Hoe verras je jouw vader/moeder met drukwerk op vaderdag/moederdag?

Drukwerk kan op meerdere manieren ingezet worden als origineel cadeautje voor vaderdag of moederdag.   

Kaart

Hoewel er veel leuke kaarten te vinden zijn in de winkel, kan je ook zelf een mooie kaart ontwerpen en deze laten printen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met een leuke foto van jullie samen, of eentje aansluitend op de interesses van je vader of moeder. Op die manier maak je het geven van een kaart nog een stukje persoonlijker!

Tegoedbon 

Geef je jouw vader of moeder een ervaring cadeau, zoals bijvoorbeeld samen lunchen of een dagje weg? Dan kan het maken van een tegoedbon een leuke manier zijn om dit te vertellen, en ook meteen toch iets tastbaars te kunnen geven. Als je wat hulp nodig hebt bij de opmaak, kan je op de website Canva leuke bewerkbare templates vinden door te zoeken op bijvoorbeeld “voucher”. 

Fotoboek/poster 

Heb je een leuke foto met je vader en/of moeder die het verdient om meer gezien te worden? Een uitgeprinte foto in een mooi lijstje kan een leuk cadeautje zijn voor je vader of moeder. Kan je niet kiezen omdat je te veel leuke foto's hebt? Dan is het maken van een boekje met foto's een leuk alternatief!

Laat bij al deze cadeaus vooral je fantasie de vrije loop. Zo kom je op de meest creatieve presentjes!