Pick-up point De Pijp Amsterdam

Dit Pick-up Point is vanaf 1 maart 2023 open!

Print&Bind is de online printshop voor Amsterdam. Met een eigen productielocatie in de buurt van Sloterdijk en diverse afhaalpunten op handige locaties binnen en buiten de ring, kun je snel over jouw prints beschikken. Je profiteert hierdoor van het gemak van de 'ouderwetse copyshop op de hoek' en de prijzen van een 'online printer'. Er is altijd wel een Pick-up Point op fiets- of zelfs loopafstand te vinden, zo ook in de gezellige buurt De Pijp!

Afhalen bij online copyshop Print&Bind

Dit Pick-up Point is vanaf 1 maart 2023 open!

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, kun je kiezen voor de optie “Afhalen bij een Pick-up Point”. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed bij ons bestelt, dan ligt je bestelling al vanaf 18.00 uur klaar bij het door jou gekozen afhaalpunt. Je ontvangt een bericht per sms of e-mail wanneer een bestelling is verzonden. Het noemen van je naam is daarbij voldoende! Lekker makkelijk dus. De pakketjes blijven maximaal 1 week liggen. Het is voor de pick-up points het fijnst, wanneer je je bestelling zo snel mogelijk afhaalt.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Print&Bind

De snelste manier om aan je prints te komen, is via Print&Bind. Je bestelt eenvoudig online. Kies je voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”, dan kost je dat slechts 1,50 euro (goedkoper dan de normale bezorging dus!) per bestelling en krijg je in de meeste gevallen je pakket al op dezelfde dag bezorgd bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Afhaallocatie bij Rebel Beans Cold Brew Coffee

Centraal gelegen in de Pijp bevindt zich ons Pick-up Point aan de Gerard Doustraat. Op steenworp afstand van het metrostation De Pijp zit de vestiging van Rebel Beans Cold Brew Coffee. Hier kun je terecht voor hun Cold Drip Coffee, maar ook koffiebonen, thee en diverse accessoires.

Meer informatie over Rebel Beans

Pick-up point Amsterdam De Pijp

Vanaf 1 maart 2023 geopend!

Rebel Beans Cold Brew Coffee
Gerard Doustraat 40A
1072VS Amsterdam

Openingstijden:
7 dagen per week
10.00 tot 19.30 uur

Waar vind ik dit Pick-up point?