Pick-up Point Mercatorbuurt

Wil je voor het bestellen van jouw drukwerk profiteren van het gemak en de prijs die een webshop je biedt, maar de snelheid van de copyshop op de hoek? Dan biedt online printshop Printenbind uitkomst! Doordat wij zelf produceren in Amsterdam, kun je meestal dezelfde werkdag al je bestelling afhalen bij een zogenaamd Pick-up Point. In Amsterdam zit er altijd wel eentje op fiets- of wandelafstand. Zo ook in de Mercatorbuurt.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Kies voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” en je kunt je bestelling al vanaf 18.00 uur ophalen. Mits je voor 13.00 uur hebt besteld, met spoed. Anders kun je de volgende werkdag terecht. Wacht niet te lang met het afhalen van jouw prints, want pakketen blijven slechts 1 week liggen. Bij het afhalen hoef je alleen je naam te noemen, lekker makkelijk dus!

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Het goedkoopst en het snelst, want voor slechts 1,50 euro laat je jouw drukwerk bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Dit kost je minder dan bezorging via de gewone post. Bovendien hoef je zo niet thuis te blijven om te wachten op jouw flyers, posters of andere prints.

Afhaallocatie bij Lunch Hoek

Op de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Orteliuskade vind je Lunch Hoek, tegenover het Rembrandtpark. Deze lunchroom en snackbar is ook een Printenbind Pick-up Point en dagelijks geopend van 9.30 tot 22.00 uur.

Pick-up point Mercatorbuurt

Lunch Hoek
Jan Evertsenstraat 155
1057 BW Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.30 tot 22.00 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?