Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Print hier de reader van jouw Start2Move opleiding

Welkom bij Printenbind.nl. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je gestart bent met een cursus of opleiding via Start2Move. Wij kunnen het benodigde studiemateriaal als reader netjes voor je printen en inbinden. Je krijgt hierbij 20% korting.

Veel succes met je cursus of opleiding!

De perfecte reader voor jouw studie

Studeren vanaf een scherm is niet voor iedereen de beste methode. Een reader biedt uitkomst! Kies zelf op welk papier en formaat jouw studiemateriaal geprint wordt en bepaal hoe je deze wilt laten inbinden. Enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of volledig in kleur? De keuze is aan jou.

Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort of inbindmethode kiezen. Je hebt jouw reader binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Bestel jouw reader met 20% korting

Over Printenbind.nl

Printenbind.nl is de simpelste online copyshop van Nederland. Vroeger ging je naar de copyshop op de hoek, maar nu bestel je met hetzelfde gemak bij ons. Als je makkelijk, snel en goedkoop prints wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe en overbodige keuze, maar in enkele klikken besteld. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij snel leveren. Onze klanten waarderen dat met een 9,6 op TrustPilot. Heb je vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Klaar met je opleiding?

Ben je klaar met je opleiding en ga je voor jezelf beginnen? Ook dan helpt Printenbind.nl je graag op weg. Wanneer je gaat starten als zelfstandig fitness instructeur, personal trainer, leefstijlcoach of gaat ondernemen op een ander vlak heb je waarschijnlijk ook promotie- en communicatiemateriaal nodig. Denk aan flyers, visitekaartjes en afspraakkaartjes. Of misschien heb je wel een eigen trainigsprogramma of voedingsschema dat je netjes in jouw huisstijl geprint aan je klant wilt meegeven.

Neem contact op met onze accountmanager voor interessante korting

Onze accountmanager Stanley helpt je graag op weg! Neem contact op voor een interessante korting op je eerste bestelling als ondernemer. Wij zijn benieuwd naar je ondernemersplannen en promotie activiteiten.

Over Start2Move

Start2Move is het grootste internationaal erkende opleidingscentrum van Nederland op het gebied van fitness, health, body & mind en sport. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door o.a. NL Actief, Europe Active, KNVB, Atletiekunie, BGN, NGS, CRKBO.

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen