Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvenience.

Vind het gouden ei

De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

Eenvoudig bestellen vanaf 1 exemplaar: iedereen maakt kans

gouden-paasei

Printenbind.nl is het alternatief voor de printer thuis. Wij houden het simpel. Zo hanteren wij geen lastige aanlevervoorwaarden en verwerken wij alle bestanden. Je kunt bijvoorbeeld een boek, kaart of sticker al vanaf 1 exemplaar bestellen. Daarbij kies je zelf het formaat en de papiersoort. Wat voor type bestelling je ook plaatst, iedereen maakt kans om een gouden ei te vinden.

Hoe werkt het?

Plaats je een bestelling en wordt deze op 2, 3, 4 of 5 april verzonden? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je een gouden ei vindt. Op de achterzijde staat een unieke kortingscode vermeld. Deze code kun je gebruiken voor €15,- korting op een volgende bestelling.

Veel plezier met bestellen en zoeken!

Fijn Pasen,
Team Printenbind.nl

Let op: het gaat er dus om wanneer je bestelling wordt verzonden. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode en een klein beetje geluk heb je dus kans om een ei met een kortingscode te vinden.

Published on 31 March 2021

 • De verbouwing is gestart

  Published on 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Published on 31 March 2021

  Easter 2021

 • Win €250,- aan drukwerk

  Published on 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Show more news articles

 • Easy peasy lemon squeezie

  6 days ago by Tho

  The website has a clean interface and is easy to use. As a customer I feel in control. Delivery options are plenty. The girls are cute and friendly. I think I've found my new to-go printshop.

 • I really like their quickness and…

  6 days ago by FVE

  I really like their quickness and clearness of the website. Haven't used them for very complex printing cues, but I have asked them to print on cardboard and am very pleased with the result!

 • Great quality sample book and quick…

  7 days ago by Rebekkah Hitti-Malin

  Great quality sample book and quick postage. Very keen to process an order now!

Show more customer reviews