Pick-up Point Amsterdam Oud-West

Met een razendsnelle productie staat Printenbind.nl bekend als de online copyshop van Amsterdam. Woon je in de omgeving van Oud-West, dan vind je ook daar een afhaallocatie. Met onze afhaallocaties combineren wij voor de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de eenvoud van online bestellen in een webshop.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Plaats je een bestelling en kies je voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kun je dezelfde dag al over je flyers, poster, brochures of andere prints beschikken. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bestelt, kan onze koerier jouw bestelling dezelfde (werk)dag bij het door jou gekozen Pick-up Point klaarleggen. Via e-mail of SMS wordt je bericht over de status van je bestelling. Bij spoed, kun je vanaf 18.00 uur het pakketje ophalen. Let er op dat je bestelling na 1 week wordt vernietigd. Haal je pakket bij voorkeur binnen 1 a 2 dagen op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De goedkoopste, maar ook de snelste manier om aan je prints te komen is afhalen. Dat kan bij onze productielocatie op Sloterdijk, maar ook bij een van de Pick-up Points in de stad. Laat je jouw bestelling afleveren en klaarleggen bij zo’n Pick-up Point, dan kost je dat slechts 1,50 euro.

Afhaallocatie bij de Colibri Gastrobar

Op steenworp afstand van de Amsterdamse Foodhallen vind je de Colibri Gastrobar. Dit is temidden van de Kinkerbuurt, direct gelegen achter de Kinkerstraat. Dit Pick-up Point van Printenbind is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Oud-West

Colibri Gastrobar
Nicolaas Beetsstraat 47
1053 RJ Amsterdam

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur

printenbind-afhaallocatie-oud-west

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen