Ringband

Bestel nu eenvoudig en goedkoop je zelf ontworpen ringband of laat je documenten printen en inbinden. Ideaal voor je bedrijf, organisatie of vereniging. Of kies ervoor je ringbandmap te personaliseren met je eigen naam of foto voor particulier gebruik. Wij leveren geen bedrukte ringband maar wel kunnen we de voor- en zijkant van je ringband op stevig papier afdrukken. Hierna schuiven we het achter hoge kwaliteit plastic van de ringband. Bepaal zelf de kosten door de afwerking van ringbandmappen naar wens aan te passen.

Document gereed? Bestel direct jouw ringband

Bestel nu

Zelf je ringband ontwerpen

  • Geef je ringband een persoonlijke uitstraling door de zij- en voorkant zelf te ontwerpen: wij schuiven deze in de omslag achter stevig transparant plastic. Dat is dus net anders dan een bedrukte ringband, maar van net zulke goed kwaliteit! Let op: lever de bestanden van de voor- en zijkant van je ringband aan in de formaten die aangeven staan bij de aanlevervoorwaarden in onze online bestelmodule.

  • Bij Printenbind.nl hebben ringbanden standaard een metalen ringband van vier ringen, zodat de inhoud goed blijft zitten.

  • De inhoud van de ringband is altijd A4 formaat.

Bestellen van jouw documenten voor in je ringband

Alles wordt bij Printenbind.nl in zeer hoge kwaliteit afgedrukt. Pas zelf de specificaties aan in het online bestelformulier:

  • Kies de gewenste papiersoort: 80, 100 of 160 grams.

  • Print in kleur of zwart-wit. Wil je een verzorgde map, maar ook de kosten laag houden? Laat dan dan bijvoorbeeld de voor- en zijkant in kleur te printen en het binnenwerk in zwart-wit.

  • Je bestanden lever je gemakkelijk digitaal aan als PDF of bijna elk ander bestandstype. 

  • Betalen kan veilig en snel online via iDEAL, Paypal, Creditcard. Kijk onder aan de site voor alle betaalopties.

Goedkoop en snel je ringband map bestellen

Door te werken met online bestanden kunnen we jouw ringbandmap en de inhoud hiervan goedkoop en snel leveren. Wij leveren jouw persoonlijke map binnen twee werkdagen! Heb je de ringband eerder nodig? Kies dan voor bestellen met spoed in onze online bestelmodule. Je kunt je ringbanden dan al diezelfde dag ophalen bij één van onze pick-up points in Amsterdam. Dit kan al vanaf 16.00 uur bij onze vestiging en vanaf 18.00 bij de andere afhaalpunten in Amsterdam. Of je laat ze al de volgende dag thuis bezorgen.

Patrick Goessens

1 maand geleden

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Patrick Goessens

1 maand geleden

Goede service

Goede service

JW

3 jaar geleden

Uitstekende 473 pagina's kleur in ringband

Alweer een prima boekwerk gedrukt. Mooie ringband met 473 dubbelzijdig geprintte pagina's in kleur. De kwaliteit is weer zoals ik het onderhand verwacht. Goede kleuren en mooi scherp. Weer dik tevreden, op naar de volgende!

YCM van der Bijl

3 jaar geleden

Mooi compact boekje met ringband en duidelijke indeling op stevig papier.

Mooi compact boekje met ringband en duidelijke indeling op stevig papier. Enkele foto's konden iets lichter. Fijn om een pp presentatie mee voor te bereiden.

Klant

3 jaar geleden

pdf boeken uitgeprint

2 boekbestanden laten printen en inbinden omdat dat toch een stuk fijner leest en ik zo makkelijk aantekeningen kan maken, keurige ringband en plastic cover voor en achter. Helemaal prima, ga ik vaker zo doen.

JeeWee eR

3 jaar geleden

Printenbind levering boek (kleur, ringband, 413 pg.)

Alweer een prima boekwerk geleverd door printenbind. Al vanaf het uploaden van de PDF een goed gevoel: duidelijke stappen, prijs wordt direct weergegeven en helptekst bij de opties. Maar liefst 413 kleurenpagina's in een ringband. Prachtig geworden, uitstekende printkwaliteit en mooi papier. Heel professionele uitstraling. Zeer tevreden, aanrader!

Vrij Mens

3 jaar geleden

Niets dan lof

Overzichtelijke website met compleet bestelformulier, waarop iedere wijziging in de bestelling zich direct vertaalt in de stuksprijs. Bestelling komt op de afgesproken dag en is degelijk verpakt. De drukkwaliteit is prima en (in deze bestelling) de metalen ringbanden ogen mooi.

C. Philips

3 jaar geleden

Alle keren snel en goed resultaat

De afgelopen jaren heb ik uiteenlopende producten besteld (losbladig, ingebonden, ringband en visite kaartjes in kleur en zwart wit). Altijd goede kwaliteit en binnen de afgesproken tijd klaar. Bij afhalen ook altijd de gelegenheid om direct aan te geven of iets niet naar wens is.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 1.496 Ringbanden

Trustpilot