laat kerstkaarten bezorgen bij de verzorgingstehuizen in je buurt

We kunnen het erover eens zijn dat 2020 een bewogen jaar is geweest. En waar eigenlijk iedereen door de situatie geraakt is, is er ook een groep die ons extra nauw aan het hart ligt. Eenzaamheid onder ouderen komt normaal al veel voor, en dit is dit jaar alleen nog maar erger geworden. Daarom hebben wij een actie opgezet waar heel Nederland aan mee kan doen om de eenzame ouderen onder ons een hart onder de riem te steken. Want een klein gebaar kan soms een groot effect hebben. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

Verstuur gratis kerstkaarten

Met onze #sponsoreenkerstkaart actie is het voor iedereen mogelijk om GRATIS kerstkaarten aan te vragen voor verzorginshuizen, verpleeghuizen of andere instanties met eenzame mensen. Dit is voor jou als aanvrager geheel gratis; het enige wat jij hoeft te doen is:

 1. Neem van te voren even contact op met de desbetreffende organisatie om erachter te komen hoeveel kaarten wij mogen opsturen. Zo weten we zeker dat er voor iedereen genoeg kaarten zijn!
 2. Bestel gemakkelijk de gratis kaarten door het adres in te vullen waar de kaarten heen moeten worden gestuurd..

..en wij doen de rest! Makkelijk hè?

Bij deze actie geen plaats voor moeilijke voorwaarden: we willen gewoon bij zoveel mogelijk mensen een kleine glimlach op het gezicht toveren met een onverwachte kerstkaart!

Echter, om het zo goed mogelijk te kunnen bewerkstelligen hebben wij een paar kleine puntjes.

VOOR WIE ZIJN DE KAARTEN BEDOELD?

 • Gebruik deze actie alleen waar hij voor bedoeld is. Vraag dus geen gratis kerstkaarten aan voor persoonlijk gebruik. De bestellingen worden hierop gecheckt! 

Een aantal voorbeelden waar de gratis kerstkaarten voor bedoeld zijn:

 • Verzorgingshuizen;
 • Verpleeghuizen;
 • Psychiatrische instellingen;
 • Thuiszorginstanties.

HOEVEEL KAARTEN KAN IK MAXIMAAL BESTELLEN?

Bij deze actie kan je maximaal X aantal kaarten bestellen. Heb je meer kaarten nodig? Neem dan even contact op via het volgende e-mailadres: [email protected]

 

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 4.588.501 kaarten geproduceerd!
 • Afhalen bij Pick-up points weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 03 September 2020

  Voor een korte periode was het niet mogelijk om jouw bestelling af te halen bij onze pick-up points. Met een aantal kleine aanpassingen en het opnieuw openen van locaties kun je vanaf vandaag jouw bestelling weer komen ophalen! Met spoed besteld voor 13:00 uur? Dan kun je jouw bestelling dezelfde dag nog afhalen vanaf 18:00!

 • Trustpilot rating 4.8

  Gepubliceerd op 21 July 2020

  Onze medewerkers werken 7 dagen per week door om de mooist mogelijke producten voor jullie te produceren, en dit is gelukkig niet onopvallend gebleven..

 • Nieuwe menukaarten!

  Gepubliceerd op 07 July 2020

  Het is mooi weer en de terrassen zijn weer open. Dat vraagt om nieuwe menukaarten! Daarom hebben wij onze menukaart opties uitgebreid.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • de 'preview' bekijken is heel handig

  Gisteren door Eline

  Ik vond het heel handig dat ik mijn kaart kon bekijken voor ik deze bestelde. Ik kon het bestand gewoon op de website uploaden. Ik heb mijn bestelling ook snel en goed verpakt ontvangen. De kaartjes waren heel mooi gedrukt.

 • Geweldige kaarten!

  2 dagen geleden door Ma

  Geweldige kaarten! Precies zo als ik ze in gedachten had! In 1 woord geweldig

 • Geweldige service!

  4 dagen geleden door Janique Hamers

  Afgelopen jaar onze verhuiskaarten laten drukken door printenbind, ze zien er geweldig uit! Precies zoals we ze voor ogen hadden. Goede service, netjes een afdruk voorbeeld via de mail binnen gekregen. En zelfs met de budget verzendoptie waren de kaa...

Bekijk meer klantenbeoordelingen