Print hier de reader van jouw Start2Move opleiding

Welkom bij Printenbind.nl. Wij zijn dé online copyshop van Nederland! Wat goed dat je gestart bent met een cursus of opleiding via Start2Move. Wij kunnen het benodigde studiemateriaal als reader netjes voor je printen en inbinden. Je krijgt hierbij 20% korting.

Veel succes met je cursus of opleiding!

De perfecte reader voor jouw studie

Studeren vanaf een scherm is niet voor iedereen de beste methode. Een reader biedt uitkomst! Kies zelf op welk papier en formaat jouw studiemateriaal geprint wordt en bepaal hoe je deze wilt laten inbinden. Enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of volledig in kleur? De keuze is aan jou.

Via de link hieronder is het juiste product al voor je samengesteld, maar het staat je vrij om hier iets in aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een andere papiersoort of inbindmethode kiezen. Je hebt jouw reader binnen 48 uur na je bestelling in huis.

Bestel jouw reader met 20% korting

Over Printenbind.nl

Printenbind.nl is de simpelste online copyshop van Nederland. Vroeger ging je naar de copyshop op de hoek, maar nu bestel je met hetzelfde gemak bij ons. Als je makkelijk, snel en goedkoop prints wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe en overbodige keuze, maar in enkele klikken besteld. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij snel leveren. Onze klanten waarderen dat met een 9,6 op TrustPilot. Heb je vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Start2Move

Start2Move is dé specialist in het opleiden van fitness, health en sportprofessionals. Wij geloven dat goed opgeleide professionals een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en vitale samenleving. Als opleidings- en kennisinstituut voelen wij ons verantwoordelijk om professionals niet alleen klaar te stomen voor een diploma. Wij dagen hen uit verder te denken, te coachen, te motiveren, te inspireren, te leren en te groeien. Zo dragen we samen bij aan een gezonde en vitale samenleving. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd en erkend door onder andere NL Actief, KNVB, BGN, CRKBO. 

printenbind-start2move-reader-printen

Klaar met je opleiding?

Ben je klaar met je opleiding en ga je voor jezelf beginnen? Ook dan helpt Printenbind.nl je graag op weg. Denk hierbij aan promotie- en communicatiemateriaal zoals flyers, visitekaartjes, afspraakkaartjes of een voedings-/trainingsschema in jouw huisstijl die je meegeeft aan je klant.

Neem contact op met onze accountmanager voor interessante korting

Onze accountmanager Stanley helpt je graag op weg! Neem contact op voor een interessante korting op je eerste bestelling als ondernemer.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen