Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Nevertear 125um

Nevertear is één van onze meer speciale papiersoorten. Deze papiersoort is namelijk gemaakt van een PVC materiaal dat ontwikkeld is om het papier  waterbestendig te maken. Hierdoor is het dus ook bestand tegen verscheidene vloeistoffen en is deze papiersoort een perfecte keuze voor producten die intensief worden gebruikt. Hiernaast is deze papiersoort ook bestand tegen het scheuren van het papier waardoor het extra lang mee kan gaan. 

 

Eigenschappen van Nevertear papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van Nevertear papier.

Papiersoort Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Nevertear 125 um ja (alleen met marker) licht glossy Bevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

Technische specificaties van onze nevertear papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je Nevertear 125um afwerken?

Nevertear 125um is de perfecte papiersoort wanneer je drukwerk nodig hebt dat lang mee moet gaan of veelvuldig gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan boeken en handleidingen voor in je keuken, werkplaats of atelier. Maar het is ook zeer geschikt voor drukwerk dat zich in vochtige ruimtes begeeft. 

Nevertear beschermt

Doordat ons Nevertear papier gemaakt is van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal is dit de ultieme papiersoort voor drukwerk dat (mogelijk) in aanraking komt met vocht. Enkele voorbeelden van drukwerk wat wordt besteld met dit papiersoort zijn plattegronden, (festival)wegwijzers en kookboeken. 

Het uiterlijk

Nevertear heeft een helder witte kleur en is voorzien van een lichte gloss. Daarmee is deze papiersoort dus geschikt voor drukwerk waarbij de kleur van het papier niet de kleur van het drukwerk mag beïnvloeden. 

Ontwerp af? Print direct

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen