Scriptie

Je scriptie is de kroon op al het werk van je opleiding en moet er natuurlijk piekfijn uitzien. Wij printen niet alleen in hoge kwaliteit, maar ook snel en goedkoop. Bij ons is het zelfs voordeliger dan wanneer je het thuis, op school of bij een andere drukkerij laat printen. Nadat je scriptie is geprint, kunnen we deze ook professioneel inbinden.

Thermisch & Wire-O inbinden

Online printen

Wij hebben veel ervaring in het printen en inbinden van scripties. Omdat je een deadline moet halen zorgen wij ervoor dat je scriptie binnen twee dagen in huis is. Dat kan omdat wij online printen. Upload je scriptie in onze online bestelmodule en betaal gemakkelijk via iDEAL. Je scriptie afdrukken was nog nooit zo simpel en goedkoop!

Afwerking in detail

Kwaliteit

Wij printen alle documenten op standaard kwaliteitspapier maar je kunt zelf kiezen om je scriptie op iets zwaarder papier te printen, dat heeft ook iets meer glans, zodat het fraaier en voelbaar beter is. Wat inbinden betreft kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Wire-O en Thermisch inbinden. Beide methodes zijn kwalitatief, duurzaam en zien er mooi en professioneel uit. Kortom de ideale afwerking voor je scriptie.

Goedkoop

Wij zijn eenvoudig, duidelijk en goedkoop. De prijzen voor het printen, inbinden en verzenden staan online op de website.

Voorbeelden opengeslagen scriptie
9240 scripties

Contact

 
 
 
 

Snel berekenen

Oplage
Pagina's
Kleur
 
Productie
 
Leverwijze
 
Leverdatum
Totaal
(en kies meer opties)

Oplage

Het aantal exemplaren van je document

Pagina's

Aantal pagina's van je document (wij rekenen per zijde, een dubbelzijdig vel zijn 2 pagina's). De eventuele voor- en achterkant moeten ook meegeteld worden. Als het aantal pagina's iets afwijkt van het werkelijke aantal is dit niet direct een probleem.

Volledig zwart/wit

Het hele document wordt in zwart/wit geprint. Wat in kleur is wordt geprint in grijswaarden.

Volledig kleur

Het hele document wordt in kleur geprint.

Productie standaard

Standaard productie snelheid, vandaag besteld is uiterlijk morgen geproduceerd (bestellen voor 18:00u).

Productie spoed

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt)

Leverwijze afhalen

Je kunt je opdracht afhalen in Amsterdam Sloterdijk, dit scheelt verzendkosten en tijd.

Leverwijze post

Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat).