Pick-up Point Mercatorbuurt

Wil je voor het bestellen van jouw drukwerk profiteren van het gemak en de prijs die een webshop je biedt, maar de snelheid van de copyshop op de hoek? Dan biedt online printshop Printenbind uitkomst! Doordat wij zelf produceren in Amsterdam, kun je meestal dezelfde werkdag al je bestelling afhalen bij een zogenaamd Pick-up Point. In Amsterdam zit er altijd wel eentje op fiets- of wandelafstand. Zo ook in de Mercatorbuurt.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Kies voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” en je kunt je bestelling al vanaf 18.00 uur ophalen. Mits je voor 13.00 uur hebt besteld, met spoed. Anders kun je de volgende werkdag terecht. Wacht niet te lang met het afhalen van jouw prints, want pakketen blijven slechts 1 week liggen. Bij het afhalen hoef je alleen je naam te noemen, lekker makkelijk dus!

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Het goedkoopst en het snelst, want voor slechts 1,50 euro laat je jouw drukwerk bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Dit kost je minder dan bezorging via de gewone post. Bovendien hoef je zo niet thuis te blijven om te wachten op jouw flyers, posters of andere prints.

Afhaallocatie bij Lunch Hoek

Op de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Orteliuskade vind je Lunch Hoek, tegenover het Rembrandtpark. Deze lunchroom en snackbar is ook een Printenbind Pick-up Point en dagelijks geopend van 9.30 tot 22.00 uur.

Pick-up point Mercatorbuurt

Lunch Hoek
Jan Evertsenstraat 155
1057 BW Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.30 tot 22.00 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen