Het leveren van plaatmaterialen is op Hemelvaartsdag en 14 mei niet mogelijk

Printenbind.nl helpt de horeca & retail

De kogel is door de kerk: de horeca en retail gaat weer open! Wij begrijpen dat het heropenen van je bedrijf na de afgelopen maanden niet eenvoudig is. Ben je een winkelier, horeca-ondernemer, kapper of ander bedrijf dat de afgelopen maanden verplicht gesloten is geweest? Printenbind.nl helpt je met 40% korting*. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan nú een account aan.

Om deze korting mogelijk te maken is het drukwerk voorzien een Printenbind.nl logo.
Tijdens het bestellen van je prints, wordt dit zichtbaar in de document preview.

Registreer je nu voor 40% korting

Maak vóór 1 juni a.s. een account aan om hier gebruik van te maken.

printenbind-helpt-horeca-en-retailHoe is deze kortingsactie mogelijk?

Wij willen het ondernemers makkelijker maken om weer drukwerk te bestellen. Daarbij willen onze printers maar één ding: printen! Ook voor het horeca- en retailbedrijf.

Om deze korting mogelijk te maken, is het drukwerk voorzien van een verwijzing naar Printenbind.nl. Dit zal duidelijk zichtbaar zijn in de preview van jouw print. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op.

Eenvoudig bestellen en morgen bezorgd

Een bestelling plaatsen bij Printenbind.nl gaat je snel en makkelijk af. Jouw prints worden de volgende dag al bezorgd op jouw adres of bij een van onze Pick-up Points.

Welke producten kan ik bestellen?

*Deze campagne biedt 40% korting aan bedrijven zoals hotels, restaurants, cafes/kroegen, bars, winkels, kapperszaken en andere bedrijven die de afgelopen 12 maanden langer dan 4 weken aaneengesloten, verplicht gesloten zijn geweest. Deze korting is van toepassing op alle bestellingen in de periode van 20 april 2021 tot en met 30 september 2021, mits zij een bestelaccount registreren bij Printenbind.nl vóór 1 juni 2021. De korting is alleen van toepassing op geselecteerde producten voor het horeca en retailbedrijf. Informeer bij vragen naar toelichting op deze actievoorwaarden.

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen