Wij zijn met Koningsdag (do 27 april) gesloten

Reviews overzicht

Datum Naam Review
24-04-2017Sander fremeijerAltijd snel en voor zo ver ik weet écht de goedkoopste drukker. Ooit een poster laten drukken in blauw/groene kleuren, kleuren waren echt perfect wat je niet zo snel verwacht bij het drukken van deze kleuren
21-04-2017Joop van AkenHierbij een gecorrigeerd beoordeling. Door een misverstand is de beoordeling te laag ingeschakeld. Maar de eerdere beoordeling die ik gaf blijft het zelfde. FAntastisch werk door Print en Bind. Aan te bevelen!! Gr. Joop van Aken
21-04-2017Melissa de DroogSuper service! altijd snel geholpen. Fijn dat de keuze ophalen bij een locatie mogelijk is!
21-04-2017Robert Perfect drukwerk en levering op aangegeven dag
20-04-2017DorienBetrouwbaar !
18-04-2017Mevr. van der MolenBestelling binnen twee werkdagen thuis en met een fijne kwaliteit! Ben heel tevreden over deze winkel!
18-04-2017Mvr.tHGoede kwaliteit, betaalbaar en snel!
18-04-2017MaartenGebruiksvriendelijke site, prima resultaat. Het enige wat ik nog zou willen wensen is de mogelijkheid tabbladen in te laten voegen met uitstekende tabs (wordt soms vereist bij processtukken).
18-04-2017Yvonne BuijsFijn geholpen, netjes op tijd, ziet er prima uit, niet duur!!! 5 sterren.
14-04-2017EJM OvermarsWeer een keurig boekje binnen een paar dagen in huis. DANK !!!
14-04-2017Marjan heerkensSnel, vakkundig en betrouwbaar
14-04-2017WintourMooi resultaat! Ik ben super tevreden
13-04-2017Monique ZijlDe reader ziet er prima uit, zowel in kleur als in zwart/wit. Snelle levering, superstevige verpakking dus de reader kwam ongeschonden over! Ik ben heel tevreden!
12-04-2017Ron RoddenhofDe posters zijn heel mooi geworden
12-04-2017Thijs RentierSerieus goede service, vooral heel snel en betrouwbaar
11-04-2017C.de JongGoed en snel! Altijd melden als iets vast loopt en super fijn dat het product de volgende dag in huis is.
11-04-2017MashaGreat support,...also quick and good prices.
10-04-2017M.m.de.JagerSuper! Printenbind.nl is mijn eerste keus voor drukwerk. De kwaliteit is waanzinnig, en de prijs is prima. Wat een fijn bedrijf om mee samen te werken.
10-04-2017John HertoghReeds drie maal dichtbundel laten printen.Uitstekend, ook de chatbegeleiding snel en vakkundig. Eindresultaat prima. Jammer dat ik bij 60 exemplaren geen gratis drukproef van tevoren kon bestellen. Proefdruk is in verhouding met oplage natuurlijk niet zo voordelig. Op naar nummer vier.
10-04-2017KlantZeer tevreden over de begeleiding met een mooi resultaat.
09-04-2017Thea de JongDit is de vierde keer dat ik mijn werkstukken bij printenbind heb laten printen en de volgende keer kies ik weer voor printenbind. Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken van begin tot eind.
07-04-2017Chantal Hele goede service! Elke stap die genomen word, wordt je bij betrokken. Ik wilde extra controle op afbeeldingen en de opmaak of alles klopte. Hierbij erg goed geholpen. Raad het iedereen aan =).
07-04-2017Roos van VelzenSnel, goed en goedkoop! top!
06-04-2017The Physiology AcademyPerfecte kwaliteit !
05-04-2017RezottoSnel, helder, product prima in orde en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen enkel minpuntje. Top!
05-04-2017Y. KayaGoed, Snel & Goedkoop!
04-04-2017LeahNiets meer dan lof! Handige website en goede klantenservice. Daarnaast is de optie om met spoed te bestellen perfect geweest. Voor 22:00 besteld en de volgende dag kon ik het al voor 10:00 af komen halen. Ook de kwaliteit van de scriptie was bovenverwachting goed.
04-04-2017AnnemeinPrima service, perfect optijd !
03-04-2017WouterPrintenBind is TOP!
03-04-2017NedaDuidelijke website, goede en eerlijke klantcommunicatie bij vragen en snelle service. Ik ben erg tevreden elke keer weer!
01-04-2017LisaHoge kwaliteit voor een lage prijs! Aanrader!
31-03-2017Emma van DiepenIk dacht dat ik niet enthousiaster kon worden over Printenbind.nl maar wat een geweldige bedrijf! Al een aantal keer orders gedaan. Deze keer een a5 boekje en 50 flyers + spoed + extra vroeg ophalen. Kon hem niet alleen al om half negen 's ochtends ophalen maar de kwaliteit was ook super. Helemaal blij, dankjulliewel!
30-03-2017EstherGemakkelijk online kiezen wat je wil. Per post thuis gestuurd krijgen. Prima kwaliteit. Niet duur.
30-03-2017D van AsperenToen ik een bestelling geplaatst had kwam ik erachter dat er een fout in de tekst stond. Heb direct een mail getuurd naar Print en Bind. Twee dagen later kreeg ik de bestelling binnen. De fout was niet gecorrigeerd. Weer een mail gestuurd. Efin, om een lang verhaal kort te maken. De fout werd hersteld en ik kreeg kosteloos, binnen 2 dagen mijn bestelling. Super. Bedankt. Ik ben zeer tevreden. Dirk van Asperen
29-03-2017G. van SandijkTop kwaliteit, top service
29-03-2017Anna van der LindeWij printen regelmatig bij printenbind, en hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Service is altijd snel en goedkoop, en de kwaliteit van het papier en de kleuren zijn nog nooit tegen gevallen.
29-03-2017RvdvSnel, netjes en een scherpe prijs! Helemaal top!
27-03-2017Mayte sornosaHeel goed en snel. Zeker goede prijs
26-03-2017Dhr. Raymond VercammenSnelle levering en hoge kwaliteit
25-03-2017MarcPerfect perfect
24-03-2017KostermansPrima service en fijne kwaliteit. En de prijs is natuurlijk superscherp. P
20-03-2017R. van LeeuwenDuidelijke bestelprocedure. Snelle levering met uitstekende kwaliteit. Diverse malen besteld en nog nooit teleurgesteld!
18-03-2017MarcNa een probleempje bij een afhaaladres werd mijn bestelling opnieuw geprint en dezelfde avond afgeleverd aan huis Heel hartelijk dank nogmaals!!
16-03-2017Koen BlaauwSnelle service! Vooral heel fijn dat er na het drukproces een foto word gestuurd.
15-03-2017GijsbertKlaar na één dag. Prima, mooi en snel.
14-03-2017Barbara BesemAltijd een goede service! Prachtig papier en netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden!
14-03-2017Sjarrel071Goede service en snelle levering!
13-03-2017Jeroen de BruijnEen aanrader
10-03-2017E. BuitenmanDe preview gaf iets geks aan: alle tekst zou liggend worden afgedrukt. In het pdf-bestand was wel alles normaal, oftewel staand. Gebeld voor uitleg en geruststelling. De erg vriendelijke meneer liep verschillende opties met me door, kwam tot de conclusie dat het waarschijnlijk niet lag aan het pdf of de gekozen opties. En gaf als advies om een opmerking erbij te zetten. Voor de zekerheid. Ik werd snel, vakkundig en accuraat geholpen. Klasse service! Het boekwerk werd snel geleverd. En zag er uit
08-03-2017LiliEen dag van te voren stuurde ik mijn scriptie met zo'n 350 pagina's op. Ik had 8 exemplaren nodig vroeg in de middag en dat hadden ze waar gemaakt. Alles was perfect en het was super snel, top service!!
08-03-2017NorbertWaardeer het eerlijke advies wilde een poster laten drukken maar werd keurig gebeld met de mededeling dat de resolutie van mijn ingezonden foto niet geheel scherp was en dat het resultaat van de poster dus minder scherp zou worden.
06-03-2017DirksenSnelle service, vlot antwoord op vragen.
06-03-2017Marriet HaverkampFijne communicatie, en snelle afwerking. Korte lijnen.
05-03-2017Mevrouw VervoordeldonkIk kan op jullie bouwen!
05-03-2017Elly de JongMakkelijk om bestand te uploaden. Fijn gewoon in pff. Snel geproduceerd en bezorgd
04-03-2017MelIk heb een tijdje getwijfeld of ik het aandurfde om een (dubbelzijdige/in kleur) kaart te laten drukken bij een site die voornamelijk recensies heeft over het laten drukken van boeken en scripties (maar moet zeggen dat ik super blij ben met de kaart en dus het resultaat) kaart ziet en voelt eruit alsof het uit een 'kaartenwinkel' komt!. verschil zit hem dus echt alleen in de prijs. Tekst was bij het aanleveren niet helemaal duidelijk maar kreeg hier direct een mail over waarna ik het probleem k
03-03-2017AmberToen er een fout was gemaakt en een bestand nog niet was verstuurd, was het met een belletje snel opgelost en had ik het de volgende dag al weer binnen! Auke bedankt!
02-03-2017Michelle Flexibele openingstijden, ophalen of brengen, betaalbaar, snel, goede kwaliteit. Ik heb al meerdere bestellingen bij printenbind.nl gedaan en altijd is alles op rolletjes gegaan. Thanks!
01-03-2017 ChristineGoede kwaliteit ook op communicatief vlak.
28-02-2017Christina GlerumDit is een van de beste plekken om uitingen voor schoolprojecten te bestellen. Niet te duur, de producten hebben een top kwaliteit, snelle levering en goede controles. Zeker een aanrader. :)
27-02-2017Remco Fantastische service. Ik raadt het iedereen aan!
23-02-2017Joke SterrenburgGoede site...duidelijk en makkelijk te hanteren. Goede prijs en snel geleverd
23-02-2017Tamara BokPrecies wat je verwacht van klantenservice: efficient, transparant, egoloos, snel en vriendelijk.
21-02-2017Kadotijd! (Monica)Ik bestel regelmatig drukwerk bij Printenbind.nl en ben zeer tevreden! Prima kwaliteit drukwerk tegen een héél vriendelijk prijsje. Levering altijd keurig verpakt en snel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij betreft een echte aanrader!
20-02-2017Charles AppelPrint en bind werkt snel en biedt eeen prima produkt voor ren goede prijs
20-02-2017Bas SchipperGoede kwaliteit en snelle service.
19-02-2017RobinSuper snel en goedkoop. Ideaal voor iedereen!
17-02-2017Marc RauI wanted to reprint my dissertation (5 books á 250 pages). And I had just 2 days before travelling to some place. But no problem here, printenbind did it over night. The books look nice: good paper and print quality. And the binding seems to be stable. Well, no complaints.
16-02-2017Felixvdl Kom de print de dag na bestellen ophalen om de hoek bij een van de afleverpunten. Super handig!
16-02-2017XvdKBij Printenbind hebben we al verschillende dingen laten drukken. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Levering ook altijd volgens afspraak. Verbeterpunt: bij het uploaden van bestanden komen deze op één lijst te staan met eerder geuploade bestanden. Dat maakt het op volgorde slepen naar dat wat je dit keer wilt gaan afdrukken onoverzichtelijk. Sowieso het slepen van de geuploade bestanden naar het deel van wat je wilt gaan bestellen werkt niet echt handig. Je moet iedere keer heen en weer scr
14-02-2017Tine OderkerkDe deelnemers waren enthousiast over de kwaliteit van de foto's. Compliment dus van 10 zeer kritische dames.
14-02-2017MitchNiks mis mee, goede kwaliteit en super snelle levering!
13-02-2017Daniël ZonGoede kwaliteit prints, goed materiaal, snelle levertijd en goede en heldere communicatie tijdens het hele proces. Daarbij komt ook nog de prijs, die is echt geweldig laag en doet zeker niet onder aan duurdere drukkers. Zeer zeker een aanrader.
12-02-2017Melissa de DroogIk was ontevreden met de levering van een bestelling door de witte snijranden maar het team van print en bind heeft dit kosteloos opgelost! Erg blij mee!
12-02-2017Charlotte mulderHet boekje is mooi gedrukt en gebonden. Precies zoals ik gehoopt had is het geworden. Zeker een aanrader.
12-02-2017AnoniemIk heb voor het plaatsen van de bestelling verschillende vragen gesteld en kreeg netjes en snel antwoord. De bestelling invoeren ging gemakkelijk en de bestelling werd snel verzonden, waarbij ik via mail op de hoogte gehouden werd. Geleverde producten zijn perfect.
11-02-2017A.A.ZijlstraWel goed opletten waar je de kruisjes zet. Alles gaat zo simpel, dat je er eenvoudig overheen kijkt. Zo liet ik per ongeluk dubbelzijdig printen ipv enkelzijdig. Verder alles top geregeld en netjes verzonden
10-02-2017ZontrainingenIk kan ons trainingsmateriaal heel makkelijk uploaden via de site. De site is heel eenvoudig en snel. De service is perfect. Als Printenbind twijfelt over de bestelling, nemen ze altijd contact op en denken dan mee hoe anders te printen. Makkelijk betalingssysteem. Het wordt altijd zo aangeleverd als wij het besteld hebben.
09-02-2017Mireille Snel, zoals afgesproken en goede kwaliteit!
03-02-2017JostaSnelle levering en mooi ingebonden. Mooie kwaliteit.
01-02-2017Loes ModdermanIk heb nu al diverse keren full color boeken laten drukken bij Print en Bind, en elke keer was ik tevreden en blij met het resultaat. Als er iets niet goed was gegaan werd het zonder mankeren rechtgezet. De service en communicatie verloopt vlekkeloos, en je wordt zelfs teruggebeld, wat een zeldzaamheid is bij bedrijven. Ik ben blij met dit bedrijf en ik zal er zeker klant blijven. Warm aanbevolen!
31-01-2017W mosinkPrinterbind heeft mijn order zeer snel en correct afgewerkt helaas was de medewerking via ptt post minder deze was een dag te laat
28-01-2017Elizabeth Kwaliteit is super! Snelheid, geweldig. Ik werd gebeld omdat er iets mis was en ik eventueel een nieuw bestand wilde sturen. Geweldige service. Erg jammer dat de persoon erbij vertelde dat het op meerdere keren. aandringen van een collega was. Zo krijg ik het gevoel dat wanneer het niet juist zou zijn, jullie het gewoon opsturen zonder pardon.
26-01-2017Eleonora van de PolSuper goede ervaring gehad met printenbind. Ik zal van af nu alles hier bestellen!
24-01-2017MareAl snel kreeg ik mijn magazines/stage verslagen binnen maar mij viel op dat er een witte schuine rand onder aan de papieren zat wat niet de bedoeling was... na een kort telefoongesprek en een mail met fotos kreeg ik een excuus voor het ongemak en nieuwe stage verslagen teug gestuurd! dat werd die dag nog gedaan. dus: Erg goede service, klantvriendelijk, en goedkoop! echte aanrader
24-01-2017Sander NoordhoekDuidelijke site, goede communicatie en ze leveren snel en in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
23-01-2017MelissaVoor het printen van mijn scriptie was het kort dag om nog te printen. Dankzij print en bind kon ik het dezelfde dag nog ophalen. Het zag er tip top uit. Goede kwaliteit inkt en papier. Heel professioneel. Ter vergeleken met andere printwinkel zijn zij spotgoedkoop.
21-01-2017ValescaOntzettend goede service en vriendelijk personeel. Normaal schrijf ik geen recensies maar in dit geval maak ik een uitzondering. Zo'n top service moet worden geprezen. Dank jullie wel en tot de volgende keer!
20-01-2017LSMEr was iets mis met mijn aangeleverde bestanden. Ik werd direct gebeld en na overleg kon ik de juiste aanleveren. En ondanks dat was mijn spoed bestelling toch nog op tijd klaar!
20-01-2017FrankAltijd sneller dan beloofd en uitstekende prijs/ kwaliteit. Gebruik Printenbind voor zowel kleine als grote opdrachten.
19-01-2017CaroWat jammer was, was dat ik niet duidelijk heb gezien dat ik mijn besteling in Amsterdam zou moeten ophalen, terwijl ik dacht gezien te hebben dat het thuisbezorgd ging worden. Het is toen wel heel snel geregeld dat ik het thuis bezorgd heb gekregen, na de portokosten te hebben betaald.
19-01-2017DariaService is very easy-to-use, and many options are offered. Prints are of good quality. I made orders 4 times. Everything was perfect. Only one thing: last time my prints were printed on heavy paper of 350 g/m while I ordered 300g/m. I could find it out only at home when compared pages with previous ones (beside weight, the color is slightly yellow).
19-01-2017Jaimy van DunDe prints kunnen snel geleverd worden en zijn van goede kwaliteit (kleuren zoals op mijn beeldscherm worden goed afgedrukt). Ook fijn dat er pick-up points zijn in Amsterdam waar je na 18.00 je prints gratis kunt afhalen!
16-01-2017Catheleyne WytzesAltijd goed!!!!
16-01-2017LiVoor mijn scriptie was dit een super keuze. Snel en dudielijk proces en levering zoals afgesproken en een stevige verpakking.Dank!
14-01-2017Mannes SchillemansOok bij kleine aantallen, een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, en bij telefonisch contact zeer behulpzaam, een duidelijke site, dus geen enkele reden om verder te zoeken.
13-01-2017OladayoVan tevoren had ik genoeg keuzen met betrekking tot de bestelling. Daarbij stond ook overal uitgelegd wat er dan mee bedoeld werd. Er is een 24uurslijn om vragen te stellen over de bestelling. Het contact met de klant is daarin helemaal top verlopen, ben zelfs nog gemails of ik een snelle aanpassing wilde maken. Ik heb de bestelling de volgende dag nog kunnen ophalen bij de dichtstbijzijnde pick-up point. Ik ben erg tevreden!
13-01-2017Aylin Een kwalitatief goed product. Ideaal om je scriptie een professionele uitstraling te geven.
10-01-2017MaaikeIk had mijn verslag met spoed nodig, donderdag gestuurd en maandag binnen. Ziet er nog top uit ook !
10-01-2017Kim BakkerIk werk al jaren met Print & Bind!
10-01-2017NedaSnelle, correcte service en de opmerkingen die je bij je bestelling plaatst worden goed gelezen en opgevolgd. Bij twijfel nemen ze contact op.
09-01-2017J. de VriesFraai ingebonden exemplaren ontvangen. Het waren twee documenten met een ingewikkelde documentstructuur maar perfect leesbaar afgeleverd. Daarnaast wordt je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je order en wie (inclusief foto) er mee bezig is. Prijstechnisch ook nog eens meer dan concurrerend. Dit is echt een aanrader als je iets af te drukken hebt en het ook nog eens mooi wil laten inbinden.
08-01-2017AnoniemUitstekende service en kwaliteit, snel en handig op te halen bij café in amsterdam
06-01-2017J.H.C. FiechterSnelle levering en super kwaliteit
05-01-2017Leny Dörner ev VervoortAlles ziet er fantastisch uit en snel geleverd.
05-01-2017YusufSnel, kwaliteit en goedkoop...
05-01-2017RocusOndanks dat mijn pdf-bestand met bierrecepten niet in 1 keer ingelezen kon worden,is het door het Printenbind-team toch vlug gelukt. De cover werd zelfs, terwijl ik zwartwit had besteld, in kleur gedrukt. Bedankt!
28-12-2016Joost van DijkAlles in perfect orde thuisbezorgd en dan nog een 8GB USB-stick cadeau.
27-12-2016Robert Nadat ik al eens eerder een brochure had laten drukken, viel het één van de medewerkers van printbind.nl op dat de opmaak anders was dan de vorige keer, ze heeft telefonisch contact gezocht of ze dit in de dezelfde opmaak moest zetten als de vorige omdat er anders een witte balk boven en onder op de brochure kwam. ( heb ik over het hoofd gezien. ) ZEER ATTENT
24-12-2016Wind75 jubileumboekjes besteld en 2 dagen later werden ze al bezorgd. Uitstekende service en advies en prima kwaliteit geleverd.
21-12-2016DaanAl jaren maak ik gebruik van de service van Printenbind. En in al die jaren ben ik nooit teleurgesteld.
20-12-2016Bianca van OmmenWas onder de indruk van hoe snel ze zijn. niet alleen met leveren maar ook met het terug bellen om mijn vragen te beantwoorden. Wat ik ook heel mooi vond is dat ik extra (50) kaarten heb gekregen in groter formaat omdat ze die per-ongeluk in dat groter formaat gedrukt hadden. Afijn. zeker een aanrader! Dank jullie wel.
20-12-2016Thierry de WijnAltijd op tijd geleverd...zelfs bij wijzigingen omdat de aangeleverde bestanden niet correct waren. Ze kijken ook kritisch mee naar de kwaliteit. En fijn dat je t printwerk ergens in de stad kunt oppikken.
15-12-2016Claartje van SwaaijSuper aanbeveling! Ik vind het ook handig dat ik mijn bestellingen op een andere locatie kan ophalen ipv thuisbezorgen.
15-12-2016M. MoolenaarUitstekende kwaliteit, snelle en zorgvuldige levering
15-12-2016Reggie MaasIk bleek het drukwerk "met witte randjes" aangeleverd te hebben. Dat werd gezien door Print & Bind. Ze belden zelf en hebben het mooi aangepast. Uiteindelijk resultaat binnen 2 werkdagen op de mat, het zag er prima uit!
12-12-2016Anna van der LindeWe laten regelmatig posters en kaarten drukken bij printenbind en hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Ook de boekjes zijn goed gelukt.
11-12-2016BienFijn bedrijf! Snelle service en goedkoop! Mooi bedrukt om 350 grams papier.
09-12-2016Fiona WesterlakenGoede kwaliteit, snelle levering en goedkoop. Zeker een aanrader!
09-12-2016KostelijkMijn pws ziet er prachtig uit na het inbinden bij print en bind. Vrijdag om 16.30 uur aangeleverd en de volgende dag al om 10.30 uur klaar.
08-12-2016TimPerfecte service door aflevering midden in Amsterdam!
06-12-2016MarMakkelijk te bestellen en goede service bij wijzigingen. Helaas kunnen ze geen enveloppen erbij leveren, maar die zijn gemakkelijk ergens anders te bestellen.
04-12-2016ChellaSnelle service, handig met de pick-up points en bijzonder scherpe prijs voor goed kwaliteit.
03-12-2016KiraIk ben persoonlijk ontzettend fan van printenbind! Als Graphic Design student heb ik vaak gedrukte eindproducten nodig. Als trouwe fan bestel ik dit elke keer bij printenbind, en word niet teleurgesteld! Ook ben ik vaak veeeeel goedkoper uit dan klasgenoten en word er gecomplimenteerd over de print kwaliteit. Dikke aanrader!
30-11-2016B. de KoningGoede kwaliteit, goede service en snelle levering.
28-11-2016Rosalie WaalwijkAlleen vond ik mijn poster iets te donker gedrukt,
25-11-2016Jeroen Trimpe BurgerSnel en uitstekende kwaliteit voor prima prijs. Betrouwbare zaak voor kleine en grote orders: altijd tevreden!
25-11-2016KoosPrima werk: heel snel, prettig geprijsd en makkelijk aanleveren.
13-11-2016Nalan KorkmazNa een zoektocht printenbind.nl tegengekomen, had een spoed pdf die bedrukt moest worden en dat was snel, netjes en goedkoop gedaan! Ik kwam zelfs 23 euro goedkoper uit! Ik kijk er naar uit om van deze geweldige service te kunnen gebruiken!
12-11-2016Jessica NPrint is exact geworden wat ik had verwacht. Kan heel snel gedrukt worden, met spoed zelfs in 1 dag! Prima service!
10-11-2016J CorversDuidelijke website, snelle levering, netjes ingebonden. Top!
07-11-2016S. GrandoSnel klaar alhoewel perforatie was vergeten. Wel onaangename verrassing dat ik na bestelling en betaling, de vogende dag nog 4 euro moest bijbetalen vanwege " een wijziging" (??)
07-11-2016Denise JonkerIk ben door de werknemers super geholpen met het in orde brengen van mijn bestand. Het boekje ziet er prachtig uit en kon ik dezelfde dag nog ophalen. Helemaal top!
06-11-2016Annemieke VIk ben altijd zeer tevreden. Van de week iets laten drukken; snel en korte snelle lijnen mocht er iets besproken moeten worden. Een collega getipt en zij zal ook gaan bestellen vanwege de lage prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon dus een keer proberen! Annemieke
06-11-2016AlainHeb een magazine 40x laten printen. Bevindingen: - veel goedkoper dan andere printshops - perfect ingebonden - superstrakke prints Echt super !
06-11-2016KlantMeerdere malen hier iets besteld, elke keer ontzettend tevreden! Een keer hadden ze last van storing, tijdens mijn bestelling, en toen zelfs gratis bestelling naar mijn huis gebracht, zodat ik alles op tijd binnen had! Kortom, uitstekende service en kwaliteit, voor een erg goede prijs!
05-11-2016Mireille GoosGoede snelle service en goedkoop!
03-11-2016BenteAlles goed gelukt, goede kwaliteit en snel klaar.
03-11-2016EE MartensMakkelijk te bestellen, snel en mooi! Super tevreden.
02-11-2016Carsten SwartWebsite is zeer makkelijk in gebruik, veel keus, goede kwaliteit, maar toch betaalbaar. Ben erg tevreden met het resultaat. De snelle levering en de mogelijkheid je pakketje op het postkantoor af te halen maken dat ik hier zeker vaker zal bestellen!
01-11-2016WillemKlantvriendelijk en kwaliteit
01-11-2016L BonefaasDe verjaardagskalenders die ik ontworpen heb zijn door print en bind snel geleverd op een heel mooie kwaliteit papier. Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de geleverde kaarten zijn van heel mooie kwaliteit.
31-10-2016MaaikeEen reader laten printen van zo'n 200 pagina's, vrijdag besteld en de volgende dag al in huis (levertijd gaf maandag aan, maar dus 2 dagen eerder). Ziet er goed uit, en de ringband maakt het lezen makkelijk. Ik denk dat ik eind dit jaar mijn scriptie hier ook laat printen. Echt top.
30-10-2016Monique DoornekampGoede service !
28-10-2016Harumiko Felicia SoegitoSnel, goedkoop en op redelijk goede kwaliteit allemaal.
27-10-2016KayleighPrintenbind is snel en de goedkoopste in Amsterdam. Vooral de spoed mogelijkheid is erg fijn. Een aantal keer geprint bij printenbind en altijd superfijne service.
27-10-2016MeijeringExact wat ik wilde, makkelijk snel en mooi resultaat
25-10-2016Judith BegeerEen dag na de bestellig afgeleverd en het ziet er netjes, goed en stevig uit.
25-10-2016P J RGoede, gedetailleerde, begeleiding bij het on-line formuleren van een opdracht.
24-10-2016MaaikeSupersnel, niet duur, duidelijke site.
24-10-2016KeesPrintenbind is een van de goedkoopste al dan niet de goedkoopste en levert daarnaast ook nog eens uitstekende kwaliteit en service. Ik doe al een aantal jaar al mijn drukwerk bij dit bedrijf en dat blijf waarschijnlijk nog wel een tijdje zo. Erg fijne website ook die je gemakkelijk door het bestelproces neemt en de kosten inzichtelijk weergeeft.
23-10-2016EmmaCommunicatie was erg goed: aangezien ik nog twijfel had werd er mij direct een foto van de proefdruk gestuurd. Toen ik die had goedgekeurd had ik de volgende dag alles in huis. Tweede keer had ik het zelfs een dag eerder dan verwacht. Goede service dus, snelle levering en de producten zijn erg mooi! Ik ben zeer tevreden!
23-10-2016Henk GiesenHeel goed druk en bindwerk
20-10-2016SmjaIedere keer goede ervaring met PrintenBind. Snel vooral, en goed, en betaalbaar.
18-10-2016ManuelaPrint en bind is snel en levert goede kwaliteit. Nu bestellen en de volgende dag heb je het al in huis of zelfs nog eerder. Telefonisch geven ze ook zeer goede adviezen.
16-10-2016JessicaHelaas was een groot deel van me verslag niet goed geprint (er zat een blauwe waas over). Maar dankzei de goede service bij het kantoor heb ik toch een mooi verslag. Ik wil daarom wel de mensen die bij print en bind willen gaan printen adviseren om hun verslag op te halen inplaats van te laten versturen. Dan weet je tenminste zeker dat de kwaliteit van je printwerk goed is.
16-10-2016Elspeth pikaarOok aan de telefoon kreeg ik goed antwoord op mn vragen
15-10-2016MelissaDe service van printenbind is super snel! Het printwerk is foutloos en van goede kwaliteit. Het enige wat ik nog mis is bepaalde soorten papier... Ik heb al verschillende bestellingen afgopen jaar geplaatst en nog altijd positieve ervaringen gehad.
14-10-2016Marissa burgmeijerSnelle service goede kwaliteit
14-10-2016Ivana va MarisSnel en gemakkelijk te bestellen, mijn stage verslag kon ik de zelfde dag nog ophalen!
11-10-2016AnoniemSnelle levering, goede kwaliteit en zeer goed telefonisch en digitaal geholpen!
11-10-2016Marijke dijkstraDe uitvoering van de opdracht was uitstekend, alleen de bestelwijze kostte me hoofdbrekens: een wachtwoord wat niet nodig bleek maar wel zorgde voor frustratie.
10-10-2016AnkeSnel en kwalitatief. Heel fijn!
07-10-2016M SpiesDit was de eerste keer. Helemaal naar wens en er komt zeker vervolg!
07-10-2016MerlijnGoede snelle service, erg vriendelijk en behulpzaam. Beantwoorden zelfs nog vragen buiten kantoor uren. Checken de bestanden altijd goed en nemen meteen contact op wanneer er vragen zijn vanuit hun kant.
07-10-2016SaraTopkwaliteit Goed beschermd ingepakt Snel
06-10-2016LaarSupersnel en mooie afwerking altijd!
03-10-2016CocoAl meerdere keren besteld. makkelijk, snel en goede kwaliteit
30-09-2016Madelon PoosAltijd snel geleverd. Een keer een levering gehad die niet klopte, vervolgens gebeld naar de klantenservice waarna er de volgende dag een kloppend exemplaar op de mat lag!
30-09-2016RichardEen hele fijne ervaring met Printenbind. Vriendelijke support, goede kwaliteit product en zeer snelle levering. Ik kon de bestelling gratis op halen bij een cafe in de buurt. Dat was een absoluut pluspunt!
29-09-2016VeraGoede kwaliteit, snel geleverd en een lage prijs!
29-09-2016Vasileios VasileiadisThe products were printed as ordered in very good quality and were delivered very fast within 2 days. Definitely recommended.
29-09-2016Aline DijkshoornZaken doen met Printenbind - ik vind het echt een feestje! Op vrijdag materiaal aangeleverd voor 5.000 ansichtkaarten, zaterdag (!)18.00 uur lag de boel klaar. Daardoor konden wij snel aan de slag en liep er maandag al een kaartenactie in Amsterdam. Printenbind communiceert snel en helder, kwaliteit van het printwerk heel hoog. Heel tevreden!
27-09-2016KlantInmiddels een paar keer iets beste. Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit en keurig afgeleverd.
26-09-2016M. JannemanVlotte afhandeling en alles ziet er mooi uit
23-09-2016ChukzJe wordt adequaat op de hoogte gehouden via mail en sms ( whaaat?). De bestelling wordt geleverd volgens de indicatie. De optie om je bestelling bij de afhaal locaties op te halen na 18:00 is top! Kortom top service, duidelijk en snel. Ik bestel snel weer :)
22-09-2016S. PullesPrima printwerk, snel geleverd, goede service en goedkoop! voor herhaling vatbaar!
21-09-2016Rianne HendriksVriendelijk geholpen en snel mijn boekjes in huis, helemaal top
20-09-2016MC WelsHeel blij met Printenbind. Prachtige kwaliteit papier, mooie kleuren en heel goed gebonden. En keurig binnen de afgesproken 48 uur geleverd. Printenbind verdient zeker 5 sterren!
19-09-2016RebeccaGoede kwaliteit kaarten besteld en ontvangen.
19-09-2016G. van SandijkSuper kwaliteit en uiterst behulpzaam
19-09-2016Gerard van den AkkerDe ansichtkaarten die ik liet printen zijn goedkoop en goed gelukt: Ik ga zeker weer bij ze bestellen.
18-09-2016PHLM TobbenSuper service, ik kreeg keurig een mailtje dat mijn bestand niet mooi zou worden. Een nieuw gemaakt, dit bestand was wel goed en werd snel geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding en service is echt top.
18-09-2016AichaGoede kwaliteit, meer dan de helft goedkoper dan de printshop in mijn buurt en op tijd geleverd. Bedankt!
16-09-2016D van AsperenIk heb kalenders voor 2017 laten maken op A3 formaat. Uitstekende afdrukken, heldere fotos
15-09-2016Michael TimmermansZeer goed bedrijf, snelle levering, transparant contact en zeer scherpe prijzen! Aanrader!!!
14-09-2016Eline JanssenDe orders zijn elke keer snel klaar en tijdens het proces word de klant op de hoogte gehouden. Ik ben fan!
14-09-2016SanneAls ik ooit nog moet printen, dan doe ik dat bij Printenbind.nl. Goede prijzen, super service en je wordt per e-mail goed op de hoogte gehouden van de status. Aanrader!
12-09-2016Hannah Verschillende artikelen (25 à 30 blz.) heeft print en bind ingebuld tot een garenloze bundel . Het ziet er erg goed uit.
11-09-2016Sven VisserHeb een document van 710 kantjes laten printen en dat ging goed. omdat zij geen 710 kantjes in 1 keer kunnen laten inbinden gaven ze aan dat het handig was om het in tweeën te doen. aangezien ik niet in bezit ben van een bewerkbaar bestand maar een pdf heb ik om 19.00 nog gebeld om de bestelling door te spreken en hoe ik het moet invoeren in hun bestel systeem. zeer goed geholpen door Bart. de volgende dag werd ik gebeld door Cindy die de bestelling wou afhandelen. zij snapte het niet helemaal
11-09-2016DaanVoor het drukken van mijn eindwerkstuk (profielwerkstuk) heb ik gebruik gemaakt van de service van Printenbind. Zoals beloofd ontvang je de bestelling op tijd, de kwaliteit is in verhouding tot de lage prijs uitstekend en de klantenservice reageert altijd vriendelijk en op tijd. Zeker een aanrader als je als consument op zoek bent naar een drukker die voor een goede prijs een kleine oplage kan drukken.
10-09-2016Mathijs SmitsErg goede service! Levering op tijd gegaan en mijn bestelling is erg vakkundig gemaakt! Topbedrijf!
10-09-2016TomSCRIPTIE laten printen en inbinden. ziet er top uit
10-09-2016JusoGoede kwaliteit en goedkoop
09-09-2016RDAl meerdere keren bij printenbind een bestelling gedaan en altijd goede kwaliteit en top service gehad!
09-09-2016Anne RoozeboomIk heb inmiddels verschillende keren besteld bij printenbind en ik kan het iedereen aanraden. Elke keer als ik zo'n pakketje open, word ik er blij van!!
09-09-2016Aurelia van der BurghtKreeg snelle terugkoppeling met goed advies over aan te leveren content. Heb het daardoor kunnen aanpassen. Waardoor de firma Print en Bind weer kon zorg dragen voor een uitstekend product met snelle levering! Hartelijk dank daarvor! Vrg. Aurelia
09-09-2016Janece MilosEven though I've only had 1 experience ordering stickers for my students, I found the price to be acceptable and the quality great. I love the idea of having pick-up points and my colleagues have only good things to say about Printenbind! Thank you and continued success:)
08-09-2016Tineke Het is eenvoudigte bestellen, overzichtelijke website, papierkwaliteit is mooi, print resultaat is mooi en erg snel klaar voor een zeer goede prijs. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is voor off-white papier.
07-09-2016WinterroosjePrima bedrijf om kaarten te bestellen met eigen opdruk. De website was voor mij wat onduidelijk, maar het bestellen en printen ging erg snel. Ik kreeg na 1 dag al een afhaalberichtje.