corona en afhalen

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd en noemt expliciteit dat alleen de afhaalfunctie van een "doe-het-zelf-zaak" of horeca zijn toegstaan. Uiteraard volgen wij de lijn van het kabinet en houden ons aan de Corona maatregelen.

Laatste update 15-12-2020 12:00

Kan ik mijn opdracht nog afhalen bij Printenbind.nl?

Afhalen bij Printenbind.nl is helaas niet meer mogelijk is, met uitzondering van de dinsdag 15-12-2020. Opdrachten welke na deze datum gereed zijn (of als je de zending niet dinsdag kunt ophalen) kunnen wij kosteloos naar een pickup point bezorgd worden (zie hieronder). Alleen voor lopende bestellingen is dit kosteloos. Daarnaast bieden wij de optie om je opdracht te laten bezorgen via:

 • brievenbuspost (3,45 excl. btw)
 • pakketpost (5,25 excl. btw)
 • koerier 24u (22,95 excl. btw) 100% garantie

Het is wat omschakelen en ook wij verlangen weer naar de 'oude' tijd, maar laten wij hier samen het beste van maken, dan gaat de tijd het snelst :-)

Is bezorging bij een Pickup point Amsterdam nog mogelijk?

Horeca mag een afhaalfunctie zijn, dus deze mogelijkheid blijft gelukkig overeind. Wel is het zo dat er praktisch nog maar 2 pickup points beschikbaar zijn:

 • Cafe Paleis
 • Jack Dish

Bekijk hier het kaartoverzicht. Deze mogelijkheid kost tijdelijk €1,50 (excl. btw) jouw opdracht ligt daar klaar vanaf 17:00u.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen