Pick-up Point Amsterdam Oud-West

Met een razendsnelle productie staat Printenbind.nl bekend als de online copyshop van Amsterdam. Woon je in de omgeving van Oud-West, dan vind je ook daar een afhaallocatie. Met onze afhaallocaties combineren wij voor de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de eenvoud van online bestellen in een webshop.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Plaats je een bestelling en kies je voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kun je dezelfde dag al over je flyers, poster, brochures of andere prints beschikken. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bestelt, kan onze koerier jouw bestelling dezelfde (werk)dag bij het door jou gekozen Pick-up Point klaarleggen. Via e-mail of SMS wordt je bericht over de status van je bestelling. Bij spoed, kun je vanaf 18.00 uur het pakketje ophalen. Let er op dat je bestelling na 1 week wordt vernietigd. Haal je pakket bij voorkeur binnen 1 a 2 dagen op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De goedkoopste, maar ook de snelste manier om aan je prints te komen is afhalen. Dat kan bij onze productielocatie op Sloterdijk, maar ook bij een van de Pick-up Points in de stad. Laat je jouw bestelling afleveren en klaarleggen bij zo’n Pick-up Point, dan kost je dat slechts 1,50 euro.

Afhaallocatie bij de Colibri Gastrobar

Op steenworp afstand van de Amsterdamse Foodhallen vind je de Colibri Gastrobar. Dit is temidden van de Kinkerbuurt, direct gelegen achter de Kinkerstraat. Dit Pick-up Point van Printenbind is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Oud-West

Colibri Gastrobar
Nicolaas Beetsstraat 47
1053 RJ Amsterdam

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-oud-west

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen