Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvinience.

Foto Display

Wil je graag een mooie foto stevig laten printen zonder fotolijst? Of wil je duidelijk acties presenteren in je winkel? Kies dan nu voor foto display! Met dit product kun je gemakkelijk acties of foto's presenteren zonder fotolijst. Het product wordt geprint op het door jouw gekozen plaatmateriaal en wordt geleverd met een ezel. Op deze manier blijft het bord gemakkelijk en mooi rechtop staan zonder een fotolijst nodig te hebben. 

Already prepared your document? Order your Project-Id-Version: MultilanguageLaravelApplication POT-Creation-Date: 2019-09-03 16:26+0200 PO-Revision-Date: 2019-09-11 11:27+0200 Last-Translator: Bart van Diepen Language-Team: Bart van Diepen Language: en_US MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: Poedit 2.2.3 X-Poedit-KeywordsList: _;__;gettext;_n:1,2;ngettext:1,2 X-Poedit-Basepath: ../../../../../.. X-Poedit-SourceCharset: UTF-8 X-Poedit-SearchPath-0: app/core/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-1: app/core/Resources/views X-Poedit-SearchPath-2: app/printenbind/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-3: app/printenbind/Resources/views X-Poedit-SearchPath-4: app/ako/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-5: app/ako/Resources/views X-Poedit-SearchPath-6: app/zakelijk-printen/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-7: app/zakelijk-printen/Resources/views X-Poedit-SearchPath-8: app/student-print/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-9: app/student-print/Resources/views X-Poedit-SearchPath-10: app/printen-amsterdam/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-11: app/printen-amsterdam/Resources/views X-Poedit-SearchPath-12: app/pro-printshop/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-13: app/pro-printshop/Resources/views X-Poedit-SearchPath-14: app/tobacco-print/Http/Controllers X-Poedit-SearchPath-15: app/tobacco-print/Resources/views X-Poedit-SearchPath-16: storage/framework/messages X-Poedit-SearchPath-17: legacy directly.

Foto display opties

 • Bestel in verschillende formaten zoals A5 en A4
 • Kies uit 7 verschillende plaatsoorten
 • Laten staan? Kies dan ook voor een ezel!

Kartonnen ezel

De bijgeleverde ezels zijn makkelijk zelf te vouwen en te bevestigen via een plakstrip. Op deze manier is de foto display licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. De kartonnen ezels hebben een vouwpatroon. Hierdoor zijn ze eenvoudig te vouwen en erg stevig. Het systeem berekent automatisch de correcte maat ezel. Plaats de ezel in het midden van het bord voor de beste stabiliteit.

Soorten borden

 • Ecobord (3,8 mm)
 • Foamplaat (5 mm)
 • Forex (3 mm)
 • Dibond (3 mm)
 • Kanaalplaat (3,5 mm)
 • Display Karton (2 mm)
 • Houtbord (1,5 mm)
 • Karton (3 mm)

Meer weten over de soorten? Ga dan naar plaatmaterialen

Snel geleverd

Door online je borden te bestellen, bespaar je kosten en tijd! De standaard levertijd van fotodisplays is twee werkdagen. Eerder nodig? Bestel dan voor 13:00 uur met spoed en ontvang het de volgende dag al! Wil je het liever komen afhalen? Geen probleem. Wanneer de foto displays worden besteld met spoed kunnen ze dezelfde dag al worden afgehaald bij Printenbind.nl. Ook is het mogelijk om de foto displays vanaf 18:00 uur af te halen bij een van onze pick-up points in Amsterdam. 

Printenbind.nl has produced 62 of !
 • 4 nieuwe papiersoorten

  Published on 16 October 2019

  Met trots presenteren wij onze nieuwe papiersoorten! De 4 nieuwe papiersoorten zijn zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. De papiersoorten zijn natuurlijk zeer geschikt om mooi op te kunnen printen. Op deze manier is er nog meer keuze om het optimale product te produceren!

 • Nieuw! Montage materiaal

  Published on 11 July 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

 • Budget productiesnelheid

  Published on 28 June 2019

  Wil je graag wat bestellen maar heeft dit eigenlijk totaal geen haast en kun je wel wat prijsvoordeel gebruiken? Dan hebben we vanaf nu daar de perfecte oplossing voor: budget productiesnelheid!

Show more news articles

Show more customer reviews