Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvinience.

Verzending wordt 'groen'

Alle postzendingen* worden vanaf nu CO2 neutraal verzonden, dat wil zeggen dat deze fase van de opdracht niet zorgt voor extra uitstoot van het schadelijke CO2**. Het is zelfs 'groener' om je opdracht te laten bezorgen in plaats van deze af te halen. * Brievenbuspost, pakketpost, aangetekend pakketpost. ** CO2 uitstoot wordt gecompenseerd.

Verantwoord omgaan met het milieu

Verantwoord omgaan met het milieu is voor ons zeer belangrijk. Printenbind zet de eerste stap met het CO2 neutraal versturen van de zendingen. Wij gaan binnen een jaar ook de andere processen onder de loep nemen en 'groen' maken.

Published on 17 July 2012

 • Trustpilot rating 4.8

  Published on 21 July 2020

  7 dagen per week proberen onze medewerkers de mooist mogelijke producten voor jullie te maken, en dit is gelukkig niet onopvallend gebleven..

 • Nieuwe menukaarten!

  Published on 07 July 2020

  Het is mooi weer en de terrassen zijn weer open. Dat vraagt om nieuwe menukaarten! Daarom hebben wij onze menukaart opties uitgebreid.

 • Bestel je cadeau voor Moederdag met 35% korting!

  Published on 27 April 2020

  Zondag 10 mei is het weer zo ver: Moederdag! Ben jij nog op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Maak dan gebruik van één van onze Moederdag acties!

Show more news articles

 • Solid finish, quality on point.

  3 days ago by Coen

  Solid finish, quality on point. Definitely going to order from them again!

 • Excellent quality products AND service

  4 days ago by Sylven

  I ordered a 470-page A4 booklet. The quality was great and the assortment of papers to choose was large and high-caliber. There were 2 chapters I forgot to add to my order, but the ladies from service were kind enough to add them to my order without...

 • Good quality!

  4 days ago by Drsmooji

  Good quality! Fast and customer friendly.

Show more customer reviews