Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

Het belang van erkende stagebedrijven

printenbind-erkend-stagebedrijf-hbo

Stichting ELBHO is een onafhankelijk stichting die zich inzet voor de kwaliteit van meewerk- en afstudeerstages voor het hbo en wo. “Ik vind het belangrijk dat een stagiair kan rekenen op een prettige werkomgeving waarin die zichzelf maximaal kan ontwikkelen” vertelt Dominique, marketing manager bij Printenbind. Stichting ELBHO draagt hier met haar certificeringen aan bij en zorgt er mede voor dat “Er is al genoeg waar een student aan moet denken met het regelen van z’n stage. Dan is het wel zo fijn wanneer hij of zij er in ieder geval vanuit kan gaan dat een bedrijf goede begeleiding kan bieden” voegt Dominique daar aan toe.

Je kunt Printenbind hier vinden in het ELBHO Bedrijvenregister.

De audit

Het gaat hierbij om kwantitatieve zaken zoals de grootte van het bedrijf, de beschikbare faciliteiten en het aantal stageplaatsen. Maar ook om de kwaliteit van de stageprojecten en de begeleiding die daarvoor nodig is. De audit kent 2 onderdelen: een telefonische intake en een bezoek van de erkenningsadviseur. De erkenning is vervolgens 3 jaar geldig.

Stages en andere vacatures bij Printenbind

“Wij maken graag ook van deze gelegenheid gebruik om onze vacatures onder de aandacht te brengen. En dan gaat het niet alleen om stages.” De marketing-communicatie afdeling van Printenbind biedt diverse hbo stages met de focus op digital advertising, e-commerce en seo/copywriting. Dit gaat om zowel meewerk- als afstudeerstages die zowel dit najaar als de volgende periode in 2022 kunnen starten. Op dit moment is er zowel een grootschalige verbouwing als een hernieuwing van de huisstijl aan de orde. Uitdaging genoeg dus.

Gezocht: Teamleider Klantenservice

Printenbind groeit hard. Met iedere dag duizenden websitebezoekers, honderden bestellingen en inmiddels ook ruim 100 collega’s gebeurt er een hoop. Om onze klantenservice verder op te kunnen schalen zijn wij op zoek naar een teamleider die het hoge kwaliteitsniveau van kan waarborgen bij blijvende bedrijfsgroei.

Aantrekkelijke bijbaan voor student en scholier

Vanwege de continue groei zoeken wij ook nog nieuwe collega’s in de productie afdeling. Je kunt al vanaf 8 tot 12 uur per week aan de slag. Ideaal voor jongeren die een bijbaan zoeken die goed is te combineren met hun school of studie. Klik hier voor het actuele overzicht vacatures bij Printenbind.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen