Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Vouwen en nieten van je prints

Heb jij ontwerp voor een magazine of tijdschrift ontworpen dat je wil laten printen? Kies dan in het bestelformulier voor de type afwerking 'vouwen en nieten'. Hierbij wordt jouw ontwerp in het midden gevouwen en van twee nietjes voorzien zodat alles goed op zijn plek blijft zitten.

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 8-96
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties vouwen en nieten

Tijdens het bestellen van jouw ontwerp dat moeten worden gevouwen en geniet zijn er een aantal specificaties waarmee rekening moet worden gehouden tijden de opmaak van je ontwerp. 

Afmetingen

Omdat we jouw bestand vouwen en nieten met een afwerkingsmachine zijn er minimale en maximale afmetingen waar je rekening mee moet houden. Je kunt kiezen voor één van onze standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar je kunt natuurlijk ook je eigen formaat invoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een vierkant of juist een rechthoekig laten vouwen en nieten. Zolang de afmetingen van jouw bestand na het vouwen minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn kunnen wij jouw ontwerp zonder problemen vouwen en nieten.

Pagina aantal

Bij de afwerking van jouw ontwerp wordt een papiervel dat minimaal twee keer zo groot is als jouw bestelde formaat dubbelgevouwen om een doorlopende vouw te krijgen. Dat betekent dat je één papiervel nodig hebt om 4 kantjes te verkijgen. Dit is dan ook de reden waarom je een gevouwen en geniet ontwerp alleen met een pagina aantal kan bestellen dat deelbaar is door 4. Het minimale pagina aantal voor dit type afwerking is 8 en het maximale pagina aantal is 96.

Extra opties

Bij de afwerking van jouw ontwerp kun je kiezen voor een aantal extra opties. Zo kun je kiezen voor een afwijkende omslag om je binnenwerk heen. Ter bescherming en als extra finishing touch kun je kiezen voor een glanzende of juiste matte coating. Ook kun je ervoor kiezen om de hoeken van je ontwerp rond te laten uitsnijden voor een meer speels uiterlijk. Zo kun je altijd je bestelling geheel naar eigen wens invullen! 

De perfecte papiersoort om te vouwen en nieten?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen