Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Tussenjaar of bijbaan? Aan de slag bij Printenbind.nl

Printenbind staat bekend om de mogelijkheden die het werken als student of scholier makkelijk maakt: werk wanneer je wilt en wekelijks geld. Omdat onze productielocatie naast Metrostation Isolatorweg zit en station Sloterdijk om de hoek is, zijn wij supergoed te bereiken. Door de constante groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Dus: ben jij op zoek naar een baan voor jouw tussenjaar, een zomerbaan of bijbaan? Ga aan de slag bij Printenbind!

Bekijk hier alle vacatures

vacature-bijbaan-student-scholier-print-en-bind
vacature-zomerbaan-print-en-bind
vacature-tussenjaar-student-print-en-bind

Werk wanneer je wilt

Wij maken het werken voor studenten graag zo leuk en makkelijk mogelijk. Zo kun je zelf je werktijden bepalen. De ene keer in het weekend, dan weer ‘s avonds of juist ‘s ochtends vroeg. Wat voor jou die week past. Als het maar minimaal 8 uur per week.

Wekelijks geld

Geld op zak, dat is lekker. Wij begrijpen dat een maand soms best lang is. Daarom betalen wij je salaris iedere week uit.

Gezelligheid kent geen tijd

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en dat is te merken aan het aantal bestellingen. Het is soms best hard werken. Maar in combinatie met de goede sfeer vliegen de uurtjes voorbij.

Tip: Bekijk hier je al je toekomstige collega's

Een afwisselende baan. Maar dan echt

In de productie kun je aan de slag met alle facetten die onderdeel zijn van het eindproduct. Je zult starten met het helpen van klanten bij de afhaalbalie, het gereed maken van onze bestellingen voor verzending en diverse werkzaamheden in het magazijn. Je kunt in de eerste periode elke week iets nieuws leren, waardoor je werk op de lange termijn zo flexibel mogelijk is. Grootformaat printen, boekjes drukken, snijden, inbinden, lamineren et cetera. Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk hier alle vacatures

werken-bij-print-en-bind-borrel
werken-bij-print-en-bind-teambuilding
werken-bij-print-en-bind-teamuitje
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen