Sorry this page is not translated. We apologize for the inconvinience.

Hangtags bedrukken

Of je nu een prijskaartje, bloemenkaartje of een andere soort hangtag wilt bedrukken, print het bij Printenbind.nl! Wij drukken de hangtags en ponsen hier een gat in, zodat je hier zelf een touwtje door kunt hangen. Standaard geleverd binnen 48 uur of met spoed binnen 24 uur.

Onze hangtags drukken wij op stevig kwaliteitspapier. Hangtags met of zonder bedrukking bestellen. Nieuw: gevouwen hangtags, zodat je de binnenkant nog kunt beschrijven!

Kwaliteitspapier voor jouw hangtags

Jouw hangtags moeten natuurlijk worden gedrukt op hoge kwaliteit papier, zodat ze lang mooi blijven:

 • Onze standaardpapiersoorten 300 grams en 300 grams card zijn mooi glad en daarom perfect voor basic hangtags. Laat je hangtags naar wens nog coaten met een extra glanzend beschermlaagje (na coaten niet meer te beschrijven).
 • Voor extra speciale hangtags kies je voor een van onze bijzondere papiersoorten met structuur zoals Klassiek of Oud Hollands.
 • Ecologische hangtags? Ga voor Kraft papier of Ecovezel!
Hangtags, prijskaartjes en bloemkaartjes goedkoop printen
Drukken van hangtags, altijd snelle levering
Hangtags met ponsgat snel online besteld

Hangtag printen met ponsgat

Bestel nu je hangtags met een ponsgat! Als je kiest voor een ponsgat in jouw hangtags komt deze standaard 1 cm van de rand. Wij leveren geen touwjes bij jouw hangtags. Die kun je natuurlijk wel zelf aan je hangtags maken.

Kies eventueel voor een gevouwen hangtag, ook hierin kunnen wij een ponsgat maken. Je hangt je hangtag dan gemakkelijk aan een cadeau of een bosje bloemen. Aan de binnenkant van de hangtags kan je persoonlijke boodschap schrijven.

Snelle levering van hangtags

Hangtags bestel je het goedkoopst online. Wij houden ons productieproces efficiënt, zodat jij je hangtags zo snel mogelijk in huis hebt. Upload het ontwerp voor jouw hangtag online en vink simpelweg aan hoe jij wil dat wij jouw hangtags drukken.

Standaard leveren we hangtags binnen twee werkdagen. Heb je de hangtags eerder nodig, dan bestel je met spoed en ontvang je ze al binnen één werkdag. Of haal ze nog diezelfde dag op in Amsterdam.

Snel naar

Shortcut to

Printenbind.nl has produced 0 of !
 • Nu nog scherpere prints

  Published on 13 November 2019

  Wij proberen altijd het optimale uit onze printers te halen. Dagelijks worden de printers nagelopen en gekalibreerd. Daarnaast zoeken wij altijd mogelijkheden om de printkwaliteit te verbeteren. Daarom is het je wellicht opgevallen dat onze printkwaliteit nu nog beter is!*

 • 4 nieuwe papiersoorten

  Published on 16 October 2019

  Met trots presenteren wij onze nieuwe papiersoorten! De 4 nieuwe papiersoorten zijn zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. De papiersoorten zijn natuurlijk zeer geschikt om mooi op te kunnen printen. Op deze manier is er nog meer keuze om het optimale product te produceren!

 • Nieuw! Montage materiaal

  Published on 11 July 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

Show more news articles

Show more customer reviews