Print hier de reader van jouw Start2Move opleiding

Welkom bij Print&Bind. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je gestart bent met een cursus of opleiding via Start2Move. Wij kunnen het benodigde studiemateriaal als reader netjes voor je printen en inbinden. Je krijgt hierbij 20% korting.

Veel succes met je cursus of opleiding!

Bestel jouw reader met 20% korting

Bestellen

De perfecte reader voor jouw studie

Studeren vanaf een scherm is niet voor iedereen de beste methode. Een reader biedt uitkomst! Kies zelf op welk papier en formaat jouw studiemateriaal geprint wordt en bepaal hoe je deze wilt laten inbinden. Enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of volledig in kleur? De keuze is aan jou.

Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort of inbindmethode kiezen. Je hebt jouw reader binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Over Start2Move

Start2Move is dé specialist in het opleiden van fitness, health en sportprofessionals. Wij geloven dat goed opgeleide professionals een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en vitale samenleving. Als opleidings- en kennisinstituut voelen wij ons verantwoordelijk om professionals niet alleen klaar te stomen voor een diploma. Wij dagen hen uit verder te denken, te coachen, te motiveren, te inspireren, te leren en te groeien. Zo dragen we samen bij aan een gezonde en vitale samenleving. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door onder andere NL Actief, KNVB, BGN, CRKBO. 

Meer informatie

Klaar met je opleiding?

Ben je klaar met je opleiding en ga je voor jezelf beginnen? Ook dan helpt Print&Bind je graag op weg. Denk hierbij aan promotie- en communicatiemateriaal zoals flyers, visitekaartjes, afspraakkaartjes of een voedings-/trainingsschema in jouw huisstijl die je meegeeft aan je klant.

Neem contact op met onze accountmanager voor interessante korting

Onze accountmanager Stanley helpt je graag op weg! Neem contact op voor een interessante korting op je eerste bestelling als ondernemer.

Stuur een e-mail