Metallic subtiel papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelDe papiersoort metallic subtiel heeft een zeer unieke afwerking zoals de naam al aangeeft; een metallic effect. Door dit effect glittert het papier vanuit verschillende oogpunten. Bij bij deze papiersoort wordt het meeste voor kaart gekozen. Maar ook voor visitekaarten en boekomslagen is deze papiersoort een zeer geschikte keuze. 

Eigenschappen van Metallic subtiel papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van metallic subtiel papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Metallic subtiel 300 grams 360 um ja zijdeglans FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

Technische specificaties van onze metallic subtiel papiersoort: Curious Metallics 300 grams, subtiel spikkel effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Metallic subtiel afwerkingen

Metallic subtiel kan gebruikt worden voor verschillende afwerkingen en producten zoals (visite)kaarten, boek- of magazine omslagen en certificaten. Deze papiersoort geeft een unieke uitstraling aan ieder product en zorgt ervoor dat jouw documenten altijd opvallen. Met een warm witte kleur heeft het papier een fijne teint en is het uitstekend beschrijfbaar. 

Metallic subtiel als kaart

Kaarten kunnen ongevouwen of gevouwen geproduceerd worden. Metallic subtiel is een stevige kaart die mooi gerild en gevouwen kan worden zonder dat het papier breekt. Wil je jouw kaart wat specialer maken? Ga dan voor een ronde of contour uitgesneden kaart. Wij kunnen iedere vorm produceren die jij graag wilt. Wil je niet teveel poespas maar wel een iets speelsere kaart? Dan kun je voor ronde hoeken kiezen!

De perfecte afwerking voor metallic subtiel papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op Metallic subtiel papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen