Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Pick-up Point Mercatorbuurt

Wil je voor het bestellen van jouw drukwerk profiteren van het gemak en de prijs die een webshop je biedt, maar de snelheid van de copyshop op de hoek? Dan biedt online printshop Printenbind uitkomst! Doordat wij zelf produceren in Amsterdam, kun je meestal dezelfde werkdag al je bestelling afhalen bij een zogenaamd Pick-up Point. In Amsterdam zit er altijd wel eentje op fiets- of wandelafstand. Zo ook in de Mercatorbuurt.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Kies voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” en je kunt je bestelling al vanaf 18.00 uur ophalen. Mits je voor 13.00 uur hebt besteld, met spoed. Anders kun je de volgende werkdag terecht. Wacht niet te lang met het afhalen van jouw prints, want pakketen blijven slechts 1 week liggen. Bij het afhalen hoef je alleen je naam te noemen, lekker makkelijk dus!

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Het goedkoopst en het snelst, want voor slechts 1,50 euro laat je jouw drukwerk bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Dit kost je minder dan bezorging via de gewone post. Bovendien hoef je zo niet thuis te blijven om te wachten op jouw flyers, posters of andere prints.

Afhaallocatie bij Lunch Hoek

Op de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Orteliuskade vind je Lunch Hoek, tegenover het Rembrandtpark. Deze lunchroom en snackbar is ook een Printenbind Pick-up Point en dagelijks geopend van 9.30 tot 22.00 uur.

Pick-up point Mercatorbuurt

Lunch Hoek
Jan Evertsenstraat 155
1057 BW Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
9.30 tot 22.00 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  Gisteren door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  2 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  3 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen