Monopoly bordspel bedrukken

Wil je graag een eigen ontwerp monopoly bordspel laten printen? Dat kan goedkoop en snel online! Upload eenvoudig het bestand van jouw Monopoly bordspel online. We leveren jouw monopoly spelborden binnen één (spoed) of twee (standaard) werkdagen.

De stevige plaatmaterialen die wij gebruiken, zorgen ervoor dat jouw monopoly bordspel van hoge kwaliteit is. Laat je monopoly spelbord naar wens vouwen of dubbelzijdig bedrukken. 

NIEUW: Ga voor een monopoly bordspel gedrukt op display karton en je kunt kiezen voor een dubbele vouw. Hierdoor kan je jouw bordspel tot een kwart van het formaat opvouwen.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw bordspel

Goedkoop monopoly bordspel printen

 • Bepaal zelf wat voor soort monopoly bord je laat bedrukken. We hebben verschillende soorten plaatmaterialen, waaronder onze waterbestendige materialen Forex, Dibond en Kanaalplaat. 
 • Tip: De plaatmaterialen Kanaalplaat (middenvouw), Ecobord (middenvouw) en Display karton (dubbele vouwe) kan je laten vouwen, zodat je jouw monopoly spelbord gemakkelijk kunt opbergen.
 • Liever een ecologisch verantwoord monopoly bordspel? Ga voor één van onze duurzame recyclebare plaatmaterialen, zoals Ecobord, Re-board of Display karton. Let wel op dat deze materialen niet waterafstotend zijn.
Monopoly spelbord laten bedrukken op stevig Dibond materiaal
Laat je monopoly spelbord vouwen voor het grootste opberggemak
Print monopoly spelborden op recyclebaar plaatmateriaal

Monopoly bordspel drukken zoals jij dat wil

 • Wij printen jouw monopoly bordspel in hoge kwaliteit en produceren onze spelborden standaard randloos (zonder witrand). Zorg wel dat je rekening houdt met een marge van ten minste 5 mm, zodat er geen delen van je ontwerp wegvallen.
 • Werk jouw monopoly spelbord af met ronde hoeken.
 • Nog een ander spel drukken op de achterkant van je monopoly bord? Kies voor het dubbelzijdig bedrukken van je spelbord.

Snelle levering van bedrukte monopoly borden

Wij leveren bedrukte monopoly bordspellen razendsnel: standaard binnen twee werkdagen en met spoed binnen één werkdag. Laat je monopoly spelbord bezorgen waar en wanneer je wilt. Afhalen kan in Amsterdam bij onze locatie of door heel Nederland bij een PostNL afhaalpunt. Of laat je monopoly spelbord natuurlijk gewoon thuisbezorgen!

Maak je bestelling compleet met

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 6.616 bordspellen geproduceerd!
 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Bordspellen en stickers

  Gepubliceerd op 22 May 2021 door Jaap

  Ik heb mijn bordspellen en stickers besteld. Ik vond het best spannend hoe dit zou uitpakken op 2mm ecokarton met een vouw, maar ze zijn van topkwaliteit voor de bodemprijzen die Printenbind biedt! En ook nog eens met korting voor een 4daagse budgetl...

 • Top!

  Gepubliceerd op 21 April 2021 door Mad Van Holes

  We hebben tot nu toe speelborden, stickers en folders laten printen en de kwaliteit en service zijn geweldig!

 • Ik heb een zelf ontworpen monopoly bord…

  Gepubliceerd op 03 April 2021 door Jurian Jilderda

  Ik heb een zelf ontworpen monopoly bord laten maken met kaarten en al. Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de kwaliteit van de geleverde spullen!

Bekijk meer klantenbeoordelingen