Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvenience.

Poster 180 grams mat

Ons Poster 180 grams mat papier is één van de papiersoorten die wij speciaal voor posters in ons papierassortiment hebben opgenomen. Door het matte uiterlijk van deze papiersoort en de daardoor vrijwel geheel uitblijvende weerspiegeling van licht of zon is deze papiersoort uiterst geschikt voor het printen van posters.

Eigenschappen van Poster 180 grams mat papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 180 grams mat. 

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Poster 180 grams mat 180 grams 230 um ja helder wit mat FSC gecertificeerd

Eigenschappen: Canon Mat Fotopapier 180grams, helderwit, 230um dik, mat papier. 

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Free sample book

Do you want to see and feel the paper before you place your order? No problem! Request a free sample book via the button below. In the samplebook all our paper, stickers and postermaterial can be found. You only have to pay for the delivery costs. If you pick it up at our location, it's free!

Hoe kan je Poster 180 grams mat afwerken?

Ons Poster 180 grams mat papier is speciaal voor posters in het assortiment opgenomen en is geschikt voor zowel grote als kleinere posterformaten. De minimale afmeting van je poster moet 100 x 60mm zijn om deze papiersoort te kunnen kiezen. De maximale grootte van je poster kan 841 x 3000mm zijn. 

Mat uiterlijk

Door het matte uiterlijk van deze papiersoort leent het zich uiterst goed voor posters die grote afbeeldingen bevatten. Dit is vanwege het feit dat door de matheid van het papier enige weerspiegeling van licht vrijwel geheel uitblijft. Hierdoor kunnen posters die met deze matte papiersoort zijn gemaakt vanuit alle hoeken goed worden bekeken. Laat jij dus bijvoorbeeld kunst bij ons printen, dan is Poster 180 grams mat mogelijk een goede keuze voor jou. Liever een licht glanzende papiersoort voor je poster? Dat kan ook! 

Toepassingen

Zoals hierboven geschreven zijn kunstzinnige posters één van de toepassingen voor dit papiersoort. Zo kun jij dus gerust je nieuwe posters voor in je interieur of atelier met Poster 180 grams mat printen. Daarnaast is het papier stevig en kreukt het daardoor ook minder snel. Je kunt je poster dus goed matchen met bijvoorbeeld onze houten poster latjes (LINK).

Meer weten over de afwerking van Poster 180 grams mat?

Ontwerp af? Print direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Published on 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • New! Panel Materials

  Published on 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Published on 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Rome. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats.

Show more news articles

Show more customer reviews