Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig!

Tussenjaar of bijbaan? Aan de slag bij Printenbind.nl

Printenbind staat bekend om de mogelijkheden die het werken als student of scholier makkelijk maakt: werk wanneer je wilt en wekelijks geld. Omdat onze productielocatie naast Metrostation Isolatorweg zit en station Sloterdijk om de hoek is, zijn wij supergoed te bereiken. Door de constante groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Dus: ben jij op zoek naar een baan voor jouw tussenjaar, een zomerbaan of bijbaan? Ga aan de slag bij Printenbind!

Bekijk hier alle vacatures

Werk wanneer je wilt

Wij maken het werken voor studenten graag zo leuk en makkelijk mogelijk. Zo kun je zelf je werktijden bepalen. De ene keer in het weekend, dan weer ‘s avonds of juist ‘s ochtends vroeg. Wat voor jou die week past. Als het maar minimaal 8 uur per week.

Wekelijks geld

Geld op zak, dat is lekker. Wij begrijpen dat een maand soms best lang is. Daarom betalen wij je salaris iedere week uit.

Gezelligheid kent geen tijd

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en dat is te merken aan het aantal bestellingen. Het is soms best hard werken. Maar in combinatie met de goede sfeer vliegen de uurtjes voorbij.

Tip: Bekijk hier je al je toekomstige collega's

Een afwisselende baan. Maar dan echt

In de productie kun je aan de slag met alle facetten die onderdeel zijn van het eindproduct. Je zult starten met het helpen van klanten bij de afhaalbalie, het gereed maken van onze bestellingen voor verzending en diverse werkzaamheden in het magazijn. Je kunt in de eerste periode elke week iets nieuws leren, waardoor je werk op de lange termijn zo flexibel mogelijk is. Grootformaat printen, boekjes drukken, snijden, inbinden, lamineren et cetera. Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk hier alle vacatures