corona en afhalen

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd en noemt expliciteit dat alleen de afhaalfunctie van een "doe-het-zelf-zaak" of horeca zijn toegstaan. Uiteraard volgen wij de lijn van het kabinet en houden ons aan de Corona maatregelen.

Laatste update 15-12-2020 12:00

Kan ik mijn opdracht nog afhalen bij Printenbind.nl?

Afhalen bij Printenbind.nl is helaas niet meer mogelijk is, met uitzondering van de dinsdag 15-12-2020. Opdrachten welke na deze datum gereed zijn (of als je de zending niet dinsdag kunt ophalen) kunnen wij kosteloos naar een pickup point bezorgd worden (zie hieronder). Alleen voor lopende bestellingen is dit kosteloos. Daarnaast bieden wij de optie om je opdracht te laten bezorgen via:

 • brievenbuspost (3,45 excl. btw)
 • pakketpost (5,25 excl. btw)
 • koerier 24u (22,95 excl. btw) 100% garantie

Het is wat omschakelen en ook wij verlangen weer naar de 'oude' tijd, maar laten wij hier samen het beste van maken, dan gaat de tijd het snelst :-)

Is bezorging bij een Pickup point Amsterdam nog mogelijk?

Horeca mag een afhaalfunctie zijn, dus deze mogelijkheid blijft gelukkig overeind. Wel is het zo dat er praktisch nog maar 2 pickup points beschikbaar zijn:

 • Cafe Paleis
 • Jack Dish

Bekijk hier het kaartoverzicht. Deze mogelijkheid kost tijdelijk €1,50 (excl. btw) jouw opdracht ligt daar klaar vanaf 17:00u.

 • Envelop monsters

  Gepubliceerd op 21 December 2020

  Enveloppen nodig voor kaarten? Een leuke verjaardagskaart, uitnodiging of kerstkaart verdient een mooie envelop en met maar liefst 22 verschillende kleuren was een keuze maken soms nog best moeilijk. Maar nu niet meer!

 • 25% korting op kerstkaarten!

  Gepubliceerd op 27 November 2020

  Wat is er nu leuker dan persoonlijke kerstkaarten laten printen voor vrienden en familie? Juist, deze met maar liefst 25% korting laten printen!

 • Afhalen bij Pick-up points weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 03 September 2020

  Voor een korte periode was het niet mogelijk om jouw bestelling af te halen bij onze pick-up points. Met een aantal kleine aanpassingen en het opnieuw openen van locaties kun je vanaf vandaag jouw bestelling weer komen ophalen! Met spoed besteld voor 13:00 uur? Dan kun je jouw bestelling dezelfde dag nog afhalen vanaf 18:00!

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen