Printenbind.nl helpt de horeca & retail

De kogel is door de kerk: de horeca en retail gaat weer open! Wij begrijpen dat het heropenen van je bedrijf na de afgelopen maanden niet eenvoudig is. Ben je een winkelier, horeca-ondernemer, kapper of ander bedrijf dat de afgelopen maanden verplicht gesloten is geweest? Print&Bind helpt je met 40% korting*. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan nú een account aan.

Om deze korting mogelijk te maken is het drukwerk voorzien een Print&Bind logo.
Tijdens het bestellen van je prints, wordt dit zichtbaar in de document preview

Registreer je nu voor 40% korting

Ja, ik registreer mij voor 40% korting

printenbind-helpt-horeca-en-retailHoe is deze kortingsactie mogelijk?

Wij willen het ondernemers makkelijker maken om weer drukwerk te bestellen. Daarbij willen onze printers maar één ding: printen! Ook voor het horeca- en retailbedrijf.

Om deze korting mogelijk te maken, is het drukwerk voorzien van een verwijzing naar Printenbind.nl. Dit zal duidelijk zichtbaar zijn in de preview van jouw print. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op.

Eenvoudig bestellen en morgen bezorgd

Een bestelling plaatsen bij Printenbind.nl gaat je snel en makkelijk af. Jouw prints worden de volgende dag al bezorgd op jouw adres of bij een van onze Pick-up Points.

*Deze campagne biedt 40% korting aan bedrijven zoals hotels, restaurants, cafes/kroegen, bars, winkels, kapperszaken en andere bedrijven die de afgelopen 12 maanden langer dan 4 weken aaneengesloten, verplicht gesloten zijn geweest. Deze korting is van toepassing op alle bestellingen in de periode van 20 april 2021 tot en met 30 september 2021, mits zij een bestelaccount registreren bij Printenbind.nl vóór 1 juni 2021. De korting is alleen van toepassing op geselecteerde producten voor het horeca en retailbedrijf. Informeer bij vragen naar toelichting op deze actievoorwaarden.