Pick-up Point Amsterdam Oud-West

Met een razendsnelle productie staat Printenbind.nl bekend als de online copyshop van Amsterdam. Woon je in de omgeving van Oud-West, dan vind je ook daar een afhaallocatie. Met onze afhaallocaties combineren wij voor de Amsterdammer het gemak van de copyshop op de hoek met de eenvoud van online bestellen in een webshop.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Plaats je een bestelling en kies je voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kun je dezelfde dag al over je flyers, poster, brochures of andere prints beschikken. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bestelt, kan onze koerier jouw bestelling dezelfde (werk)dag bij het door jou gekozen Pick-up Point klaarleggen. Via e-mail of SMS wordt je bericht over de status van je bestelling. Bij spoed, kun je vanaf 18.00 uur het pakketje ophalen. Let er op dat je bestelling na 1 week wordt vernietigd. Haal je pakket bij voorkeur binnen 1 a 2 dagen op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

De goedkoopste, maar ook de snelste manier om aan je prints te komen is afhalen. Dat kan bij onze productielocatie op Sloterdijk, maar ook bij een van de Pick-up Points in de stad. Laat je jouw bestelling afleveren en klaarleggen bij zo’n Pick-up Point, dan kost je dat slechts 1,50 euro.

Afhaallocatie bij de Colibri Gastrobar

Op steenworp afstand van de Amsterdamse Foodhallen vind je de Colibri Gastrobar. Dit is temidden van de Kinkerbuurt, direct gelegen achter de Kinkerstraat. Dit Pick-up Point van Printenbind is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur.

Pick-up point Amsterdam Oud-West

Colibri Gastrobar
Nicolaas Beetsstraat 47
1053 RJ Amsterdam

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur

printenbind-afhaallocatie-oud-west

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen