Pick-up Point Haarlemmerplein Amsterdam

In Amsterdam is Print&Bind de nummer 1 online copyshop. Dit komt doordat er binnen de Ring wordt geproduceerd en je kunt afhalen bij meerdere locaties door de hele stad. Daarbij worden de unieke voordelen van een webshop en printshop op de hoek gecombineerd. Tussen het Centraal Station en het Westerpark vind je een Print&Bind Pick-up Point bij Koffiebar Gezondigd.

Deze afhaallocatie is tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je een bestelling geplaatst en laat je deze bezorgen bij onze afhaallocatie aan het Haarlemmerplein? Dan ontvang je een bericht per sms of e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Bij het ophalen is het noemen van je naam voldoende! Lekker makkelijk dus. Wacht niet te lang. De pakketjes blijven 1 week liggen, daarna worden deze helaas vernietigd.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Eenvoudig online bestellen en snelle levertijden zijn onze kracht. De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is goedkoper dan reguliere postbezorging en in de meeste gevallen liggen jouw prints de volgende dag al klaar.

Afhaallocatie bij Koffiebar Gezondigd

Niet ver bij het Westerpark vandaan vind je aan het Haarlemmerplein Koffiebar Gezondigd. Deze Printenbind.nl afhaallocatie is van maandag tot en met zaterdag open van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Haal je jouw bestelling af? Bestel dan ook direct even een lekkere espresso of cappuccino ‘to-go’!

Pick-up point Amsterdam Haarlemmerplein

Koffiebar Gezondigd
Haarlemmerplein 36
1013HS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waar vind ik dit Pick-up point?