A3 folder laten printen

Bij Print&Bind kun je ook kiezen voor de A3 folder formaat. De folders van Print&Bind worden altijd in het midden gevouwen. Wij vragen jou altijd om de bestanden aan het leveren in het eindformaat van de gevouwen folders. Dit betekent dat je vier losse pagina's kunt aanleveren. Wij vinden het belangrijk dat je prijs altijd laag blijft bij zowel kleine als grotere oplagen! Bestel meteen je A3 folder om snel aan de slag te kunnen met de verspreiding.

Document gereed? Bestel direct jouw A3 folders

Bestel nu

Voordelige prijs voor je A3 folder

Bij Print&Bind hoef je geen zorgen te maken over hoge prijzen! Ervaar het zelf door de prijs voor jouw A3 folders zelf te berekenen. Tijdens het bestellen van A3 folders zul je merken dat je de keuze hebt tussen diverse papiersoorten. Daarmee heb je ook zelf invloed op de uiteindelijke prijs. De ene papiersoort is steviger (zwaarder) dan de ander. Als je veel afbeeldingen in de folder hebt staan, is het advies om te kiezen voor een zwaardere papiersoort. Dit is belangrijk, zodat de afbeeldingen mooi uitkomen en de pagina's niet doorschijnen.

Hoogwaardige A3 folder kwaliteit

Om een hoge kwaliteit te waarborgen, letten wij op een aantal zaken. Ten eerste is ons proces geautomatiseerd. Op deze manier beperken wij de handmatige keuzes. Ten tweede om te zorgen dat de A3 folder een perfecte kwaliteit krijgt, worden elke dag de printers gekalibreerd met een professionele kalibratie tool.

Ten derde, iedere bestelling wordt na de productie-uitvoering gecontroleerd op mogelijke fouten, op deze manier zorgen wij voor een zo laag mogelijk faalratio. Het vierde gaat over dat de machines goed onderhouden worden om bijvoorbeeld de optimale A3 folders te drukken.

Het laatste onderdeel gaat over dat de medewerkers zo goed mogelijk worden opgeleid, door een vaste volgorde van eenvoudig naar ingewikkelde handelingen heeft dit zo min mogelijk gevolg voor het resultaat. Dit zijn alle zaken om de juiste producten te leveren aan de klanten, hierin vallen ook de A3 folders!

Snelle levering wat je niet verwacht!

De standaard levertijd voor het leveren van de A3 folders is binnen twee werkdagen. Heb je haast en kun je niet wachten? Bestel dan voor 13.00 uur en kom de bestelling vanaf 16.00 uur afhalen bij onze locatie in Amsterdam. Lukt het niet om af te halen? Geen zorgen, wij bezorgen jouw bestelling binnen 24 uur!

Tevreden klanten
Print&Bind heeft tot nu toe al 0 geproduceerd!