Nevertear 125um

Nevertear is één van onze meer speciale papiersoorten. Deze papiersoort is namelijk gemaakt van een PVC materiaal dat ontwikkeld is om het papier  waterbestendig te maken. Hierdoor is het dus ook bestand tegen verscheidene vloeistoffen en is deze papiersoort een perfecte keuze voor producten die intensief worden gebruikt. Hiernaast is deze papiersoort ook bestand tegen het scheuren van het papier waardoor het extra lang mee kan gaan. 

 

Eigenschappen van Nevertear papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van Nevertear papier.

Papiersoort Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Nevertear 125 um ja (alleen met marker) licht glossy Bevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

Technische specificaties van onze nevertear papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je Nevertear 125um afwerken?

Nevertear 125um is de perfecte papiersoort wanneer je drukwerk nodig hebt dat lang mee moet gaan of veelvuldig gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan boeken en handleidingen voor in je keuken, werkplaats of atelier. Maar het is ook zeer geschikt voor drukwerk dat zich in vochtige ruimtes begeeft. 

Nevertear beschermt

Doordat ons Nevertear papier gemaakt is van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal is dit de ultieme papiersoort voor drukwerk dat (mogelijk) in aanraking komt met vocht. Enkele voorbeelden van drukwerk wat wordt besteld met dit papiersoort zijn plattegronden, (festival)wegwijzers en kookboeken. 

Het uiterlijk

Nevertear heeft een helder witte kleur en is voorzien van een lichte gloss. Daarmee is deze papiersoort dus geschikt voor drukwerk waarbij de kleur van het papier niet de kleur van het drukwerk mag beïnvloeden. 

Ontwerp af? Print direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen