Vloerstickers printen

Klanten in je winkel, restaurant of café welkom heten of de weg wijzen? Dat doe je gemakkelijk en snel met vloerstickers. Vooral nu is het van belang je gasten of klanten te herinneren aan de 1,5 meter afstand regel. Daarom print je vloerstickers bij ons goedkoop online. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit vloerstickers van stevig sticker materiaal. Door de extra laminaat laag over de stickers zijn onze vloerstickers altijd antislip en slijtvast. Vloerstickers zijn te gebruiken op alle soorten gladde vloeren. Wil je de sticker vervangen of verwijderen? De vloerstickers zijn gemakkelijk weer los te halen.

De levering van vloerstickers is standaard binnen twee werkdagen. Wil je de stickers nog eerder ontvangen? Bestel dan met spoed en je hebt je vloerstickers de volgende werkdag binnen. 

Document gereed? Bestel direct jouw vloersticker

Bestel nu

Print je vloersticker in hoge kwaliteit

Vloerstickers krijgen heel wat te verduren en daarom is de kwaliteit van extra groot belang. Onze vloerstickers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig stickermateriaal en daarom speciaal geschikt voor vloeren. Dankzij een extra afwerkingslaag (laminaat) is elke vloersticker antislip & slijtvast. Vloerstickers zijn geschikt voor gladde vloeren zoals laminaat, gegoten beton, maar niet voor tapijt of stoeptegels. De stickers kunnen gemakkelijk verwijderd worden, ook als de sticker langere tijd in gebruik is geweest.

Tip! Naast ronde, vierkante of rechthoekige formaten, kun je nu ook je vloerstickers contour laten uitsnijden (zie bijvoorbeeld afbeelding). Dit vergt wel enige kennis van Adobe Illustrator of InDesign. Lees hier de uitleg over het aanleveren van bestanden voor het contour uitsnijden van (vloer)stickers.

Goedkoop vloerstickers drukken

Upload eenvoudig online het design van je vloersticker. Kies vervolgens het formaat en het aantal en wij gaan direct aan de slag met de productie van je vloerstickers. Twijfel je over het ontwerp van je vloerstickers? Kies dan voor uitgebreide controle. Naast onze standaard controle checken we je bestand dan ook op resolutie, marge en de juiste afwerking.

Snelle levering van vloerstickers

Een snelle levering vloerstickers gegarandeerd: je hebt de stickers standaard binnen twee werldagen in huis. Bestel je met spoed? Dan bezorgen we de vloerstickers al binnen één werkdag of haal dezelfde dag je vloerstickers af in Amsterdam. Bepaal zelf waar en wanneer jouw vloerstickers bezorgd worden. Voor alle leveropties op een rijtje lees je hier verder. 

Print&Bind heeft tot nu toe al 32 vloerstickers geproduceerd!