Pick-up Point Haarlemmerplein Amsterdam

In Amsterdam is Printenbind.nl de nummer 1 online copyshop. Dit komt doordat er binnen de Ring wordt geproduceerd en je kunt afhalen bij meerdere locaties door de hele stad. Daarbij worden de unieke voordelen van een webshop en printshop op de hoek gecombineerd. Tussen het Centraal Station en het Westerpark vind je een Printenbind.nl Pick-up Point bij Koffiebar Gezondigd.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Heb je een bestelling geplaatst en laat je deze bezorgen bij onze afhaallocatie aan het Haarlemmerplein? Dan ontvang je een bericht per sms of e-mail wanneer de bestelling is verzonden. Bij het ophalen is het noemen van je naam voldoende! Lekker makkelijk dus. Wacht niet te lang. De pakketjes blijven 1 week liggen, daarna worden deze helaas vernietigd.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Voor slechts 1,50 euro laat je jouw bestelling bezorgen bij een Pick-up Point. Eenvoudig online bestellen en snelle levertijden zijn onze kracht. De verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point” is goedkoper dan reguliere postbezorging en in de meeste gevallen liggen jouw prints de volgende dag al klaar.

Afhaallocatie bij Koffiebar Gezondigd

Niet ver bij het Westerpark vandaan vind je aan het Haarlemmerplein Koffiebar Gezondigd. Deze Printenbind.nl afhaallocatie is van maandag tot en met zaterdag open van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Haal je jouw bestelling af? Bestel dan ook direct even een lekkere espresso of cappuccino ‘to-go’!

Pick-up point Amsterdam Haarlemmerplein

Koffiebar Gezondigd
Haarlemmerplein 36
1013HS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur

printenbind-afhaallocatie-haarlemmerplein

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen