A7 folder printen

Wil jij een folder laten drukken op A7 formaat? Dan ben je bij Print&Bind aan het juiste adres! Wij drukken zowel kleine als grote oplage aan folders. Bovendien hoef je geen zorgen te maken over de prijs, want die is altijd laag! Je kunt tijdens het bestellen van een A7 folder kiezen voor een zwaardere papiersoort, hiermee zul je een betere en luxe uitstraling krijgen. Of je kiest voor een lichtere papiersoort met lagere kosten. In beide gevallen krijg je een goede kwaliteit folder geleverd.

Document gereed? Bestel direct jouw folder

Bestel nu

A7 folder printen tegen een lage prijs

Bij Print&Bind heb je zelf de keuze om je prijs samen te stellen voor de folder. Je hebt de keuze om te kiezen tussen een lichtere of zwaardere papiersoort. Zo kun kun je de A7 folder laten printen op 80, 100, 160, 170 grams glanzend of 250 grams papier. Bovendien kun je kiezen voor een speciale A7 folder op 300 grams wit Natuurkarton, 270 grams Klassiek of 295 grams Ecovezel. Tip: Maak je gebruik van afbeeldingen in de folder, kies dan voor een zwaardere papiersoort. De afbeeldingen pakken zo beter uit en pagina's schijnen niet door.

Hoogwaardige kwaliteit A7 folder

De kwaliteit van de A7 folder kun je zelf bepalen aan de hand van het materiaal. Daarmee varieert de prijs ook. Ondanks de prijsverschillen kun je altijd uitgaan van een goede kwaliteit! Bij Print&Bind worden de printers elke dag gekalibreerd, dit zorgt voor een mooi kleurresultaat. Ons team is gespecialiseerd in het printen van meerdere producten, waaronder dus ook de A7 folder! Ben je overtuigd van onze kwaliteit? Bestel je A7 folder(s) al vanaf 1 exemplaar en ervaar het zelf.

Voor 13.00 uur je A7 folders besteld? Om 16.00 uur gereed voor afhalen!

Nadat je de A7 folder in PDF hebt geüpload en een bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat de A7 folders binnen twee werkdagen worden thuisbezorgd. Is dat niet snel genoeg? Bestel dan met de optie 'Spoed' (vóór 13.00 uur) en kom jouw bestelling vanaf 16.00 uur afhalen bij onze locatie in Amsterdam! Lukt het niet om af te halen? Geen probleem, de A7 folders kunnen in dit geval ook binnen 24 uur bezorgd worden.

Sasha Hassoldt

21 uur geleden

levertijd net iets anders, maar goed resultaat

Op een woensdagmiddag besteld, en zaterdag in huis (met standaard levering). En dat terwijl er zo duidelijk op de site staat dat het vrijdag geleverd zou worden. Dat is jammer, en misschien ook de fout van PostNL. Maar dit is wel iets om rekening mee te houden bij het bestellen! Drukwerk zelf is echt perfect, ik ben ontzettend blij met de goede kwaliteit. A5 boekje is mooi afgewerkt en ook helemaal niet duur t.o.v de concurrenten! Zou hier zeker nog een keer bestellen (en dan wel op tijd ;) )

Anne

4 dagen geleden

Perfecte prijs kleine oplages

Precies zoals verwacht. Snel geleverd en een goede service! Perfecte prijs voor kleine oplages, iets wat veel printbedrijven missen.

Rennie Hoekstra

1 week geleden

Kwaliteit

Het product is kwalitatief goed. Werd thuis bezorgd ipv bij een afhaalpunt van Post NL. Was niet helemaal duidelijk in de communicatie. Product werd eerder bezorgd dan was toegezegd. Was positief

Wilfried Derksen

1 week geleden

Zoals altijd perfect

Ook dit keer: makkelijk bestelbaar met duidelijke instructies, mooie uitvoering van het drukwerk en snel aangeleverd (zaterdag aangeleverd, dinsdag in de brievenbus). En dat alles tegen een mooie prijs.

klant

1 week geleden

Meedenkend en soepel.

Meedenkend en soepel.

B.M. Broere

1 week geleden

Goed gedaan.

Prima hoor. Kwam netjes en op tijd binnen.

Studio t.a.v. de kunstgroep

1 week geleden

Het bestellen vind ik best ingewikkeld

Het bestellen vind ik best ingewikkeld. Ik heb een paar keer een "belverzoek" gedaan. Het is wel goed gekomen en het product is prima.

Margot

1 week geleden

Geleverde producten zijn goed van… goede kwaliteit

Geleverde producten zijn goed van kwaliteit, afgesproken leveringstijd. En goede communicatie rond de bestelling en de levering. Ik heb al veel besteld, en altijd goed!

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op
Trustpilot