Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Metallic subtiel papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelDe papiersoort metallic subtiel heeft een zeer unieke afwerking zoals de naam al aangeeft; een metallic effect. Door dit effect glittert het papier vanuit verschillende oogpunten. Bij bij deze papiersoort wordt het meeste voor kaart gekozen. Maar ook voor visitekaarten en boekomslagen is deze papiersoort een zeer geschikte keuze. 

Eigenschappen van Metallic subtiel papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van metallic subtiel papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Metallic subtiel 300 grams 360 um ja zijdeglans FSC Mix credit, EU Ecolabel, ECF gecertificeerd

Technische specificaties van onze metallic subtiel papiersoort: Curious Metallics 300 grams, subtiel spikkel effect, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 98% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Metallic subtiel afwerkingen

Metallic subtiel kan gebruikt worden voor verschillende afwerkingen en producten zoals (visite)kaarten, boek- of magazine omslagen en certificaten. Deze papiersoort geeft een unieke uitstraling aan ieder product en zorgt ervoor dat jouw documenten altijd opvallen. Met een warm witte kleur heeft het papier een fijne teint en is het uitstekend beschrijfbaar. 

Metallic subtiel als kaart

Kaarten kunnen ongevouwen of gevouwen geproduceerd worden. Metallic subtiel is een stevige kaart die mooi gerild en gevouwen kan worden zonder dat het papier breekt. Wil je jouw kaart wat specialer maken? Ga dan voor een ronde of contour uitgesneden kaart. Wij kunnen iedere vorm produceren die jij graag wilt. Wil je niet teveel poespas maar wel een iets speelsere kaart? Dan kun je voor ronde hoeken kiezen!

De perfecte afwerking voor metallic subtiel papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op Metallic subtiel papier

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen