Pick-up Point Haarlemmerplein Amsterdam

In Amsterdam is Printenbind.nl de nummer 1 online copyshop. Dit komt doordat er binnen de Ring wordt geproduceerd en je kunt afhalen bij meerdere locaties door de hele stad. Daarbij worden de unieke voordelen van een webshop en printshop op de hoek gecombineerd. Tussen het Centraal Station en het Westerpark vind je een Printenbind.nl Pick-up Point bij Koffiebar Gezondigd.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je een bestelling geplaatst en laat je deze bezorgen bij onze afhaallocatie aan het Haarlemmerplein? Dan ontvang je een bericht per sms of e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Bij het ophalen is het noemen van je naam voldoende! Lekker makkelijk dus. Wacht niet te lang. De pakketjes blijven 1 week liggen, daarna worden deze helaas vernietigd.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Eenvoudig online bestellen en snelle levertijden zijn onze kracht. De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is goedkoper dan reguliere postbezorging en in de meeste gevallen liggen jouw prints de volgende dag al klaar.

Afhaallocatie bij Koffiebar Gezondigd

Niet ver bij het Westerpark vandaan vind je aan het Haarlemmerplein Koffiebar Gezondigd. Deze Printenbind.nl afhaallocatie is van maandag tot en met zaterdag open van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Haal je jouw bestelling af? Bestel dan ook direct even een lekkere espresso of cappuccino ‘to-go’!

Pick-up point Amsterdam Haarlemmerplein

Koffiebar Gezondigd
Haarlemmerplein 36
1013HS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur

printenbind-afhaallocatie-haarlemmerplein

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen