Printenbind.nl helpt de horeca & retail

De kogel is door de kerk: de horeca en retail gaat weer open! Wij begrijpen dat het heropenen van je bedrijf na de afgelopen maanden niet eenvoudig is. Ben je een winkelier, horeca-ondernemer, kapper of ander bedrijf dat de afgelopen maanden verplicht gesloten is geweest? Printenbind.nl helpt je met 40% korting*. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan nú een account aan.

Om deze korting mogelijk te maken is het drukwerk voorzien een Printenbind.nl logo.
Tijdens het bestellen van je prints, wordt dit zichtbaar in de document preview.

Registreer je nu voor 40% korting

Maak vóór 1 juni a.s. een account aan om hier gebruik van te maken.

printenbind-helpt-horeca-en-retailHoe is deze kortingsactie mogelijk?

Wij willen het ondernemers makkelijker maken om weer drukwerk te bestellen. Daarbij willen onze printers maar één ding: printen! Ook voor het horeca- en retailbedrijf.

Om deze korting mogelijk te maken, is het drukwerk voorzien van een verwijzing naar Printenbind.nl. Dit zal duidelijk zichtbaar zijn in de preview van jouw print. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op.

Eenvoudig bestellen en morgen bezorgd

Een bestelling plaatsen bij Printenbind.nl gaat je snel en makkelijk af. Jouw prints worden de volgende dag al bezorgd op jouw adres of bij een van onze Pick-up Points.

Welke producten kan ik bestellen?

*Deze campagne biedt 40% korting aan bedrijven zoals hotels, restaurants, cafes/kroegen, bars, winkels, kapperszaken en andere bedrijven die de afgelopen 12 maanden langer dan 4 weken aaneengesloten, verplicht gesloten zijn geweest. Deze korting is van toepassing op alle bestellingen in de periode van 20 april 2021 tot en met 30 september 2021, mits zij een bestelaccount registreren bij Printenbind.nl vóór 1 juni 2021. De korting is alleen van toepassing op geselecteerde producten voor het horeca en retailbedrijf. Informeer bij vragen naar toelichting op deze actievoorwaarden.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen