ACTIE: Lazy Fitgirl

Liever een fysiek boek?

Speciaal voor alle liefhebbers van het nieuwe e-book van Lazy Fitgirl hebben wij een mooie actie opgezet! Printenbind.nl biedt namelijk een extra 10% korting voor iedereen die het e-book liever als fysiek boek heeft.

Wil je het boek graag bestellen maar weet je niet zo goed welke afwerking en specificaties het meest geschikt zijn voor dit boek? Klik dan hier voor een al ingevuld bestelformulier! 

BESTEL MET BUDGET LEVERING

Wil je jouw boek graag nog goedkoper bestellen? Kies er dan voor om jouw geprinte e-book te laten bezorgen met budget levering. De levering van jouw besteling duurt dat iets langer dan normaal, maar in ruil krijg jij 10% extra korting! 

LEVERTIJDEN

Benieuwd naar hoe snel jij het fysieke e-book in huis kan hebben? Bekijk hier onze volledige levertijden,. 

Print het e-book van Lazy Fitgirl bij Printenbind.nl

Actievoorwaarden

- Het gebruik van de korting i.c.m. een ander document dan het e-book is niet toegestaan en deze bestellingen zullen dan ook worden geannuleerd. 

- De korting is geldig tot 1 juni 2020.

 • Bestel je cadeau voor Moederdag met 35% korting!

  Gepubliceerd op 27 April 2020

  Zondag 10 mei is het weer zo ver: Moederdag! Ben jij nog op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Maak dan gebruik van één van onze Moederdag acties!

 • Mat gelamineerde cover

  Gepubliceerd op 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • Plaats je eigen logo op het verzendlabel

  Gepubliceerd op 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goeie service en duidelijke…

  Gisteren door ZOË VAN DEN BERG

  Goeie service en duidelijke communicatie! Ik had een boek pdf gemaakt wat ik wou printen, de software liet gelijk een voorbeeld zien hoe het er uit zag en kon daar ook nog dingen aan veranderen. Ik had ook nog stickers laten printen, ze stuurde nog e...

 • Geweldig!!

  2 dagen geleden door Zoë Adriaensen

  Allereerst mijn complimenten voor de super snelle levering!! Binnen twee werkdagen de gepersonaliseerde stickers in huis. Daarnaast hebben de stickers een zeer goede kwaliteit, zijn goed afgewerkt en werkten perfect. En dan krijg je ook nog eens meer...

 • Mega snelle levering, ook tijdens coronatijd!

  2 dagen geleden door Milla

  Mega snelle levering, ook tijdens coronatijd!

Bekijk meer klantenbeoordelingen