Cadeauzakje

Bestel nu je zelf ontworpen cadeauzakje en maak je kaart of geschenk nog persoonlijker! Op de cadeauzakjes kun je een eigen ontwerp laten printen, zo is het perfect voor iedere gelegenheid! De cadeauzakjes zijn verkrijgbaar in wit en bruin (kraft) in verschillende formaten. Zo weet je zeker dat je kaart of geschenkje altijd mooi zal passen.

Document al gereed? Bestel dan direct jouw

Cadeauzakjes

 • De witte en bruine zakjes zijn beide verkrijgbaar in 3 verschillende formaten
 • De bruine cadeauzakjes zijn gemaakt van ecologisch papier
 • Bestel in kleur of zwart/wit
 • Tip: sluit de zakjes met een eigen ontworpen sticker!

Perfect ontwerp

Door zelf een ontwerp aan te leveren zijn de zakjes perfect voor iedere gelegenheid. Maak de zakjes helemaal af door deze af te sluiten met een zelf ontworpen sticker. Bedruk deze bijvoorbeeld met een kleine foto of je bedrijfsnaam om de zakjes persoonlijk te maken. De cadeauzakjes zijn gemaakt van licht en toch stevig papier. Hierdoor gaan ze niet snel kapot!

Snelle levering

De cadeauzakjes zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Ze worden standaard binnen 2 werkdagen geleverd. Wil je de zakjes graag eerder ontvangen? Plaats je bestelling voor 13:00 uur met spoed en ontvang de cadeauzakjes de volgende dag al! Het is natuurlijk ook mogelijk om ze af te halen op onze locatie of bij een van onze pick-up points in Amsterdam

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 720.976 geproduceerd!
 • Nieuw! Montage materiaal

  Gepubliceerd op 11 July 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

 • Budget productiesnelheid

  Gepubliceerd op 28 June 2019

  Wil je graag wat bestellen maar heeft dit eigenlijk totaal geen haast en kun je wel wat prijsvoordeel gebruiken? Dan hebben we vanaf nu daar de perfecte oplossing voor: budget productiesnelheid!

 • Prijswijziging

  Gepubliceerd op 06 June 2019

  Voor onze klanten proberen wij altijd de beste en laagste prijs te bieden voor producten. Afgelopen jaren hebben wij de prijzen nagenoeg constant gehouden terwijl de service & kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar is toegenomen. Grote stijgingen in onder andere de personeels- en papierkosten maken het noodzakelijk om onze prijzen aan te passen. Voornamelijk in de kleine oplage wordt een prijsverhoging doorgevoerd, grote aantallen zijn juist weer goedkoper. De nieuwe prijzen zijn per 6 juni ingegaan.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige service

  4 days ago door Heerlijk_eerlijk

  Na het verstrijken van de spoed bestelling deadline tijd (13:00) even gebeld (ik belde om 13:30).Vriendelijk te woord gestaan en kreeg te horen dat mijn spoedverzoek als nog die dag om 18:00 opgepikt kon worden!

 • Super goede service!

  4 days ago door Mariska

  Super goede service! Heel mooi stevig papier en niet al te duur. Snelle levering! Blij mee!

 • Beste, snelste drukker van Amsterdam

  4 days ago door Janine

  Snel, Goede kwaliteit voor mooie lage prijzen. Als grafische designer heb ik mijn vaste drukker gevonden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Na elke bestelling kreeg ik ook nog eens extra drukwerk mee! Wat een topbedrijf! #AANRADER!!!

Bekijk meer klantenbeoordelingen