Ikea lijst

Een poster besteld en wil je er toch nog graag een lijst bij? Geen probleem! Kies gemakkelijk het formaat van jouw poster en ontvang een passende lijst. De lijsten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende formaten. Daarom passen de ikea lijsten bij bijna ieder formaat poster!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw

De ikea lijst

De lijsten van Ikea hebben een mooi strak zwart design en zijn makkelijk op te hangen. De lijst kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. Posters die in een ikealijst formaat besteld zijn, passen mooi in de lijst. De lijsten hoeven niet in grote aantallen afgenomen te worden, je kunt ze al vanaf 1 stuk bestellen. Meer lijsten zijn natuurlijk altijd mogelijk! De ikea lijsten worden standaard binnen twee werkdagen geleverd

Bestel online je ikea lijst
Hoge kwaliteit ikea lijsten
Zwarte Ikea lijsten

Snelle levering van posterlijsten

De lijsten worden stevig in bubbeltjesplastic en een doos verpakt. Zo zullen ze altijd netjes aankomen! Wij leveren de ikea lijsten standaard binnen werkdagen. Wanneer ze met spoed voor 13:00 uur besteld worden is dit zelfs al de volgende dag! Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Als de lijsten met spoed besteld worden kunnen ze dezelfde dag al op onze locatie (16:00 uur) of bij een van onze pick-up points (18:00 uur) worden afgehaald.  

messages.global.product_count
 • Budget printen

  Gepubliceerd op 11 January 2019

  Een handleiding, samenvatting of eenmalige informatie nodig voor een zeer lage prijs? En dat ook nog eens milieubewust? Wij begrijpen dat! Daarom kun je nu kiezen voor de optie budget printen.

 • Nieuw pick-up point FatDaddy

  Gepubliceerd op 08 January 2019

  Onze pick-up points blijven uitgebreid worden, daarom hebben wij er weer een nieuwe locatie bij! Vanaf nu is het mogelijk om je bestelling af te halen bij FatDaddy. Deze winkel bevindt zich op de Vijzelgracht en is daarom zeer makkelijk bereikbaar!

 • Enveloppen (nieuw)

  Gepubliceerd op 30 November 2018

  Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle enveloppen zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen