Vouwen en nieten van je prints

Heb jij ontwerp voor een magazine of tijdschrift ontworpen dat je wil laten printen? Kies dan in het bestelformulier voor de type afwerking 'vouwen en nieten'. Hierbij wordt jouw ontwerp in het midden gevouwen en van twee nietjes voorzien zodat alles goed op zijn plek blijft zitten.

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 8-96
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties vouwen en nieten

Tijdens het bestellen van jouw ontwerp dat moeten worden gevouwen en geniet zijn er een aantal specificaties waarmee rekening moet worden gehouden tijden de opmaak van je ontwerp. 

Afmetingen

Omdat we jouw bestand vouwen en nieten met een afwerkingsmachine zijn er minimale en maximale afmetingen waar je rekening mee moet houden. Je kunt kiezen voor één van onze standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar je kunt natuurlijk ook je eigen formaat invoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een vierkant of juist een rechthoekig laten vouwen en nieten. Zolang de afmetingen van jouw bestand na het vouwen minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn kunnen wij jouw ontwerp zonder problemen vouwen en nieten.

Pagina aantal

Bij de afwerking van jouw ontwerp wordt een papiervel dat minimaal twee keer zo groot is als jouw bestelde formaat dubbelgevouwen om een doorlopende vouw te krijgen. Dat betekent dat je één papiervel nodig hebt om 4 kantjes te verkijgen. Dit is dan ook de reden waarom je een gevouwen en geniet ontwerp alleen met een pagina aantal kan bestellen dat deelbaar is door 4. Het minimale pagina aantal voor dit type afwerking is 8 en het maximale pagina aantal is 96.

Extra opties

Bij de afwerking van jouw ontwerp kun je kiezen voor een aantal extra opties. Zo kun je kiezen voor een afwijkende omslag om je binnenwerk heen. Ter bescherming en als extra finishing touch kun je kiezen voor een glanzende of juiste matte coating. Ook kun je ervoor kiezen om de hoeken van je ontwerp rond te laten uitsnijden voor een meer speels uiterlijk. Zo kun je altijd je bestelling geheel naar eigen wens invullen! 

De perfecte papiersoort om te vouwen en nieten?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen