Kwaliteitsinstellingen Word

Om er voor te zorgen dat je bestand in Word de optimale kwaliteit heeft voor printen wanneer hij omgezet wordt naar PDF raden wij een aantal punten aan om op te volgen (let op, bij al slechte afbeeldingen geven deze punten geen garantie op scherper worden). Deze punten zijn te vinden in het Word programma zelf: 

 • ga naar "file" (of bestand) en kies hier voor "Save As", vervolgens moet er gekozen worden voor het bestandstype PDF. Hier komen nu een aantal extra gegevens te staan in het venster waaronder "options".  Wanneer hier op geklikt wordt, staat bij de onderste opties "ISO 19005-1 compliant (PDF/A)". Als deze aangevinkt wordt kan dit ervoor zorgen dat er een betere kwaliteit behouden wordt.
 • ga naar "file", hier staat in de linkerkolom "options". Als je hier op klikt opent zich een nieuw venster met daarin weer een linkerkolom en het kopje "advanced". Vervolgens staat onder "image size and quality" de optie "Do not compress images in file". Deze kan er ook voor zorgen dat de afbeeldingen een scherpere kwaliteit behouden als ze worden omgezet naar PDF.
 • het bestand door middel van een PDF printer opslaan. Deze stap wordt verder uitgelegd op de aanlevervoorwaarden pagina voor beginners: 
 • Budget printen

  Published on 11 January 2019

  Een handleiding, samenvatting of eenmalige informatie nodig zonder hiervoor de volle mep te betalen? En dat ook nog eens milieubewust? Wij begrijpen dat! Daarom kun je nu kiezen voor de optie budget printen.

 • Nieuw pick-up point FatDaddy

  Published on 08 January 2019

  Onze pick-up points blijven uitgebreid worden, daarom hebben wij er weer een nieuwe locatie bij! Vanaf nu is het mogelijk om je bestelling af te halen bij FatDaddy. Deze winkel bevindt zich op de Vijzelgracht en is daarom zeer makkelijk bereikbaar!

 • Enveloppen (nieuw)

  Published on 30 November 2018

  Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle kaarten zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

Show more news articles

Show more customer reviews