Printenbind.nl helpt de horeca & retail

De kogel is door de kerk: de horeca en retail gaat weer open! Wij begrijpen dat het heropenen van je bedrijf na de afgelopen maanden niet eenvoudig is. Ben je een winkelier, horeca-ondernemer, kapper of ander bedrijf dat de afgelopen maanden verplicht gesloten is geweest? Printenbind.nl helpt je met 40% korting*. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan nú een account aan.

Om deze korting mogelijk te maken is het drukwerk voorzien een Printenbind.nl logo.
Tijdens het bestellen van je prints, wordt dit zichtbaar in de document preview.

Registreer je nu voor 40% korting

Maak vóór 1 juni a.s. een account aan om hier gebruik van te maken.

printenbind-helpt-horeca-en-retailHoe is deze kortingsactie mogelijk?

Wij willen het ondernemers makkelijker maken om weer drukwerk te bestellen. Daarbij willen onze printers maar één ding: printen! Ook voor het horeca- en retailbedrijf.

Om deze korting mogelijk te maken, is het drukwerk voorzien van een verwijzing naar Printenbind.nl. Dit zal duidelijk zichtbaar zijn in de preview van jouw print. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op.

Eenvoudig bestellen en morgen bezorgd

Een bestelling plaatsen bij Printenbind.nl gaat je snel en makkelijk af. Jouw prints worden de volgende dag al bezorgd op jouw adres of bij een van onze Pick-up Points.

Welke producten kan ik bestellen?

*Deze campagne biedt 40% korting aan bedrijven zoals hotels, restaurants, cafes/kroegen, bars, winkels, kapperszaken en andere bedrijven die de afgelopen 12 maanden langer dan 4 weken aaneengesloten, verplicht gesloten zijn geweest. Deze korting is van toepassing op alle bestellingen in de periode van 20 april 2021 tot en met 30 september 2021, mits zij een bestelaccount registreren bij Printenbind.nl vóór 1 juni 2021. De korting is alleen van toepassing op geselecteerde producten voor het horeca en retailbedrijf. Informeer bij vragen naar toelichting op deze actievoorwaarden.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen