Alle reviews

Door: Review
★★★★★ | 23-02-2017
Joke Sterrenburg
Topers
Goede site...duidelijk en makkelijk te hanteren. Goede prijs en snel geleverd
★★★★★ | 23-02-2017
Tamara Bok
Top service
Precies wat je verwacht van klantenservice: efficient, transparant, egoloos, snel en vriendelijk.
★★★★★ | 21-02-2017
Kadotijd! (Monica)
Top!
Ik bestel regelmatig drukwerk bij Printenbind.nl en ben zeer tevreden! Prima kwaliteit drukwerk tegen een héél vriendelijk prijsje. Levering altijd keurig verpakt en snel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij betreft een echte aanrader!
★★★★★ | 20-02-2017
Charles Appel
Kwaliteit voor een redelijke prijs
Print en bind werkt snel en biedt eeen prima produkt voor ren goede prijs
★★★★★ | 20-02-2017
Bas Schipper
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit en snelle service.
★★★★★ | 19-02-2017
Robin
Snel
Super snel en goedkoop. Ideaal voor iedereen!
★★★★★ | 17-02-2017
Marc Rau
Nothing to Complain About
I wanted to reprint my dissertation (5 books á 250 pages). And I had just 2 days before travelling to some place. But no problem here, printenbind did it over night. The books look nice: good paper and print quality. And the binding seems to be stable. Well, no complaints.
★★★★★ | 16-02-2017
Felixvdl
Super snel geleverd en goede druk
Kom de print de dag na bestellen ophalen om de hoek bij een van de afleverpunten. Super handig!
★★★★ | 16-02-2017
XvdK
Betrouwbaar bedrijf, goede kwaliteit
Bij Printenbind hebben we al verschillende dingen laten drukken. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Levering ook altijd volgens afspraak. Verbeterpunt: bij het uploaden van bestanden komen deze op één lijst te staan met eerder geuploade bestanden. Dat maakt het op volgorde slepen naar dat wat je dit keer wilt gaan afdrukken onoverzichtelijk. Sowieso het slepen van de geuploade bestanden naar het deel van wat je wilt gaan bestellen werkt niet echt handig. Je moet iedere keer heen en weer scrollen. Handiger zou zijn als de geuploade bestanden rechts staan, en het lijstje van bestellen links, zodat je in beide lijsten kunt blijven staan op de plek waar je gebleven was. Verder niets dan lof.
★★★★★ | 14-02-2017
Tine Oderkerk
Syllabus Kantgeschiedenis
De deelnemers waren enthousiast over de kwaliteit van de foto's. Compliment dus van 10 zeer kritische dames.
★★★★★ | 14-02-2017
Mitch
Toppie
Niks mis mee, goede kwaliteit en super snelle levering!
★★★★★ | 13-02-2017
Daniël Zon
Erg tevreden
Goede kwaliteit prints, goed materiaal, snelle levertijd en goede en heldere communicatie tijdens het hele proces. Daarbij komt ook nog de prijs, die is echt geweldig laag en doet zeker niet onder aan duurdere drukkers. Zeer zeker een aanrader.
★★★★★ | 12-02-2017
Melissa de Droog
Super service!
Ik was ontevreden met de levering van een bestelling door de witte snijranden maar het team van print en bind heeft dit kosteloos opgelost! Erg blij mee!
★★★★★ | 12-02-2017
Charlotte mulder
Precies zoals ik hoopte dat het eruit zou zien!
Het boekje is mooi gedrukt en gebonden. Precies zoals ik gehoopt had is het geworden. Zeker een aanrader.
★★★★★ | 12-02-2017
Anoniem
Behulpzaam en betrouwbaar
Ik heb voor het plaatsen van de bestelling verschillende vragen gesteld en kreeg netjes en snel antwoord. De bestelling invoeren ging gemakkelijk en de bestelling werd snel verzonden, waarbij ik via mail op de hoogte gehouden werd. Geleverde producten zijn perfect.
★★★★ | 11-02-2017
A.A.Zijlstra
Goed en makkelijk geregeldo
Wel goed opletten waar je de kruisjes zet. Alles gaat zo simpel, dat je er eenvoudig overheen kijkt. Zo liet ik per ongeluk dubbelzijdig printen ipv enkelzijdig. Verder alles top geregeld en netjes verzonden
★★★★★ | 10-02-2017
Zontrainingen
Print en bind werkt erg prettig
Ik kan ons trainingsmateriaal heel makkelijk uploaden via de site. De site is heel eenvoudig en snel. De service is perfect. Als Printenbind twijfelt over de bestelling, nemen ze altijd contact op en denken dan mee hoe anders te printen. Makkelijk betalingssysteem. Het wordt altijd zo aangeleverd als wij het besteld hebben.
★★★★★ | 09-02-2017
Mireille
Perfecte service!
Snel, zoals afgesproken en goede kwaliteit!
★★★★★ | 03-02-2017
Josta
Perfect
Snelle levering en mooi ingebonden. Mooie kwaliteit.
★★★★★ | 01-02-2017
Loes Modderman
Fantastisch
Ik heb nu al diverse keren full color boeken laten drukken bij Print en Bind, en elke keer was ik tevreden en blij met het resultaat. Als er iets niet goed was gegaan werd het zonder mankeren rechtgezet. De service en communicatie verloopt vlekkeloos, en je wordt zelfs teruggebeld, wat een zeldzaamheid is bij bedrijven. Ik ben blij met dit bedrijf en ik zal er zeker klant blijven. Warm aanbevolen!
★★★★ | 31-01-2017
W mosink
Goede snelle correcte afwerking
Printerbind heeft mijn order zeer snel en correct afgewerkt helaas was de medewerking via ptt post minder deze was een dag te laat
★★★★ | 28-01-2017
Elizabeth
Goede service op een punt na
Kwaliteit is super! Snelheid, geweldig. Ik werd gebeld omdat er iets mis was en ik eventueel een nieuw bestand wilde sturen. Geweldige service. Erg jammer dat de persoon erbij vertelde dat het op meerdere keren. aandringen van een collega was. Zo krijg ik het gevoel dat wanneer het niet juist zou zijn, jullie het gewoon opsturen zonder pardon.
★★★★★ | 26-01-2017
Eleonora van de Pol
Niets dan lof
Super goede ervaring gehad met printenbind. Ik zal van af nu alles hier bestellen!
★★★★★ | 24-01-2017
Mare
Goede Service- echte aanrader
Al snel kreeg ik mijn magazines/stage verslagen binnen maar mij viel op dat er een witte schuine rand onder aan de papieren zat wat niet de bedoeling was... na een kort telefoongesprek en een mail met fotos kreeg ik een excuus voor het ongemak en nieuwe stage verslagen teug gestuurd! dat werd die dag nog gedaan. dus: Erg goede service, klantvriendelijk, en goedkoop! echte aanrader
★★★★★ | 24-01-2017
Sander Noordhoek
Goede snelle service
Duidelijke site, goede communicatie en ze leveren snel en in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
★★★★★ | 23-01-2017
Melissa
Snel, behulpzaam en goede kwaliteit
Voor het printen van mijn scriptie was het kort dag om nog te printen. Dankzij print en bind kon ik het dezelfde dag nog ophalen. Het zag er tip top uit. Goede kwaliteit inkt en papier. Heel professioneel. Ter vergeleken met andere printwinkel zijn zij spotgoedkoop.
★★★★★ | 21-01-2017
Valesca
Goede service
Ontzettend goede service en vriendelijk personeel. Normaal schrijf ik geen recensies maar in dit geval maak ik een uitzondering. Zo'n top service moet worden geprezen. Dank jullie wel en tot de volgende keer!
★★★★★ | 20-01-2017
LSM
Super!
Er was iets mis met mijn aangeleverde bestanden. Ik werd direct gebeld en na overleg kon ik de juiste aanleveren. En ondanks dat was mijn spoed bestelling toch nog op tijd klaar!
★★★★★ | 20-01-2017
Frank
Snel, goed en goedkoop
Altijd sneller dan beloofd en uitstekende prijs/ kwaliteit. Gebruik Printenbind voor zowel kleine als grote opdrachten.
★★★★ | 19-01-2017
Caro
Goed product snel geleverd
Wat jammer was, was dat ik niet duidelijk heb gezien dat ik mijn besteling in Amsterdam zou moeten ophalen, terwijl ik dacht gezien te hebben dat het thuisbezorgd ging worden. Het is toen wel heel snel geregeld dat ik het thuis bezorgd heb gekregen, na de portokosten te hebben betaald.
★★★★ | 19-01-2017
Daria
Paper mix
Service is very easy-to-use, and many options are offered. Prints are of good quality. I made orders 4 times. Everything was perfect. Only one thing: last time my prints were printed on heavy paper of 350 g/m while I ordered 300g/m. I could find it out only at home when compared pages with previous ones (beside weight, the color is slightly yellow).
★★★★★ | 19-01-2017
Jaimy van Dun
Mooie afdrukken
De prints kunnen snel geleverd worden en zijn van goede kwaliteit (kleuren zoals op mijn beeldscherm worden goed afgedrukt). Ook fijn dat er pick-up points zijn in Amsterdam waar je na 18.00 je prints gratis kunt afhalen!
★★★★★ | 16-01-2017
Catheleyne Wytzes
Fantastische service en kwaliteit en prijs!
Altijd goed!!!!
★★★★★ | 16-01-2017
Li
Drukwerk en binden
Voor mijn scriptie was dit een super keuze. Snel en dudielijk proces en levering zoals afgesproken en een stevige verpakking.Dank!
★★★★★ | 14-01-2017
Mannes Schillemans
Prima bedrijf
Ook bij kleine aantallen, een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, en bij telefonisch contact zeer behulpzaam, een duidelijke site, dus geen enkele reden om verder te zoeken.
★★★★★ | 13-01-2017
Oladayo
Precies naar wens, niets op aan te merken.
Van tevoren had ik genoeg keuzen met betrekking tot de bestelling. Daarbij stond ook overal uitgelegd wat er dan mee bedoeld werd. Er is een 24uurslijn om vragen te stellen over de bestelling. Het contact met de klant is daarin helemaal top verlopen, ben zelfs nog gemails of ik een snelle aanpassing wilde maken. Ik heb de bestelling de volgende dag nog kunnen ophalen bij de dichtstbijzijnde pick-up point. Ik ben erg tevreden!
★★★★★ | 13-01-2017
Aylin
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Een kwalitatief goed product. Ideaal om je scriptie een professionele uitstraling te geven.
★★★★★ | 10-01-2017
Maaike
Super snelle service en top kwaliteit !
Ik had mijn verslag met spoed nodig, donderdag gestuurd en maandag binnen. Ziet er nog top uit ook !
★★★★★ | 10-01-2017
Kim Bakker
Makkelijk, snel en betaalbaar
Ik werk al jaren met Print & Bind!
★★★★★ | 10-01-2017
Neda
Fijn bedrijf
Snelle, correcte service en de opmerkingen die je bij je bestelling plaatst worden goed gelezen en opgevolgd. Bij twijfel nemen ze contact op.
★★★★★ | 09-01-2017
J. de Vries
Top service en kwaliteit
Fraai ingebonden exemplaren ontvangen. Het waren twee documenten met een ingewikkelde documentstructuur maar perfect leesbaar afgeleverd. Daarnaast wordt je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je order en wie (inclusief foto) er mee bezig is. Prijstechnisch ook nog eens meer dan concurrerend. Dit is echt een aanrader als je iets af te drukken hebt en het ook nog eens mooi wil laten inbinden.
★★★★★ | 08-01-2017
Anoniem
Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit, snel en handig op te halen bij café in amsterdam
★★★★★ | 06-01-2017
J.H.C. Fiechter
Uitstekend
Snelle levering en super kwaliteit
★★★★★ | 05-01-2017
Leny Dörner ev Vervoort
Alles ziet er fantastisch uit en snel geleverd.
Alles ziet er fantastisch uit en snel geleverd.
★★★★★ | 05-01-2017
Yusuf
Snel, kwaliteit en goedkoop...
Snel, kwaliteit en goedkoop...
★★★★★ | 05-01-2017
Rocus
Goede service, snelle reactie, stevig verpakt
Ondanks dat mijn pdf-bestand met bierrecepten niet in 1 keer ingelezen kon worden,is het door het Printenbind-team toch vlug gelukt. De cover werd zelfs, terwijl ik zwartwit had besteld, in kleur gedrukt. Bedankt!
★★★★★ | 28-12-2016
Joost van Dijk
Mijn eigen boekje is geprint en gebonden en ik ben er superblij mee
Alles in perfect orde thuisbezorgd en dan nog een 8GB USB-stick cadeau.
★★★★★ | 27-12-2016
Robert
Correcte en snelle levering
Nadat ik al eens eerder een brochure had laten drukken, viel het één van de medewerkers van printbind.nl op dat de opmaak anders was dan de vorige keer, ze heeft telefonisch contact gezocht of ze dit in de dezelfde opmaak moest zetten als de vorige omdat er anders een witte balk boven en onder op de brochure kwam. ( heb ik over het hoofd gezien. ) ZEER ATTENT
★★★★★ | 24-12-2016
Wind
Jubileumboekje
75 jubileumboekjes besteld en 2 dagen later werden ze al bezorgd. Uitstekende service en advies en prima kwaliteit geleverd.
★★★★★ | 21-12-2016
Daan
Uitstekende kwaliteit
Al jaren maak ik gebruik van de service van Printenbind. En in al die jaren ben ik nooit teleurgesteld.
★★★★★ | 20-12-2016
Bianca van Ommen
Snel
Was onder de indruk van hoe snel ze zijn. niet alleen met leveren maar ook met het terug bellen om mijn vragen te beantwoorden. Wat ik ook heel mooi vond is dat ik extra (50) kaarten heb gekregen in groter formaat omdat ze die per-ongeluk in dat groter formaat gedrukt hadden. Afijn. zeker een aanrader! Dank jullie wel.
★★★★★ | 20-12-2016
Thierry de Wijn
Altijd op tijd geleverd...zelfs bij wijzigingen....
Altijd op tijd geleverd...zelfs bij wijzigingen omdat de aangeleverde bestanden niet correct waren. Ze kijken ook kritisch mee naar de kwaliteit. En fijn dat je t printwerk ergens in de stad kunt oppikken.
★★★★★ | 15-12-2016
Claartje van Swaaij
Snel en goed!
Super aanbeveling! Ik vind het ook handig dat ik mijn bestellingen op een andere locatie kan ophalen ipv thuisbezorgen.
★★★★★ | 15-12-2016
M. Moolenaar
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, snelle en zorgvuldige levering
★★★★★ | 15-12-2016
Reggie Maas
Supersnelle levering van goede kwaliteit
Ik bleek het drukwerk "met witte randjes" aangeleverd te hebben. Dat werd gezien door Print & Bind. Ze belden zelf en hebben het mooi aangepast. Uiteindelijk resultaat binnen 2 werkdagen op de mat, het zag er prima uit!
★★★★★ | 12-12-2016
Anna van der Linde
Snel klaar, goedkoop en goede kwaliteit!
We laten regelmatig posters en kaarten drukken bij printenbind en hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Ook de boekjes zijn goed gelukt.
★★★★★ | 11-12-2016
Bien
Fijn bedrijf, snelle service, goedkoop!
Fijn bedrijf! Snelle service en goedkoop! Mooi bedrukt om 350 grams papier.
★★★★★ | 09-12-2016
Fiona Westerlaken
Aanrader
Goede kwaliteit, snelle levering en goedkoop. Zeker een aanrader!
★★★★★ | 09-12-2016
Kostelijk
Perfect en snel
Mijn pws ziet er prachtig uit na het inbinden bij print en bind. Vrijdag om 16.30 uur aangeleverd en de volgende dag al om 10.30 uur klaar.
★★★★★ | 08-12-2016
Tim
Niet duur, perfecte kwaliteit
Perfecte service door aflevering midden in Amsterdam!
★★★★ | 06-12-2016
Mar
Goede service
Makkelijk te bestellen en goede service bij wijzigingen. Helaas kunnen ze geen enveloppen erbij leveren, maar die zijn gemakkelijk ergens anders te bestellen.
★★★★★ | 04-12-2016
Chella
Scherpe prijs, goede kwaliteit
Snelle service, handig met de pick-up points en bijzonder scherpe prijs voor goed kwaliteit.
★★★★★ | 03-12-2016
Kira
Goedkoop en snel
Ik ben persoonlijk ontzettend fan van printenbind! Als Graphic Design student heb ik vaak gedrukte eindproducten nodig. Als trouwe fan bestel ik dit elke keer bij printenbind, en word niet teleurgesteld! Ook ben ik vaak veeeeel goedkoper uit dan klasgenoten en word er gecomplimenteerd over de print kwaliteit. Dikke aanrader!
★★★★★ | 30-11-2016
B. de Koning
Goede kwaliteit, goede service en snelle levering.
Goede kwaliteit, goede service en snelle levering.
★★★★ | 28-11-2016
Rosalie Waalwijk
Ziet er heel goed uit!! Mooie printjes!
Alleen vond ik mijn poster iets te donker gedrukt,
★★★★★ | 25-11-2016
Jeroen Trimpe Burger
Uitstekend!
Snel en uitstekende kwaliteit voor prima prijs. Betrouwbare zaak voor kleine en grote orders: altijd tevreden!
★★★★★ | 25-11-2016
Koos
Flyers en poster
Prima werk: heel snel, prettig geprijsd en makkelijk aanleveren.
★★★★★ | 13-11-2016
Nalan Korkmaz
Top!
Na een zoektocht printenbind.nl tegengekomen, had een spoed pdf die bedrukt moest worden en dat was snel, netjes en goedkoop gedaan! Ik kwam zelfs 23 euro goedkoper uit! Ik kijk er naar uit om van deze geweldige service te kunnen gebruiken!
★★★★ | 12-11-2016
Jessica N
Snel en goed
Print is exact geworden wat ik had verwacht. Kan heel snel gedrukt worden, met spoed zelfs in 1 dag! Prima service!
★★★★★ | 10-11-2016
J Corvers
Super!
Duidelijke website, snelle levering, netjes ingebonden. Top!
★★★ | 07-11-2016
S. Grando
Achteraf bijbetalen
Snel klaar alhoewel perforatie was vergeten. Wel onaangename verrassing dat ik na bestelling en betaling, de vogende dag nog 4 euro moest bijbetalen vanwege " een wijziging" (??)
★★★★★ | 07-11-2016
Denise Jonker
Super service en snelle levering. Top!
Ik ben door de werknemers super geholpen met het in orde brengen van mijn bestand. Het boekje ziet er prachtig uit en kon ik dezelfde dag nog ophalen. Helemaal top!
★★★★★ | 06-11-2016
Annemieke V
Flyer
Ik ben altijd zeer tevreden. Van de week iets laten drukken; snel en korte snelle lijnen mocht er iets besproken moeten worden. Een collega getipt en zij zal ook gaan bestellen vanwege de lage prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon dus een keer proberen! Annemieke
★★★★★ | 06-11-2016
Alain
Perfecte kwaliteit; ik was positief verrast.
Heb een magazine 40x laten printen. Bevindingen: - veel goedkoper dan andere printshops - perfect ingebonden - superstrakke prints Echt super !
★★★★★ | 06-11-2016
Klant
Goede service! Snel en betrouwbaar!
Meerdere malen hier iets besteld, elke keer ontzettend tevreden! Een keer hadden ze last van storing, tijdens mijn bestelling, en toen zelfs gratis bestelling naar mijn huis gebracht, zodat ik alles op tijd binnen had! Kortom, uitstekende service en kwaliteit, voor een erg goede prijs!
★★★★★ | 05-11-2016
Mireille Goos
Goede snelle service en goedkoop!
Goede snelle service en goedkoop!
★★★★★ | 03-11-2016
Bente
Top!
Alles goed gelukt, goede kwaliteit en snel klaar.
★★★★ | 03-11-2016
EE Martens
Snel en accuraat
Makkelijk te bestellen, snel en mooi! Super tevreden.
★★★★★ | 02-11-2016
Carsten Swart
Prima service!
Website is zeer makkelijk in gebruik, veel keus, goede kwaliteit, maar toch betaalbaar. Ben erg tevreden met het resultaat. De snelle levering en de mogelijkheid je pakketje op het postkantoor af te halen maken dat ik hier zeker vaker zal bestellen!
★★★★★ | 01-11-2016
Willem
Toppp
Klantvriendelijk en kwaliteit
★★★★★ | 01-11-2016
L Bonefaas
Goede kwaliteit en snelle levering
De verjaardagskalenders die ik ontworpen heb zijn door print en bind snel geleverd op een heel mooie kwaliteit papier. Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de geleverde kaarten zijn van heel mooie kwaliteit.
★★★★★ | 31-10-2016
Maaike
Snelle en goede service
Een reader laten printen van zo'n 200 pagina's, vrijdag besteld en de volgende dag al in huis (levertijd gaf maandag aan, maar dus 2 dagen eerder). Ziet er goed uit, en de ringband maakt het lezen makkelijk. Ik denk dat ik eind dit jaar mijn scriptie hier ook laat printen. Echt top.
★★★★★ | 30-10-2016
Monique Doornekamp
Perfecte servicr
Goede service !
★★★★★ | 28-10-2016
Harumiko Felicia Soegito
Positief.
Snel, goedkoop en op redelijk goede kwaliteit allemaal.
★★★★★ | 27-10-2016
Kayleigh
Supersnel je documenten geprint
Printenbind is snel en de goedkoopste in Amsterdam. Vooral de spoed mogelijkheid is erg fijn. Een aantal keer geprint bij printenbind en altijd superfijne service.
★★★★★ | 27-10-2016
Meijering
Great!
Exact wat ik wilde, makkelijk snel en mooi resultaat
★★★★★ | 25-10-2016
Judith Begeer
Snel & goede kwaliteit
Een dag na de bestellig afgeleverd en het ziet er netjes, goed en stevig uit.
★★★★★ | 25-10-2016
P J R
Goede begeleiding
Goede, gedetailleerde, begeleiding bij het on-line formuleren van een opdracht.
★★★★★ | 24-10-2016
Maaike
Snel en goed
Supersnel, niet duur, duidelijke site.
★★★★★ | 24-10-2016
Kees
Uitstekend
Printenbind is een van de goedkoopste al dan niet de goedkoopste en levert daarnaast ook nog eens uitstekende kwaliteit en service. Ik doe al een aantal jaar al mijn drukwerk bij dit bedrijf en dat blijf waarschijnlijk nog wel een tijdje zo. Erg fijne website ook die je gemakkelijk door het bestelproces neemt en de kosten inzichtelijk weergeeft.
★★★★★ | 23-10-2016
Emma
Snel levering, goede kwaliteit
Communicatie was erg goed: aangezien ik nog twijfel had werd er mij direct een foto van de proefdruk gestuurd. Toen ik die had goedgekeurd had ik de volgende dag alles in huis. Tweede keer had ik het zelfs een dag eerder dan verwacht. Goede service dus, snelle levering en de producten zijn erg mooi! Ik ben zeer tevreden!
★★★★★ | 23-10-2016
Henk Giesen
Razend snel en goed
Heel goed druk en bindwerk
★★★★★ | 20-10-2016
Smja
Je kunt van ze op aan.
Iedere keer goede ervaring met PrintenBind. Snel vooral, en goed, en betaalbaar.
★★★★★ | 18-10-2016
Manuela
Snelle en goede service.
Print en bind is snel en levert goede kwaliteit. Nu bestellen en de volgende dag heb je het al in huis of zelfs nog eerder. Telefonisch geven ze ook zeer goede adviezen.
★★★★ | 16-10-2016
Jessica
Goede service
Helaas was een groot deel van me verslag niet goed geprint (er zat een blauwe waas over). Maar dankzei de goede service bij het kantoor heb ik toch een mooi verslag. Ik wil daarom wel de mensen die bij print en bind willen gaan printen adviseren om hun verslag op te halen inplaats van te laten versturen. Dan weet je tenminste zeker dat de kwaliteit van je printwerk goed is.
★★★★ | 16-10-2016
Elspeth pikaar
Snel en goed
Ook aan de telefoon kreeg ik goed antwoord op mn vragen
★★★★★ | 15-10-2016
Melissa
Snel en kwalitatief goed!
De service van printenbind is super snel! Het printwerk is foutloos en van goede kwaliteit. Het enige wat ik nog mis is bepaalde soorten papier... Ik heb al verschillende bestellingen afgopen jaar geplaatst en nog altijd positieve ervaringen gehad.
★★★★★ | 14-10-2016
Marissa burgmeijer
Top service
Snelle service goede kwaliteit
★★★★★ | 14-10-2016
Ivana va Maris
Super snel en goede service
Snel en gemakkelijk te bestellen, mijn stage verslag kon ik de zelfde dag nog ophalen!
★★★★★ | 11-10-2016
Anoniem
Perfecte communicatie skills.
Snelle levering, goede kwaliteit en zeer goed telefonisch en digitaal geholpen!
★★★★ | 11-10-2016
Marijke dijkstra
Tevreden
De uitvoering van de opdracht was uitstekend, alleen de bestelwijze kostte me hoofdbrekens: een wachtwoord wat niet nodig bleek maar wel zorgde voor frustratie.
★★★★ | 10-10-2016
Anke
Zoals altijd: kwaliteit!
Snel en kwalitatief. Heel fijn!
★★★★★ | 07-10-2016
M Spies
Helemaal tevreden
Dit was de eerste keer. Helemaal naar wens en er komt zeker vervolg!
★★★★★ | 07-10-2016
Merlijn
Zeer goede service
Goede snelle service, erg vriendelijk en behulpzaam. Beantwoorden zelfs nog vragen buiten kantoor uren. Checken de bestanden altijd goed en nemen meteen contact op wanneer er vragen zijn vanuit hun kant.
★★★★★ | 07-10-2016
Sara
Kwaliteit en betrouwbaar
Topkwaliteit Goed beschermd ingepakt Snel
★★★★★ | 06-10-2016
Laar
Super service
Supersnel en mooie afwerking altijd!
★★★★★ | 03-10-2016
Coco
Prachtig eindresultaat
Al meerdere keren besteld. makkelijk, snel en goede kwaliteit
★★★★★ | 30-09-2016
Madelon Poos
Aanrader
Altijd snel geleverd. Een keer een levering gehad die niet klopte, vervolgens gebeld naar de klantenservice waarna er de volgende dag een kloppend exemplaar op de mat lag!
★★★★★ | 30-09-2016
Richard
Goed product, snelle levering
Een hele fijne ervaring met Printenbind. Vriendelijke support, goede kwaliteit product en zeer snelle levering. Ik kon de bestelling gratis op halen bij een cafe in de buurt. Dat was een absoluut pluspunt!
★★★★★ | 29-09-2016
Vera
Top!
Goede kwaliteit, snel geleverd en een lage prijs!
★★★★★ | 29-09-2016
Vasileios Vasileiadis
Very good quality
The products were printed as ordered in very good quality and were delivered very fast within 2 days. Definitely recommended.
★★★★★ | 29-09-2016
Aline Dijkshoorn
Feestje!
Zaken doen met Printenbind - ik vind het echt een feestje! Op vrijdag materiaal aangeleverd voor 5.000 ansichtkaarten, zaterdag (!)18.00 uur lag de boel klaar. Daardoor konden wij snel aan de slag en liep er maandag al een kaartenactie in Amsterdam. Printenbind communiceert snel en helder, kwaliteit van het printwerk heel hoog. Heel tevreden!
★★★★★ | 27-09-2016
Klant
Top.
Inmiddels een paar keer iets beste. Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit en keurig afgeleverd.
★★★★ | 26-09-2016
M. Janneman
Zeer snel en netjes
Vlotte afhandeling en alles ziet er mooi uit
★★★★★ | 23-09-2016
Chukz
Top service !
Je wordt adequaat op de hoogte gehouden via mail en sms ( whaaat?). De bestelling wordt geleverd volgens de indicatie. De optie om je bestelling bij de afhaal locaties op te halen na 18:00 is top! Kortom top service, duidelijk en snel. Ik bestel snel weer :)
★★★★★ | 22-09-2016
S. Pulles
Super!
Prima printwerk, snel geleverd, goede service en goedkoop! voor herhaling vatbaar!
★★★★★ | 21-09-2016
Rianne Hendriks
Super service!!
Vriendelijk geholpen en snel mijn boekjes in huis, helemaal top
★★★★★ | 20-09-2016
MC Wels
Super !!!
Heel blij met Printenbind. Prachtige kwaliteit papier, mooie kleuren en heel goed gebonden. En keurig binnen de afgesproken 48 uur geleverd. Printenbind verdient zeker 5 sterren!
★★★★ | 19-09-2016
Rebecca
Prima werk geleverd, en ook snel.
Goede kwaliteit kaarten besteld en ontvangen.
★★★★★ | 19-09-2016
G. van Sandijk
Geweldig
Super kwaliteit en uiterst behulpzaam
★★★★★ | 19-09-2016
Gerard van den Akker
Goede kwaliteit voor een goede prijs
De ansichtkaarten die ik liet printen zijn goedkoop en goed gelukt: Ik ga zeker weer bij ze bestellen.
★★★★★ | 18-09-2016
PHLM Tobben
Top service en prijs/kwaliteit verhouding
Super service, ik kreeg keurig een mailtje dat mijn bestand niet mooi zou worden. Een nieuw gemaakt, dit bestand was wel goed en werd snel geleverd. De prijs/kwaliteit verhouding en service is echt top.
★★★★★ | 18-09-2016
Aicha
Zeer tevreden, ik kom zeker terug!
Goede kwaliteit, meer dan de helft goedkoper dan de printshop in mijn buurt en op tijd geleverd. Bedankt!
★★★★★ | 16-09-2016
D van Asperen
Kalender 2017
Ik heb kalenders voor 2017 laten maken op A3 formaat. Uitstekende afdrukken, heldere fotos
★★★★★ | 15-09-2016
Michael Timmermans
Zeer goed bedrijf, snelle levering, transparant contact en zeer scherpe prijzen! Aanrader!!!
Zeer goed bedrijf, snelle levering, transparant contact en zeer scherpe prijzen! Aanrader!!!
★★★★★ | 14-09-2016
Eline Janssen
Snel en betrouwbaar
De orders zijn elke keer snel klaar en tijdens het proces word de klant op de hoogte gehouden. Ik ben fan!
★★★★★ | 14-09-2016
Sanne
Perfecte service en prijs/kwaliteitverhouding
Als ik ooit nog moet printen, dan doe ik dat bij Printenbind.nl. Goede prijzen, super service en je wordt per e-mail goed op de hoogte gehouden van de status. Aanrader!
★★★★★ | 12-09-2016
Hannah
Print en bind
Verschillende artikelen (25 à 30 blz.) heeft print en bind ingebuld tot een garenloze bundel . Het ziet er erg goed uit.
★★★★★ | 11-09-2016
Sven Visser
Gewoon weer een goede service
Heb een document van 710 kantjes laten printen en dat ging goed. omdat zij geen 710 kantjes in 1 keer kunnen laten inbinden gaven ze aan dat het handig was om het in tweeën te doen. aangezien ik niet in bezit ben van een bewerkbaar bestand maar een pdf heb ik om 19.00 nog gebeld om de bestelling door te spreken en hoe ik het moet invoeren in hun bestel systeem. zeer goed geholpen door Bart. de volgende dag werd ik gebeld door Cindy die de bestelling wou afhandelen. zij snapte het niet helemaal wat de bedoeling was en of dit kon toelichten. dit gedaan en toen was het duidelijk. de afhaaldatum en tijd is niet in gevaar geweest. kortom TOP service.
★★★★★ | 11-09-2016
Daan
De beste drukker voor de consument
Voor het drukken van mijn eindwerkstuk (profielwerkstuk) heb ik gebruik gemaakt van de service van Printenbind. Zoals beloofd ontvang je de bestelling op tijd, de kwaliteit is in verhouding tot de lage prijs uitstekend en de klantenservice reageert altijd vriendelijk en op tijd. Zeker een aanrader als je als consument op zoek bent naar een drukker die voor een goede prijs een kleine oplage kan drukken.
★★★★★ | 10-09-2016
Mathijs Smits
Enorm goede service!
Erg goede service! Levering op tijd gegaan en mijn bestelling is erg vakkundig gemaakt! Topbedrijf!
★★★★ | 10-09-2016
Tom
Goede afwerking
SCRIPTIE laten printen en inbinden. ziet er top uit
★★★★ | 10-09-2016
Juso
Super
Goede kwaliteit en goedkoop
★★★★★ | 09-09-2016
RD
Top service
Al meerdere keren bij printenbind een bestelling gedaan en altijd goede kwaliteit en top service gehad!
★★★★★ | 09-09-2016
Anne Roozeboom
Geweldig
Ik heb inmiddels verschillende keren besteld bij printenbind en ik kan het iedereen aanraden. Elke keer als ik zo'n pakketje open, word ik er blij van!!
★★★★★ | 09-09-2016
Aurelia van der Burght
Goed advies, hoge kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering
Kreeg snelle terugkoppeling met goed advies over aan te leveren content. Heb het daardoor kunnen aanpassen. Waardoor de firma Print en Bind weer kon zorg dragen voor een uitstekend product met snelle levering! Hartelijk dank daarvor! Vrg. Aurelia
★★★★★ | 09-09-2016
Janece Milos
Great all-round service!
Even though I've only had 1 experience ordering stickers for my students, I found the price to be acceptable and the quality great. I love the idea of having pick-up points and my colleagues have only good things to say about Printenbind! Thank you and continued success:)
★★★★★ | 08-09-2016
Tineke
Prachtige kwaliteit en niet duur
Het is eenvoudigte bestellen, overzichtelijke website, papierkwaliteit is mooi, print resultaat is mooi en erg snel klaar voor een zeer goede prijs. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is voor off-white papier.
★★★★ | 07-09-2016
Winterroosje
Snel en prima kwaliteit
Prima bedrijf om kaarten te bestellen met eigen opdruk. De website was voor mij wat onduidelijk, maar het bestellen en printen ging erg snel. Ik kreeg na 1 dag al een afhaalberichtje.
★★★★★ | 07-09-2016
Annemieke
Perfect!
Makkelijk on-line bestellen. Snel klaar en mooi afdrukken!
★★★★★ | 01-09-2016
Evenblij
Prima
Vakwerk.het was prima voor elkasr. Hartelijk.
★★★★★ | 30-08-2016
Claire
Top service en kwaliteit, een aantal jaar mijn favoriete drukker!
Super ervaring, een keer iets misgegaan. Met bezorgen zaten er kreukels in de documenten! Prima opgelost door printenbind!
★★★★★ | 30-08-2016
Lisanne
Top! Precies zoals verwacht
Gebruiksvriendelijke website, goed resultaat en goede levering. Top!
★★★★★ | 29-08-2016
Cortez Boxing
Super!
Snelle levering en goede kwaliteit!
★★★★★ | 26-08-2016
M.A. Zoet
Ze zijn snel en leveren keurig werk af.
Ze leveren snel en keurig werk af.
★★★★★ | 21-08-2016
JJ Krikke
Gewoon goed
Snelle service met prima kwaliteit
★★★★★ | 21-08-2016
Marjan heerkens
Prima service en snelle levering
De website is gemakkelijk te volgen om te bestellen. De prijs is goed en n snelle afwikkeling en levering.
★★★★★ | 20-08-2016
S.A. van der Kooij
Werk is binnen de afgesproken tijd, op de afgesproken prijs en van uitstekende kwaliteit geleverd. Tijdens het werk werd veel service gegeven.
Eénwoord; subliem
★★★★★ | 19-08-2016
Layla
Ik beveel deze service iedereen aan!
Voor mijn scriptie heb ik afgelopen maandag, 15 augustus, echt nét iets voor 6en gebruik gemaakt van deze website. Printenbind heeft mijn scriptie in 4 exemplaren uit laten printen en in een boekvorm in laten binden, het was de volgende dag al meteen klaar! Ik heb hem rond 3en al op gehaald bij printenbind in amsterdam. Voor 97 pagina's per exemplaar was ik eigenlijk helemaal niet zo duur uit! Ik heb er heel veel complimenten over gehad, het ziet er heel professioneel en netjes uit, zowel op stage als van familieleden. Leuk personeel, via de telefoon geduldig antwoorden gegeven op mijn vragen en toen ik de scripties ophaalden, waren zij ook heel vriendelijk! Twee familieleden zullen ook, na mijn scriptie gezien te hebben, gebruik maken van jullie website. Echt, topservice! Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van jullie diensten. In de toekomst zal ik nogmaals zeker terugkomen. Keep upp the good work!!
★★★★★ | 18-08-2016
Michelle
Goede kwaliteit, snelle service voor een klein prijsje
Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel
★★★★★ | 15-08-2016
Charlotte
Snel en goedkoop
In het weekend iets online besteld, en maandagmiddag opgehaald in Amsterdam. Supersnel, veel goedkoper dan andere printshops.
★★★★★ | 14-08-2016
JAM van Wijk
Roadbook Canada in colour
Het invullen op de site was erg praktisch, duidelijk en overzichtelijk. De beantwoording via de telefoon op de vraag was uitstekend. Ik had vergeten om het per post op te laten sturen maar de oplossing was snel en adequaat, goede service.
★★★★★ | 14-08-2016
Slavica
Fantastisch!!
Binnen 2 dagen was mijn bestelling klaar en het boek is zo netjes en mooi afgewerkt! Top service, top kwaliteit!!
★★★★★ | 11-08-2016
Steven van der Minne
Vriendelijk, voordelig en snel.
Ik had vier exemplaren nodig van een grote scriptie (142 bladzijden), dubbelzijdig, full colour, metalen ringband. Ik was 94 euro kwijt, inclusief korting voor betalen met ideal. Ik twijfelde nog tussen stevig en extra stevig papier en koos voor het laatste omdat dat ongeveer 2 euro per exemplaar meer was. Anders was ik rond de 86 euro uitgekomen. Zelf woon ik in Rotterdam en heb daar eerst geprobeerd om een drukker of repro te vinden. Ik heb zes aanbieders gebeld of gemaild. De prijzen varieerden van 160 tot 245 euro voor normaal stevig papier (dus niet het extra stevige, vandaar dat ik de prijzen vergelijk vanaf 86 euro. Dat is tussen de 80% en de 160% duurder (bij benadering) voor een vergelijkbaar resultaat. In Antwerpen vond ik een iets gunstiger aanbod, maar de voordeligste was daar nog steeds boven de 140 euro. Ik wist dat er een verschil kan zijn tussen aanbieders maar niet dat dat zo enorm groot was. Daar rijd ik wel een keer voor naar Amsterdam als ik de post niet af wil wachten. Het resultaat was boven verwachting. Snel klaar, in mijn geval zelfs eerder dan afgesproken. Zeer professioneel gedrukt en perfect afgewerkt. Ik kom hier graag terug.
★★★★★ | 04-08-2016
Sofie
Top service
Vandaag prima geholpen door de klantenservice, na overleg met haar collega was voor mij alles duidelijk. De bestelling komt er aan. Dank je Printenbind!
★★★★ | 03-08-2016
Ellen Geven
Goed en gemakkelijk
Print en bind werkt goed en gemakkelijk, alleen jammer dat een nog stevigere manier van inbinden niet tot de mogelijkheden behoort.
★★★★ | 28-07-2016
Joan Windzak
Goede communicatie
Ik heb onlangs familie- boekjes besteld en ben in het voortraject goed geholpen. Achteraf bleek dat ik een aparte omslag moest maken maar daar kreeg ik voldoende tijd om het alsnog aan te leveren. Toen bleek dat de afmeting van de omslag niet klopte is meegedacht en was de omslag -met enige aanpassing - toch bruikbaar. Ondanks het 'gedoe' met mijn omslag waren de boekjes op tijd klaar en kon ik deze op het juiste moment met mijn familie delen.
★★★★★ | 27-07-2016
Corrie Heijkant
Printenbind is goed, dat is wat ik vind.
Goede Services, persoonlijk contact met het team, als je iets niet goed hebt ingevuld om fouten te voorkomen. Snelle levering.
★★★★ | 26-07-2016
Bianca
Goede en snelle levering
Er was iets mis gegaan met de bestanden te versturen. Kreeg netjes een mailtje of ik deze opnieuw kon zenden. na de bestanden verzonden te hebben kreeg ik gelijk dezelfde dag bericht dat ze met mijn bestelling bezig waren en de volgende dag lag het al in de bus.
★★★★★ | 25-07-2016
Kevin
Uitstekende service
Alles volgens afspraak en snel klaar
★★★★★ | 18-07-2016
Gulcen Ciddi
Super!
Goede kwaliteit en prijsverhoging, professioneel, vriendelijk, goede communicatie en een snelle levering! Kortom zeer tevreden van alle kanten, dank!!!
★★★★★ | 17-07-2016
Marlou
Top kwaliteit met goede service!
Binnen 4 uurtjes was mijn bestelling klaar. Twee hele mooie afdrukken van mijn scriptie kunnen inleveren dankzij deze snelle service. Zal een volgende keer zeker weer bij jullie bestellen! Bedankt!
★★★★★ | 12-07-2016
Zora Sanders
Fantastisch mijn scriptie ingebonden, en snel
Snelle service van een top product
★★★★★ | 11-07-2016
Stephanie
Super service en super snel
Ik kon heel makkelijk mijn document uploaden. De volgende middag was het al klasr en kon ik het ophalen. Super leuke jongen ook bij het ophaal punt :-) en de prijzen zijn gunstig
★★★★★ | 11-07-2016
JS.
Ok, snelle levering
Gemakkelijk te uploaden en de levering is ook zeer snel.
★★★★★ | 11-07-2016
NST
Prima kwaliteit.
Kwaliteit van drukwerk is erg goed. Ook snelle levering. Wel ontbreekt een instructie over wat een 'spread' is en hoe dit te maken van 'voor- en achterkant met titel op de rug'. Telefonische hulp maakte het wel wat duidelijker. UIteindelijk heb ik het met power-point kunnen oplossen. Geef hiervoor a.u.b. een duidelijker instructie!
★★★★★ | 10-07-2016
Heino
Boek
Snelle levering. Binnen 24 uur kon ik het ophalen
★★★★★ | 09-07-2016
S. Nijland
Snel, goed en goedkoop
Alleen maar goede ervaringen. Top kwaliteit, top service en dat voor een lage prijs.
★★★★★ | 09-07-2016
RP
Kwalitatief goed en snel geleverd
Deze week een aantal posters/flyers besteld. 3 dagen later had ik ze thuis liggen. Ze zagen er keurig uit en dat voor deze prijs.
★★★★★ | 09-07-2016
Robert van der Hulst
Snel en betrouwbaar
Print en bind heeft mijn order (posters, visitekaartjes, brochures) snel en precies op tijd geleverd. Ik wou dat alle leveranciers zo waren !
★★★★★ | 07-07-2016
Emily
Geweldige service en kwaliteit
Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf, mijn A1 poster was de volgende dag bezorgd op het Science Park bij het restaurant de Polder. Super makkelijk en snel, en de printkwaliteit en het papier waren goed! Hier bestel ik volgende keer weer!
★★★★★ | 07-07-2016
ToolKeet
Altijd kwaliteit binnen de tijd!
Inmiddels heb ik meerdere malen een bestelling geplaatst bij Printenbind. En ervaar de professionele kwaliteit telkens weer als verrassend goed! Ik ga er tot op heden áltijd blij weer weg. Met top content!
★★★★★ | 07-07-2016
M
Uitstekend
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, Zeer vriendelijke medewerkers: Keurig! De levering was snel en van prima kwaliteit. Kortom: Ik ben zeer tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden.
★★★★ | 06-07-2016
EJM Overmars
Weinig tot geen ...
Heel goed gereageerd door Uw team op mijn aanwijzing dat de foto niet vrijstaand was, alles gecorrigeerd door U, moet het boek nog ontvangen, maar neem aan dat alle verder goed is gegaan…..Echter…. dezelfde foto heb ik gebruikt op een boek dat vorige week door U is gedrukt, en ook daar ben ik niet tevreden over het vrijstaan van de foto op de voorpagina. Kunnen wij daar nog iets mee ??? Vandaar mijn titel: "Weinig tot geen…. Met vriendelijke groet, Els Overmars
★★★★★ | 06-07-2016
Bos
Super mooi print scriptie
Super mooie print van mijn scriptie ontvangen, heeft mijn verwachtingen overtroffen.
★★★★★ | 05-07-2016
Denise van den Ende
Gewoon Super!
Al mijn drukwerk besteld bij printenbind. Zeer te vrede over kwaliteit en levering!
★★★★★ | 05-07-2016
Beverwijks Oratoriumkoor Tremenda
Prachtige afdrukken, mooie kwaliteit
Bij Printenbind.nl hebben wij het promotiemateriaal laten afdrukken van ons laatste concert. Mooi stevig papier voor de flyers, prachtige heldere kleuren, die zelfs na 3 weken achter een raam op de zuid-zijde niet vaal of verkleurd zijn! Bij de programmafolder had ik in eerste instantie de verschillende pagina's in verschillende formaten aangeleverd. Dat verwerken was mogelijk, maar zou niet tot het resultaat leiden dat we voor ogen hadden. We werden opgebeld en ik heb de kans gekregen om een van de documenten opnieuw aan te leveren. Heel fijn contact en deskundige medewerkers!
★★★★★ | 05-07-2016
Ano Niem
Zeer tevreden. Snel en goedkoop en puike kwaliteit
100 verhuiskaartjes laten printen. Een foto van ons nieuwe huis bewerkt met een fotobewerkingsappje. En zeer goedkoop en snel hier laten printen. Ze waren bovendien snel en vriendelijk met de vragen die ik had.
★★★★★ | 05-07-2016
Roos
Positief
Lieve mensen / goede service / goede kwaliteit
★★★★★ | 04-07-2016
Somaya
Perfect!
Goeie ervaring, alles ging duidelijk en je wordt snel goed geholpen
★★★★★ | 04-07-2016
Floor de Haan
Snelle levering en goede kwaliteit
De titel zegt het al, super tevreden
★★★★★ | 02-07-2016
Anoek Blankespoor
Super snelle levering
Super snelle levering, drukwerk is van goede kwaliteit en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
★★★★ | 01-07-2016
Linda
Netjes en snel
Ziet er netjes uit en snelle levering. Een aantal artikelen zijn erg aantrekkelijk in prijs ten opzichte van concurrenten.
★★★★ | 30-06-2016
Anoniem
Goede snelle service
Tevreden over drukwerk, goed geregeld en korte levertijd. Voor herhaling vatbaar
★★★ | 30-06-2016
Fotografie
Gewoon goed
Alles was goed geregeld en ik kon mijn foto netjes op tijd halen ( 16:00)
★★★★ | 30-06-2016
Mente van Blokland
Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit is uitstekend. Ik wilde met spoed drukken. Vanwege het zware bestand ging dat niet lukken. PrintenBind kwam met de oplossing om in de nacht door te laten drukken waardoor ik het in de ochtend kon ophalen. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en chat gehad.
★★★★★ | 29-06-2016
Mark Koopmanschap
Stageverslag
Om 23:55 besteld en de volgende dag om 18:00 op kunnen halen bij een pick-up point. Ook snelle reactie gekregen via de chat toen ik vroeg of het pakketje optijd geleverd zou worden ivb mijn deadline. Ik kan iedereen aanraden iets bij print en bind te bestellen!
★★★★★ | 29-06-2016
Mirjam Evers
Heel goed geregeld
Bestelwijze is handig, communicatie is perfect, levering is heel snel en product ziet er prima uit!
★★★★★ | 29-06-2016
Esmay
Snelle levering, lage prijs en goed gedrukt.
Zijn nog sneller klaar dan beloofd wordt. Goede kwaliteit voor lage prijs.
★★★★★ | 29-06-2016
Patrick
Boven verwachting
Het was eenvoudig om te kiezen hoe het verslag werd afgedrukt en eruit moest komen te zien. Vervolgens veel mailtjes over de voortgang van het afdrukken, wat erg prettig was. De bezorging was ook keurig op tijd
★★★★★ | 28-06-2016
Marijke
Super
Twee familie boeken en wenskaarten laten maken, mooie kwaliteit! En heel erg blij met de eigen input van het personeel van printenbind. Ze lieten me netjes weten wat er verandert kon worden.
★★★★★ | 27-06-2016
A.
Geweldige service!
Last minute visitekaartjes besteld. Er was iets mis met het kader en werd gebeld om dit zo snel mogelijk op te lossen. Binnen twee dagen was alles geklaard en kon ik de kaartjes ophalen. Heel fijn!
★★★★★ | 26-06-2016
Mevrouw Ayu
Weinig betaald, goede kwaliteit.
Ik zou het aanraden aan iemand die scripties wil printen.
★★★★★ | 24-06-2016
Wessel Veurink
Uitstekende kwaliteit
Snel, betrouwbaar en een uitstekende service en geleverde kwaliteit. Het ophalen van de producten bij cafe De Roeper was ideaal.
★★★★★ | 24-06-2016
S. Brandon
Zeer tevreden
Bedankt voor de keurige levering en snelle bestelling. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat.
★★★★ | 24-06-2016
Katarina Labathova
Easy
Fast easy good delivery
★★★★★ | 23-06-2016
Peijnenburg Grafisch Ontwerp & DTP-Cursussen
Professioneel werk!
Al jaren werk ik samen met Print & Bind om mijn cursusboeken te laten printen. Ben heel tevreden over de kwaliteit, de snelheid van leveren, het betaalsysteem en het gemak waarmee je even contact kan opnemen.
★★★★★ | 21-06-2016
Paola
Goede service
Leuk bedrijf, ze denken altijd met me mee
★★★★★ | 20-06-2016
Fay
De service is top!
Mijn pakketje was kwijtgeraakt met de post en we hebben een goede middenweg hierin kunnen vinden. De service was top en dankzij Print en bind heb ik mijn scriptie op tijd in kunnen leveren! Super!
★★★★★ | 19-06-2016
C.a
Super service. Snel en kwalitatief goed
Spoedservice gedaan en heel tevreden