Budbee is goedkoper geworden

De bezorgkosten van Budbee zijn gedaald! Hierdoor is het nu nog voordeliger om je bestelling te laten bezorgen. Deze optie is nu zelfs 20 cent goedkoper dan een levering met PostNL!

Thuis of in een Budbee box geleverd

Bij Budbee streven ze naar een zo duurzaam mogelijke levering. Zo proberen ze door de bezorgroutes te optimaliseren op een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en maken ze gebruik van elecktrische voertuigen. Wanneer een elecktrisch voertuig niet mogelijk is maken ze gebruik van hun klimaatcompensatieprogramma om de CO2-uitstoot te compenseren.

Je kunt zelf aangeven wanneer en waar je je pakket wilt ontvangen, zodat zij hun route hierop kunnen afstemmen. En kun je jouw pakket door middel van realtime tracking volgen. Zo weet je precies wanneer hij geleverd wordt! Als je niet thuis bent, kun je ervoor kiezen om je pakketje bij de voordeur achter te laten of bij de buren af te geven.

Ga voor een levering aan huis of voor een levering in een Budbee box. Je krijgt dan een pincode waarmee je zelf gemakkelijk de pakketkluis kunt openen. Zo kun je jouw pakketje ophalen wanneer jij dat wilt.

En het mooiste is natuurlijk dat ze nu ook nog eens in prijs gedaald zijn! Een echte win-win situatie dus.

Leveringsopties

Natuurlijk hebben wij naast Budbee nog andere leveringsmogelijkheden. Zo kun je voor een PostNL levering gaan, kiezen voor een koerier of je pakketje komen ophalen. Wil je nou meer weten over al onze leveringsopties? Daar kun je hier alles over vinden.