Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Exclusief voor Aureus leden: printen met 20% korting

Je leert beter vanaf papier. En iets op print inleveren maakt zo veel meer indruk. Print alle benodigdheden voor jouw studie met 20% korting bij Printenbind. Met onze snelle levering en superscherpe prijzen heb je thuis geen printer meer nodig. Bestel je voor 13.00 uur met spoed? Dan kun je jouw bestelling vanaf 16.00 uur ophalen bij Printenbind in Amsterdam West of vanaf 18.00 uur bij één van de 8 pick-up points in de stad, waaronder de VU Boekhandel, het VU Sportcentrum en het Science Park. Je bestelling liever laten opsturen? Ook dat is uiteraard mogelijk. 

Via deze knop bestel je met 20% korting

Speciaal voor studenten

5 euro printtegoed ontvangen?

Heb je tijdens de introweek 5 euro printtegoed ontvangen? Dit tegoed is beperkt geldig en verloopt op 31 november 2021 dus gebruik deze op tijd. Je kunt slechts één kortingscode per bestelling gebruiken en er is geen minimum bestelbedrag.

Werken naast je studie?

Werken bij Printenbind is perfect te combineren met een studie. Je kunt aan de slag in ons gemotiveerde team dat hoofdzakelijk bestaat uit scholieren en studenten. Word hard, play hard! 

Je werkt minimaal 12 uur per week en kunt deze uren zelf flexibel inplannen. Je krijgt wekelijks uitbetaald en kunt gemakkelijk studieverlof opnemen. Daarbij zijn we goed bereikbaar met het OV, dus waar wacht je nog op?

Werken naast je studie bij Printenbind.nl

Disclaimer

De korting is niet toepasbaar in combinatie met andere acties. De korting is van toepassing op een geselecteerd aantal producten en alléén bedoeld voor leden van studievereniging Aureus.

Het tegoed is niet inwisselbaar tegen contant geld en niet toepasbaar in combinatie met andere kortingen.

De korting is van toepassing op een geselecteerd aantal producten, waaronder scripties, magazines, losbladig (losse prints), handouts, readers, proefschriften, thesissen, portfolios, werkstukken, essays, verslagen, tijdschriften, profielwerkstukken, boeken en multomap/ringband prints.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen