Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

corona en afhalen

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd en noemt expliciteit dat alleen de afhaalfunctie van een "doe-het-zelf-zaak" of horeca zijn toegstaan. Uiteraard volgen wij de lijn van het kabinet en houden ons aan de Corona maatregelen.

Laatste update 15-12-2020 12:00

Kan ik mijn opdracht nog afhalen bij Printenbind.nl?

Afhalen bij Printenbind.nl is helaas niet meer mogelijk is, met uitzondering van de dinsdag 15-12-2020. Opdrachten welke na deze datum gereed zijn (of als je de zending niet dinsdag kunt ophalen) kunnen wij kosteloos naar een pickup point bezorgd worden (zie hieronder). Alleen voor lopende bestellingen is dit kosteloos. Daarnaast bieden wij de optie om je opdracht te laten bezorgen via:

 • brievenbuspost (3,45 excl. btw)
 • pakketpost (5,25 excl. btw)
 • koerier 24u (22,95 excl. btw) 100% garantie

Het is wat omschakelen en ook wij verlangen weer naar de 'oude' tijd, maar laten wij hier samen het beste van maken, dan gaat de tijd het snelst :-)

Is bezorging bij een Pickup point Amsterdam nog mogelijk?

Horeca mag een afhaalfunctie zijn, dus deze mogelijkheid blijft gelukkig overeind. Wel is het zo dat er praktisch nog maar 2 pickup points beschikbaar zijn:

 • Cafe Paleis
 • Jack Dish

Bekijk hier het kaartoverzicht. Deze mogelijkheid kost tijdelijk €1,50 (excl. btw) jouw opdracht ligt daar klaar vanaf 17:00u.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  Gisteren door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  2 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  3 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen