corona en afhalen

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd en noemt expliciteit dat alleen de afhaalfunctie van een "doe-het-zelf-zaak" of horeca zijn toegstaan. Uiteraard volgen wij de lijn van het kabinet en houden ons aan de Corona maatregelen.

Laatste update 15-12-2020 12:00

Kan ik mijn opdracht nog afhalen bij Printenbind.nl?

Afhalen bij Printenbind.nl is helaas niet meer mogelijk is, met uitzondering van de dinsdag 15-12-2020. Opdrachten welke na deze datum gereed zijn (of als je de zending niet dinsdag kunt ophalen) kunnen wij kosteloos naar een pickup point bezorgd worden (zie hieronder). Alleen voor lopende bestellingen is dit kosteloos. Daarnaast bieden wij de optie om je opdracht te laten bezorgen via:

 • brievenbuspost (3,45 excl. btw)
 • pakketpost (5,25 excl. btw)
 • koerier 24u (22,95 excl. btw) 100% garantie

Het is wat omschakelen en ook wij verlangen weer naar de 'oude' tijd, maar laten wij hier samen het beste van maken, dan gaat de tijd het snelst :-)

Is bezorging bij een Pickup point Amsterdam nog mogelijk?

Horeca mag een afhaalfunctie zijn, dus deze mogelijkheid blijft gelukkig overeind. Wel is het zo dat er praktisch nog maar 2 pickup points beschikbaar zijn:

 • Cafe Paleis
 • Jack Dish

Bekijk hier het kaartoverzicht. Deze mogelijkheid kost tijdelijk €1,50 (excl. btw) jouw opdracht ligt daar klaar vanaf 17:00u.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen