Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

bewaar

Makelaarsbord samenstellenwijzig

Comodo Secured
Oplage
Document Voeg toe Ontwerp online
Formaat
 
Materiaal
Printwijze
 
Vouwen
Document
controle
 
Leverwijze
 
 
1000

Oplage

Het aantal exemplaren van je document

Makelaarsbord voor montage op het raam, wordt geleverd met plakranden en dubbelzijdig tape. Gevouwen is het formaat 500x700mm

Makelaarsbord voor montage op het raam, wordt geleverd met plakranden en dubbelzijdig tape. Gevouwen is het formaat 700x500mm

Kanaalplaat 3,5mm

Stevige plaat voor makelaarsborden. Semi-glans wit en bijna geheel glad van structuur. Is envoudig te snijden, rillen en vouwen.

Milieu: 3mm waterbestendig, bestand tegen uv straling, bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een netwerk van polypropyleen kanaaltjes.
Eigenschappen: 3mm waterbestendig, bestand tegen uv straling, bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een netwerk van polypropyleen kanaaltjes, bestand tegen uv straling, waterbestendig

Printwijze enkelzijdig

Het papier wordt aan 1 zijde bedrukt

Printwijze dubbelzijdig

Het papier wordt aan beide zijden bedrukt. Als je meerdere documenten aanlevert, dan worden deze samengevoegd en als geheel geprint.

In het midden gevouwen

Het document wordt voorzien van een middenvouw. Het gekozen formaat wordt in het midden gevouwen en is dus de helft kleiner als deze gesloten / dicht ligt.

Plaatmaterialen kunnen maar aan 1 kant omgevouwen worden, dit is altijd een vouw naar achteren. Dus de voorkant blijft zichtbaar.

Standaard controle

Basis controle van het bestand bij het starten van de productie. Wij zorgen altijd voor een document dat te gebruiken is.

Controlepunten

  • Document passend geschaald
  • Voldoende afloop / bleed
  • Pagina's geroteerd

Uitgebreide controle

Met deze optie controleren wij vroegtijdig je document. Deze optie raden wij aan bij grote bestellingen, presentatie materiaal of ingewikkelde documenten.

Controlepunten

  • Document passend geschaald
  • Voldoende afloop / bleed
  • Resolutie van afbeeldingen
  • Marges (tekst op veilige afstand van rand)
  • Afwerking
  • Pagina's juist geroteerd
.

Afhalen in Amsterdam (bij Printenbind of pickup point)

Je kunt de bestelling vanaf 16:00u (of 10.00u met spoed) afhalen bij Printenbind.nl in Amsterdam Sloterdijk, wij zijn eenvoudig te bereiken per auto (A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg). Wij bewaren jouw bestelling maximaal 2 weken.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 - 21:30
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag t/m zondag 09:00 - 18:00

Daarnaast is afhalen bij een van de pickup points in Amsterdam ook mogelijk vanaf 18:00u.

Je bestelling blijft op deze locaties maximaal 1 week bewaard, wacht dus niet te lang met afhalen.

Versturen per post

Bestelling wordt per brievenbus- of pakketpost geleverd (afhankelijk van het formaat). Er zijn diverse opties mogelijk zoals:
- Afhalen bij PostNL 16:00u
- Afhalen bij PostNL 8:30u
- avondbezorging
- avondbezorging
- Ochtendbezorging 10.00u
- Zondagbezorging
- Internationaal
Lees meer op de pagina leverwijze

Productie spoed & budget

Met spoed wordt je opdracht nog dezelfde dag verwerkt (als je deze voor 13.00u bestelt). Bij budget krijg je korting maar duurt de productie langer (4 dagen).

 Afloop  Tekstmarge