Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Vouwen en nieten van je prints

Heb jij ontwerp voor een magazine of tijdschrift ontworpen dat je wil laten printen? Kies dan in het bestelformulier voor de type afwerking 'vouwen en nieten'. Hierbij wordt jouw ontwerp in het midden gevouwen en van twee nietjes voorzien zodat alles goed op zijn plek blijft zitten. 

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 8-96
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties

Tijdens het bestellen van jouw ontwerp dat moeten worden gevouwen en geniet zijn er een aantal specificaties waarmee rekening moet worden gehouden tijden de opmaak van je ontwerp. 

Afmetingen

Vanwege de doorvoer van de afwerkingsmachine voor het vouwen van jouw bestand zitten er minimale en maximale afmetingen vast aan de aanlevervoorwaarden. Je kunt kiezen voor één van onze standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar je kunt natuurlijk ook je eigen formaat invoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een vierkant of juist een rechthoekig laten vouwen en nieten. Zolang de afmetingen van jouw bestand na het vouwen minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn kunnen wij jouw ontwerp zonder problemen vouwen en nieten.

Pagina aantal

Bij de afwerking van jouw ontwerp wordt een papiervel dat minimaal twee keer zo groot is als jouw bestelde formaat dubbelgevouwen om een doorlopende vouw te krijgen. Dat betekent dat je één papiervel nodig hebt om 4 kantjes te verkijgen. Dit is dan ook de reden waarom je een gevouwen en geniet ontwerp alleen met een pagina aantal kan bestellen dat deelbaar is door 4. Het minimale pagina aantal voor dit type afwerking is 8 en het maximale pagina aantal is 96. 

Extra opties

Bij de afwerking van jouw ontwerp kun je kiezen voor een aantal extra opties. Zo kun je kiezen voor een afwijkende omslag om je binnenwerk heen. Ter bescherming en als extra finishing touch kun je kiezen voor een glanzende of juiste matte coating. Ook kun je ervoor kiezen om de hoeken van je ontwerp rond te laten uitsnijden voor een meer speels uiterlijk. Zo kun je altijd je bestelling geheel naar eigen wens invullen! 

De perfecte papiersoort om te vouwen en nieten?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen