Pick-up Point Mercatorbuurt

Wil je voor het bestellen van jouw drukwerk profiteren van het gemak en de prijs die een webshop je biedt, maar de snelheid van de copyshop op de hoek? Dan biedt online printshop Printenbind uitkomst! Doordat wij zelf produceren in Amsterdam, kun je meestal dezelfde werkdag al je bestelling afhalen bij een zogenaamd Pick-up Point. In Amsterdam zit er altijd wel eentje op fiets- of wandelafstand. Zo ook in de Mercatorbuurt.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Kies voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” en je kunt je bestelling al vanaf 18.00 uur ophalen. Mits je voor 13.00 uur hebt besteld, met spoed. Anders kun je de volgende werkdag terecht. Wacht niet te lang met het afhalen van jouw prints, want pakketen blijven slechts 1 week liggen. Bij het afhalen hoef je alleen je naam te noemen, lekker makkelijk dus!

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Het goedkoopst en het snelst, want voor slechts 1,50 euro laat je jouw drukwerk bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Dit kost je minder dan bezorging via de gewone post. Bovendien hoef je zo niet thuis te blijven om te wachten op jouw flyers, posters of andere prints.

Afhaallocatie bij Lunch Hoek

Op de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Orteliuskade vind je Lunch Hoek, tegenover het Rembrandtpark. Deze lunchroom en snackbar is ook een Printenbind Pick-up Point en dagelijks geopend van 9.30 tot 22.00 uur.

Pick-up point Mercatorbuurt

Lunch Hoek
Jan Evertsenstraat 155
1057 BW Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.30 tot 22.00 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen