Pick-up Point Haarlemmerplein Amsterdam

In Amsterdam is Printenbind.nl de nummer 1 online copyshop. Dit komt doordat er binnen de Ring wordt geproduceerd en je kunt afhalen bij meerdere locaties door de hele stad. Daarbij worden de unieke voordelen van een webshop en printshop op de hoek gecombineerd. Tussen het Centraal Station en het Westerpark vind je een Printenbind.nl Pick-up Point bij Koffiebar Gezondigd.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je een bestelling geplaatst en laat je deze bezorgen bij onze afhaallocatie aan het Haarlemmerplein? Dan ontvang je een bericht per sms of e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Bij het ophalen is het noemen van je naam voldoende! Lekker makkelijk dus. Wacht niet te lang. De pakketjes blijven 1 week liggen, daarna worden deze helaas vernietigd.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Eenvoudig online bestellen en snelle levertijden zijn onze kracht. De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is goedkoper dan reguliere postbezorging en in de meeste gevallen liggen jouw prints de volgende dag al klaar.

Afhaallocatie bij Koffiebar Gezondigd

Niet ver bij het Westerpark vandaan vind je aan het Haarlemmerplein Koffiebar Gezondigd. Deze Printenbind.nl afhaallocatie is van maandag tot en met zaterdag open van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Haal je jouw bestelling af? Bestel dan ook direct even een lekkere espresso of cappuccino ‘to-go’!

Pick-up point Amsterdam Haarlemmerplein

Koffiebar Gezondigd
Haarlemmerplein 36
1013HS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur

printenbind-afhaallocatie-haarlemmerplein

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen