Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Linnen papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelHet 250 grams linnen persing papier is een mooie en sierlijke papiersoort. In het papier is een lichte rasterstructuur verwerkt die het een verfijnde look geeft. Hierdoor is de papiersoort zeer geschikt voor kaarten of omslagen van magazines. Linnen is gecertificeerd op verschillene milieuaspecten en daardoor een goede keus. 

Eigenschappen van kaart papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van linnen persing papier.

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Linnen Persing 250 grams 328 um ja mat FSC Mix, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Technische specificaties van onze kaart papiersoort: Rives Design 250 grams, 2-zijdig fijn geaderde persing, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), afdruk is watervast, 100% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Linnen persing papier mogelijkheden

Door de fijn geaderde persing aan bijde zijden van het papier heeft zowel de voor als achterzijde van het papier een fijne uitstraling. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor veel producten. Zo krijgen donkere of felle kleuren op het linnen persing een creatieve en interessante uitstraling. Als covers van boeken kan deze papiersoort daarom zeer goed gebruikt worden. 

Linnen persing voor kaarten

Ondanks de persing is de tekst nog steeds scherp en zeer duidelijk leesbaar. Zo kan linnen persing zelfs voor de kleinste kaartjes gebruikt worden en is dus prima voor visitekaarten. Maar ook voor geboortekaartjes, save-the-date kaarten en wenskaarten is linnen persing een zeer geschikte optie. Wil je eens wat nieuws proberen? Probeer dan eens een ronde, contour uitgesneden of patroon uitgesneden kaart op linnen persing en ontvang gegarandeerd een unieke kaart!

De perfecte afwerking voor linnen persing papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op linnen persing papier

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen