Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Print hier de reader van jouw Start2Move opleiding

Welkom bij Printenbind.nl. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je gestart bent met een cursus of opleiding via Start2Move. Wij kunnen het benodigde studiemateriaal als reader netjes voor je printen en inbinden. Je krijgt hierbij 20% korting.

Veel succes met je cursus of opleiding!

De perfecte reader voor jouw studie

Studeren vanaf een scherm is niet voor iedereen de beste methode. Een reader biedt uitkomst! Kies zelf op welk papier en formaat jouw studiemateriaal geprint wordt en bepaal hoe je deze wilt laten inbinden. Enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of volledig in kleur? De keuze is aan jou.

Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort of inbindmethode kiezen. Je hebt jouw reader binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Bestel jouw reader met 20% korting

Over Printenbind.nl

Printenbind.nl is de simpelste online copyshop van Nederland. Vroeger ging je naar de copyshop op de hoek, maar nu bestel je met hetzelfde gemak bij ons. Als je makkelijk, snel en goedkoop prints wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe en overbodige keuze, maar in enkele klikken besteld. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij snel leveren. Onze klanten waarderen dat met een 9,6 op TrustPilot. Heb je vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Start2Move

Start2Move is dé specialist in het opleiden van fitness, health en sportprofessionals. Wij geloven dat goed opgeleide professionals een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en vitale samenleving. Als opleidings- en kennisinstituut voelen wij ons verantwoordelijk om professionals niet alleen klaar te stomen voor een diploma. Wij dagen hen uit verder te denken, te coachen, te motiveren, te inspireren, te leren en te groeien. Zo dragen we samen bij aan een gezonde en vitale samenleving. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door onder andere NL Actief, KNVB, BGN, CRKBO. 

printenbind-start2move-reader-printen

Klaar met je opleiding?

Ben je klaar met je opleiding en ga je voor jezelf beginnen? Ook dan helpt Printenbind.nl je graag op weg. Denk hierbij aan promotie- en communicatiemateriaal zoals flyers, visitekaartjes, afspraakkaartjes of een voedings-/trainingsschema in jouw huisstijl die je meegeeft aan je klant.

Neem contact op met onze accountmanager voor interessante korting

Onze accountmanager Stanley helpt je graag op weg! Neem contact op voor een interessante korting op je eerste bestelling als ondernemer.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen